jakej by jste mi doporučili na D16Z5 zadní díl výfuku,mám origo svody,vybranej puvodni kat,ale zadní díl mám bouchlej,bude potřeba vyměnit.Mám shánět origo,nebo se dá doporučit něco lepšího?
  jakej by jste mi doporučili na D16Z5 zadní díl výfuku,mám origo svody,vybranej puvodni kat,ale zadní díl mám bouchlej,bude potřeba vyměnit.Mám shánět origo,nebo se dá doporučit něco lepšího?  
Moderátor: Minor

Mě osobně se origo výfuck docela líbí, jak zvukově, tak vzhledově
 Mě osobně se origo výfuck docela líbí, jak zvukově, tak vzhledově 

takže výkonost,hezkej zvuk a design bych tak nějak očekával
 takže výkonost,hezkej zvuk a design bych tak nějak očekával  

na současný céro, na starým jsem byl spokojenej, hlavně hluk uvnitř žádná divočina, normál si se moh bavit a nemusel si křičet a venku si byl slyšet hodně, přitom koncovej průměr asi jenom 60mm
 na současný céro, na starým jsem byl spokojenej, hlavně hluk uvnitř žádná divočina, normál si se moh bavit a nemusel si křičet a venku si byl slyšet hodně, přitom koncovej průměr asi jenom 60mm  .
.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů