lazzzik píše:Co tak koukám každý den po inzerci(je to můj koníček),tak už hodně dlouho jsem neviděl nějaké slušné céro na prodej.Skoro všechno to jsou zbastlené paštiky.Jooo hold třeba v Německu to je jiná liga...
Jo taky čumim často po inzerátech, hlavně teď, když mám flákačku. Je mazec koupit nějakou, ve který se nikdo moc nehrabal. Hlavně 1. generace je už celkem mazec sehnat. Většina byla jako denní auta, takže už dost zanedbaná, bez papírů, na díly. a nebo přestavěný na autocross
 Nejvíc se těch aut zmastilo v době domácího bastltuningu někdy před 10ti rokama
 Nejvíc se těch aut zmastilo v době domácího bastltuningu někdy před 10ti rokama

By mě zajímalo, kolik to stojí na naše a jestli je to dobová origo nebo replika
  By mě zajímalo, kolik to stojí na naše a jestli je to dobová origo nebo replika   Origo Mugeny bývaly obvykle 1.5ky oturbený Mugen turbokytem. Ale ten volant zase vpravo
 Origo Mugeny bývaly obvykle 1.5ky oturbený Mugen turbokytem. Ale ten volant zase vpravo   

proto vypada motor jak novej. kolem sviček olej. Spodek auta celej natrenej gumoasfaltem. A o přistupu bazarníku radsi ani nebudu mluvit.
 proto vypada motor jak novej. kolem sviček olej. Spodek auta celej natrenej gumoasfaltem. A o přistupu bazarníku radsi ani nebudu mluvit.