Nefunkční tachometr
Moderátor: Minor
- Floutek
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Nefunkční tachometr
Zdarec chlapi,potřeboval bych zase radu.Před pár dny jsem dodělal částečnou GO motoru,a opatrně ho zajíždím,mám najeto asi 70km.Dnes ráno jsem,jel,a asi po 10ti km mi přestal fungovat tachometr a chvíli na to začla svítit kontrolka motoru.Nevíte někdo jestli to má nějakou spojitost se sebou,nebo aspon co by tachometru mohlo být?  

- Floutek
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční tachometr
A ještě,jestli jde popřípadě nějak vyblikat závada  nebo jestli je nějakej způsob,jak zjištovat závady tu
 nebo jestli je nějakej způsob,jak zjištovat závady tu  

zastrč si pořádně náhon tachometru, pokud není přetrženej. Já tam neměl tu jistící závlačku a každou chvíli to vyskočilo a tacho nešel a svítila kontrolka chyba 17 i když to bliká 17x ne jednou dlouze a 7x krátce. Chyby najdeš tady http://crxklub.cz/forum/viewtopic.php?p=4794#p4794   . Ještě teda zastrčit do převodovky, nahoře by si musel sundat kapličku, ale určitě to bude u převodovky.

Taky se priklanim k spatne zastrcenemu nahonu tachometru do prevodovky..Pred X lety jsem mel uplne stejny problemo..NEmel jsem tam tu zavlacku a po par Km to vzdy vyskocilo.   

- Floutek
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Ok,když bude dnes čas,tak se v tom ještě poštourám dík moc   a stalo se vám někdy že by blinkry na jedný straně blikali moc rychle?zdá se mi že všechno svítí i bliká jak má,jen pravej blinkr jede moc rychle
  a stalo se vám někdy že by blinkry na jedný straně blikali moc rychle?zdá se mi že všechno svítí i bliká jak má,jen pravej blinkr jede moc rychle  

a stalo se vám někdy že by blinkry na jedný straně blikali moc rychle?zdá se mi že všechno svítí i bliká jak má,jen pravej blinkr jede moc rychle
S tim blinkrem bych to videl tak..Ze ti jeden z tech tri na prave strane neblika vubec 

Ano, rychlé blikání znamená, že některá z žárovek je vadná.

Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
						- Wláďa
- Správce fóra 
- Kontaktovat uživatele:
ne-moc píše:S tim blinkrem bych to videl tak..Ze ti jeden z tech tri na prave strane neblika vubec
Pokud by ale neblikal ten malej boční na blatníku tak se to neprojeví, jen u zadního nebo předního. Taky může být vada v tom (pokud blikají) že tam máš žárovku s menším odběrem než tam má být.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Wláďa píše:Taky může být vada v tom (pokud blikají) že tam máš žárovku s menším odběrem než tam má být.
Inymi slovami napr. LED diodovu ziarovku ...