Floutek-CRX Litomyšl
Moderátor: Minor
- Floutek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Floutek-CRX Litomyšl
Zdaréééc lidí,je divný že mě napadlo se semka napsat až po 2 letech
Mnoo nwm co o sobě napsat,pořád se jen na něco ptám čím poladit mazla,jak si asi všichni všimli.Mimochodem bydlím v Litomyšli - Východní čechy. Jednoduší bude když mě chytnete někde na srazu 

Naposledy upravil(a) Floutek dne 06 bře 2014 09:04, celkem upraveno 1 x.
Re: Floutek-CRX Litomyšl
Vítej
! No a pošli sem nějakou foto mazla
!
Tapatalkuju...
Tapatalkuju...
- Floutek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Fotograf si vyhrál,nejsou vidět chyby na kráse 
Byl jsem natěšený když jsem viděl že tu je nové téma v Vaše CRX / Your CRX a těšil jsem se na nový příběh. Jen že tu žádný není. Přiznám se, že jsem zklamaný . Doplníš tu někdy nějaké info? Nebo si mám nechat zajít chuť?
Jinak CRX je pěkné.
Jinak CRX je pěkné.

- Floutek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Jasně klidně doplním,ale moc příběhovat neumím 
- Floutek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Tak to zkusíme... Všecko začalo před 2 lety,když jsem se rozhodoval mezi Mazdou MX-3 a Cérkem,ale protože jsem CRX chtěl už od malička,bylo rozhodnuto pro moji kočku D16Z5 vyrobenou 1989.Proti předchozímu vozu,což byl Opel tigra,to byla lahoda svežení,i přez to že jsme cestou z Olomouce zabloudili a museli jsme jet jakousi lesní cestou kde jsme ztratil SPZ...Bohužel vozítko nebylo bez chyb,i když na první pohled na tom nebylo nijak zle.Dosti koroze,dost rozpraskaných laminátů,a zdálo se mi že motůrek trochu ztráci tlak.No,přišla první zima,kdy jsem se pustil do první oprav a úprav,na který jsem se tu začal postupně vyptávat
začalo to vyvařením zadních lemů,dveří,a převaření a zahlazení bočních lišt,kde to taky kvetlo jak jarní kvítí.Byl to boj,protože sehnat díly byl nadlidskej úkol,ale většinu věcí se podařilo více méně vyrobit,až na jaře přišel první celolak.Sezonka 2013 probehla docela hezky,spousty tuning srazu,semtam nějakej ten sprintík no krása.Ale bohužel vozítko začlo nějak ztrácet na výkonu,a dokonce i nějaká ta nehoda se bohužel povedla.Když jsem koncem podzima 2013 chtěl uklidit hondici do garáže,přišel další průšvih,auto už nenastartovalo.Tak a jsme v současnosti,kdy
jsem se pustil do aspon částečný GO motoru,sehnal origo zadní nárazník a světla - hold ta bouračka,a konečně se čeká na začátek další sezony,jak holka dopadne se uvidí
Ale motor už více méně běží tak začnu opatrně zajíždět
i přez to,že nebudu mít pár věcí v barvě.Noo asi konec lidi uvidíme se někdy na srazu 
začalo to vyvařením zadních lemů,dveří,a převaření a zahlazení bočních lišt,kde to taky kvetlo jak jarní kvítí.Byl to boj,protože sehnat díly byl nadlidskej úkol,ale většinu věcí se podařilo více méně vyrobit,až na jaře přišel první celolak.Sezonka 2013 probehla docela hezky,spousty tuning srazu,semtam nějakej ten sprintík no krása.Ale bohužel vozítko začlo nějak ztrácet na výkonu,a dokonce i nějaká ta nehoda se bohužel povedla.Když jsem koncem podzima 2013 chtěl uklidit hondici do garáže,přišel další průšvih,auto už nenastartovalo.Tak a jsme v současnosti,kdyjsem se pustil do aspon částečný GO motoru,sehnal origo zadní nárazník a světla - hold ta bouračka,a konečně se čeká na začátek další sezony,jak holka dopadne se uvidí
Ale motor už více méně běží tak začnu opatrně zajíždět
i přez to,že nebudu mít pár věcí v barvě.Noo asi konec lidi uvidíme se někdy na srazu 
Moc diky za predstaveni a samozdrejme taky preju at se ti s CRX jen a jen dari.
Co vse jsi delal s motorem? a důvod proc nenastartovala?
Co vse jsi delal s motorem? a důvod proc nenastartovala?
- Floutek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Autíčko už jezdí,dostalo kroužky,ventily,rozvody a opět novou spojku
jezdí už docela hezeky,ale nějak dlouho trvá než se pořádně rozjede.Vždycky když rychle zaakceleruju,tak první chvilku netáhne a až pak se chytne...Zkusím jestli to nedusí sání a uvidíme 
Tohle dělá dost často špatná lambda.
- Floutek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Nooo holčina už zase nějako netáhne,trvá čím dál déle,než se rozjede :-/ Sešlápnu plyn a dobu se nic neděje,pak najednou zahrabe a rozjede se
u dalšího kvaltu stejně tak