zamracena kapota
Moderátor: Minor
zamracena kapota
čau borci potreboval bych poradit jak nejlepe udelat zamraceni kapoty koukal sem na netu na mracitka tak jestli mate jiny zpusob.diky
Re: zamracena kapota
Hmmm navařit plech a dokitovat 
ok diky
Takhle to alespoň dělal kámoš a vypadalo to dobře. Ty mračítka co se lepěj na světla jsou strašný 

Existujou mračítka, když už musíš prznit céro:) Počítej s tím, že jinak budeš muset kapotu vařit, že se bude trochu křivit, budeš ji muset překytovat, přelakovat atd.
A pak tě případně za to budou prudit benga a pokud to budeš chtít odstranit, budeš haubnu zase řezat.
A pak tě případně za to budou prudit benga a pokud to budeš chtít odstranit, budeš haubnu zase řezat.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
známy mal homologované mračítka na CRX z Nemecka, ale dizajnovo to fakt nie je ono. odporúčal by som buď nemračiť alebo variť, príp. zohnať kapotu z laminátu, tam sa to dá dolaminovať 

enjoy VTEC
- palobacek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Když jsem koupil moje CRX, mělo už zamračenou kapotu, která byla ještě v kitu. Nechal jsem kapatu pak ještě doupravit, vybrousit a přelakovat, ale stejně jsou s tim problémy. Kapota je už narušená a po čase to rezne i přes lak atd... Navíc se mi to mračení osobně až tolik nelíbí a teď se spíš snažim to vrátit do původního stavu... v mým případě kromě kapoty budu muset sehnat i světla, který bohužel předchozí majitel vyměnil za ty z ED9...
Honda CRX 1,6i 16v (AS) 92kW, r.v.1987 *RIP*
Honda CRX 1,6i 16v VTEC (EE8) 110kW, r.v.1991
Honda Civic Aerodeck 1,8i VTi (MC2) 124kW, r.v.2000
Honda CRX 1,6i 16v VTEC (EE8) 110kW, r.v.1991
Honda Civic Aerodeck 1,8i VTi (MC2) 124kW, r.v.2000
Mě osobně se zamračení líbí (mino toho nalepovacího), ale musí to mít úroveň. A proto aby to nerezlo se dá udělat mnoho věcí....
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“