Hladam crx ee8
Moderátor: Minor
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Hladam crx ee8
Caute po 6 rokoch som zase tu. Hladam peknu zachovalu crx ee8. Na cz sk a de skoro nic som nenasiel;( nie som mechanik takze iba tankovat a olej filtre menit;)
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hladam crx ee8
Ono jich už moc není a když,tak za ranec.
Pročpak se vracíš ke staré jebce?

Pročpak se vracíš ke staré jebce?

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Hladam nieco na vikend, daily car uz mam a som spokojny a toto by bol taky moj jdm project. Pozeral som ze jiri predava svoje cierne. Oplati sa?
zemlicka23 píše:Hladam nieco na vikend, daily car uz mam a som spokojny a toto by bol taky moj jdm project. Pozeral som ze jiri predava svoje cierne. Oplati sa?
Oplati se

- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak,vzal ji?
Tenhle vtec někdo znáte? http://www.sportovnivozy.cz/82621-honda ... t-ee8-brno
Jindřich píše:Tak jak,vzal ji?
To je právě ta J!R!ho

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
slušný stav

Shaka píše:slušný stav![]()
Jediny co se na autě neměnilo, neopravovalo či nerepasovalo jsou pružiny s tlumičema (tlumiče série, pružiny cca 30-40mm snižený) a převodovka(nejzachovalejší, co jsem měl). Auto mám víc jak 6 let a každý rok se do něj dalo kolem 50tis kč. Vše dělaný tak, aby byla zachována spolehlivost a možnost vratit do původního stavu. K vozu je spousta dílů jak performance ( manifold s klapkou, vstřiky, vačky.... vše ITR), dále cenný seriový díly (těhlice EE8, 2 sady před třmenů EE8, origo sedačky, .....) a spousta dílů z ED9. Díly jsou za cca 30-50tis kč.
!!!PROSÍM NEZKOUŠEJTE MĚ ZLOMIT. DÍLY JSOU K AUTU, NEPRODÁM JE ZVLÁŠŤ!!!
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:!!!PROSÍM NEZKOUŠEJTE MĚ ZLOMIT. DÍLY JSOU K AUTU, NEPRODÁM JE ZVLÁŠŤ!!!
Ale jestli prodáš auto, tak bys nám mohl prozradit kupce

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Wláďa píše:J!R! píše:!!!PROSÍM NEZKOUŠEJTE MĚ ZLOMIT. DÍLY JSOU K AUTU, NEPRODÁM JE ZVLÁŠŤ!!!
Ale jestli prodáš auto, tak bys nám mohl prozradit kupceAby jsme se na něj mohli sesypat jako supi.
![]()

Hladam crx ee8
Kto mi vysvetlí prečo tí Nemci zaslepujú tie antény? To je to čo robí to auto pekným a oni to zagitujú