1G kapid CRX
Moderátor: Minor
Re: kapid CRX 1.g
A predbezne jak na tom je?Snad bude pouzitelna:+)
Po obhlédnutí z venku jsem byl docela spokojenej, až na podivně vypadající zadní čelo, které bylo měněné
.Motor a převodovka je z crx 2g, proto takový pěkný úchyt na karosérii. Někdo si hrál i s kabeláží a motor "funguje" na jednotce crx 2g. Jelikož jsem auto kupoval hlavně kvůli kastli, tak jsem se pustil do odstrojování vnitřku. Začal jsem vyhazovat díly z kufru a ejhle, rádoby výstuž a nějak zmuchlaný plechy nad pravým zadním nosníkem. Říkam si, že to by ještě šlo, tak hurá na podlahu. Vyndat sedačky, koberec, lavici, ale nečekalo mě nic neobvyklého. Tak ještě sundat zadní boční plasty ať vidim do podběhů a je hotovo. Bohužel tady je ten kámen úrazu této crx. Radost a eufórie ze slušné karosérie je tatam. Popraskané bodové sváry okolo okna, prohlý boční plech pod oknem a ten zmuchlanej kus v kufru. Jsem nas..nej a přemýšlim co dál 
Naposledy upravil(a) kapid dne 04 lis 2015 17:36, celkem upraveno 2 x.
Achjooo,to je mi lito.Vubec ti nezavidim.Takze si sel z blata do louze:-(
Ono sehnat dobrou nebo aspon slusnou kastly za dobre penize,to bude mozna jedna ze sta.
No a nebo pak koupit nakou topovku z nemec ale to uz za hodne velke penize.
Ono sehnat dobrou nebo aspon slusnou kastly za dobre penize,to bude mozna jedna ze sta.
No a nebo pak koupit nakou topovku z nemec ale to uz za hodne velke penize.
Tak co na to řikáte
. Ani to nebolelo a je tam
. Za chvilku pro nějaký díly na krasavici a večer se pokračuje.
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
aby ti z toho něco zbilo
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Já nějak nechápu tvůj postup: Prvně dělals černou, pak červenou, pak to asi všechno prodals, teď se zase pouštíš do tohohle a složitě všecko sháníš. Jsem zvědavej, jak dlouho ti to bude sloužit zas 
Zdravim Kapide,
pískování vypadá podle fotek velmi dobře, můžeš nám upřesnit kdo to dělal (ideálně link, nebo tel. a adresu), kolik na tom strávil času, jaké abrazivo používal, zda jsi odstraňoval před pískováním "asfaltový" nástřik spodku, a kolik to stálo?
Dále mám dotaz, jaký nátěrový systém budeš aplikovat , buď prosím co nejkonkrétnější od rezistinu po finální povrchovou úpravu. Určitě nejsem jedinej, koho to zajímá. Díky, držím palce v další renovaci a těším se na další příspěvky. TK
pískování vypadá podle fotek velmi dobře, můžeš nám upřesnit kdo to dělal (ideálně link, nebo tel. a adresu), kolik na tom strávil času, jaké abrazivo používal, zda jsi odstraňoval před pískováním "asfaltový" nástřik spodku, a kolik to stálo?
Dále mám dotaz, jaký nátěrový systém budeš aplikovat , buď prosím co nejkonkrétnější od rezistinu po finální povrchovou úpravu. Určitě nejsem jedinej, koho to zajímá. Díky, držím palce v další renovaci a těším se na další příspěvky. TK
Ahoj, první dojem na mě působil taky dobře. Každopádně to co je na fotkách je po otryskání a nastříkání, takže to neni jen čistý kov, ale barva. Sám nevim kam jsem to odvezl
, dělal mi to na meloucha nějakej borec co se tim normálně živí jako zaměstnanec. (Kladno), ale dělaj to jinak všude. Přijel jsem za 3 hodiny a auto bylo otryskané a nastříkané. Tryská pískem a asfaltu na podvozku se to ani nedotkne
. Stálo mě to 3 litry, jinak bych prej platil 6 klacků, včetně nastříkání, ale mělo by to bejt asi půl na půl (tryskání/ nástřik).
Co se týče lakování, tak to jsem zatim neřešil.
A jak jsem spokojen s prací? Byla chyba jí nechávat stříkat. Věřim tomu, že většina borců co tam přiveze káru jí po otryskání, nalakování začnou vyvařovat. Trochu odrbou barvu okolo místa co vaří a pohoda jahoda. Jenže když chcete probodovat všechny spoje, kde se dotýkaj plechy, tak už to s tou barvou neni to pravé ořechové. Jdou dělat bodové sváry, ale ... Takže v mém případě to byla blbost a druhá věc proč jí nenechat nastříkat je ta, že pak nepoznam, kde co otryskal a neotryskal. Říkal jsem borcovi, ať mi hlavně otryská zrezlá místa, všechny spoje plechů a plochy co jsou OK, tak může nechat. Jelikož jsem s bodovejma svárama s příměsí barvy nebyl spokojen, tak jsem vzal kartáč a odrbal pár míst. A co jsem nezjistil. Po odstranění nástřiku tam byl ještě původní nástřik plechu z fabriky
. Takže jsem byl trochu zklamanej z práce tryskače, ikdyž to byl melouch. Kdybych za to dal plnou cenu 6000, tak bych určitě spokojenej nebyl. Každopádně mě tam uviděj ještě jednou, protože odrbávat každej bodovej svár je zabijárna
.
A ten asfalt to chce opálit, jak jsem to udělal já a dodělat ocelovym kartáčem na vrtačce. Vim že se tryská různejma materiálama, tak nevim, jestli zvládnou i asfalt z podvozku
?
Co se týče lakování, tak to jsem zatim neřešil.
A jak jsem spokojen s prací? Byla chyba jí nechávat stříkat. Věřim tomu, že většina borců co tam přiveze káru jí po otryskání, nalakování začnou vyvařovat. Trochu odrbou barvu okolo místa co vaří a pohoda jahoda. Jenže když chcete probodovat všechny spoje, kde se dotýkaj plechy, tak už to s tou barvou neni to pravé ořechové. Jdou dělat bodové sváry, ale ... Takže v mém případě to byla blbost a druhá věc proč jí nenechat nastříkat je ta, že pak nepoznam, kde co otryskal a neotryskal. Říkal jsem borcovi, ať mi hlavně otryská zrezlá místa, všechny spoje plechů a plochy co jsou OK, tak může nechat. Jelikož jsem s bodovejma svárama s příměsí barvy nebyl spokojen, tak jsem vzal kartáč a odrbal pár míst. A co jsem nezjistil. Po odstranění nástřiku tam byl ještě původní nástřik plechu z fabriky
A ten asfalt to chce opálit, jak jsem to udělal já a dodělat ocelovym kartáčem na vrtačce. Vim že se tryská různejma materiálama, tak nevim, jestli zvládnou i asfalt z podvozku
fj1947 píše:Zdravim Kapide,
Naposledy upravil(a) kapid dne 08 pro 2015 17:08, celkem upraveno 1 x.
Ty ses do toho pustil opravdu odvazne:-)))Ale to je dobre.A co mas teda v planu postavit z tehle kastle?Zavodaka do vrchu nebo vonavku na jezdeni?:-))drzim palce pro dalsi praci
lazzzik píše:Ty ses do toho pustil opravdu odvazne:-)))Ale to je dobre.A co mas teda v planu postavit z tehle kastle?Zavodaka do vrchu nebo vonavku na jezdeni?:-))drzim palce pro dalsi praci
Odvážně
A kdyz bude ram,nebudes se bat policejnich organu?Preci jen,dneska je na to blba doba a seberou ti ridicak ani nevis jak:-(
Ty budes mit prahy primo delane na 1g,se jeste delaji? Nebo ti je bude vyrabet?Kdyz koukam,jak postupujes,tak vyjedes do jara?Tak uz sem postuj dalsi fotky at muzem slintat.
Ty budes mit prahy primo delane na 1g,se jeste delaji? Nebo ti je bude vyrabet?Kdyz koukam,jak postupujes,tak vyjedes do jara?Tak uz sem postuj dalsi fotky at muzem slintat.

http://auto.bazos.cz/inzerat/54876603/Honda-CRX.php
céro 1G v Blansku za 10 litrů
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
lazzzik píše:A kdyz bude ram,nebudes se bat policejnich organu?Preci jen,dneska je na to blba doba a seberou ti ridicak ani nevis jak:-(
Bál bych se jenom kdybych jel na závody, tak by to snad pochopili, jinak bych s nim v běžnym provozu nejezdil, proto musí být montovatelný. Práhy shánim ze civica 3g. Hodlam to mít hotovy do března, což si myslim že stihnu. Do konce roku chci mít vyvařeno, pak nastříkat, složit a je hotovo, tak se uvidí. Po víkendu něco přihodim
Minor píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/54876603/Honda-CRX.php
Díky, díky, zítra tam zavolám