Moderátor: Minor

Tak pak hod fotky laku jak dopadl,snad dobre a budes spokojeny
 Tak pak hod fotky laku jak dopadl,snad dobre a budes spokojeny

) podaří
  ) podaří  
  ...ne,kecám,musím první nahodit zámky kapoty vůbec se mi do toho nechce
   ...ne,kecám,musím první nahodit zámky kapoty vůbec se mi do toho nechce  
  a zřídíme
  a zřídíme  

a očíhl ty káry v akci
  a očíhl ty káry v akci 

Rox píše:Snažim se na ní pořád něco dělat a vylepšovat, jinak bych to čekání na jaro nevydržel
Jinak na sraz se určitě chystám, abych vás všechny poznal osobněa očíhl ty káry v akci
Moc jsem ale nepochopil, za jakou cenu mi děkuješ

Fegut píše:s Jindřichem bacha, oni slopaj tu slívku jak vodu

Ten už se začal loupat a tak by stačilo víc bouchnout dveřma a někde bych ho ztratil
 Ten už se začal loupat a tak by stačilo víc bouchnout dveřma a někde bych ho ztratil   Teď už je ale vše jak má, Honda je v plniči a čeká na pondělí, kdy půjde zpět do modra
 Teď už je ale vše jak má, Honda je v plniči a čeká na pondělí, kdy půjde zpět do modra  

vypádá to pěkně
  vypádá to pěkně   a určitě se zeptej petka v létě nechaval dělat naké samolepky
  a určitě se zeptej petka v létě nechaval dělat naké samolepky  
 Teď už jsme z nejhoršího venku a zbývají už jen pomalu doladit detaily a hrát si s tim
  Teď už jsme z nejhoršího venku a zbývají už jen pomalu doladit detaily a hrát si s tim  

Je to sice taková prkotina, ale pak je z toho auta uplně jiný dojem, když všechno pasuje jak má
  Je to sice taková prkotina, ale pak je z toho auta uplně jiný dojem, když všechno pasuje jak má   

a tak je čas to tady trošku obměnit.
  a tak je čas to tady trošku obměnit.

Je to návykové, neskutečným způsobem
 Je to návykové, neskutečným způsobem  

Jednalo se o špatný rozdělovač, konkrétně o snímač klikové hřídele. Čirou náhodou jsem sehnal rozdělovač jiný a auto už zase jede. Přesně jsem si vzpomněl, co se mi na starých Hondách líbí - komunita, která dokáže pomoct.
 Jednalo se o špatný rozdělovač, konkrétně o snímač klikové hřídele. Čirou náhodou jsem sehnal rozdělovač jiný a auto už zase jede. Přesně jsem si vzpomněl, co se mi na starých Hondách líbí - komunita, která dokáže pomoct.   Do toho jsem zprovoznil radio a koupil repro. Vím má se poslouchat za jízdy motor, ale při večerní jízdě na podkreslení okamžiku to je perfektní.
   Do toho jsem zprovoznil radio a koupil repro. Vím má se poslouchat za jízdy motor, ale při večerní jízdě na podkreslení okamžiku to je perfektní.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 33 hostů