J!R! píše:Co to říkal na konci prvního videa?Že to hulí a že se má udělat GO, hlavy?A čekat 140kw?U takové GO?A to že tam není kat je spíš na škodu, pokud míto něj není něco s přepažkama, či rozenátor.
Rezonátor tam je
Moderátor: Minor
J!R! píše:Co to říkal na konci prvního videa?Že to hulí a že se má udělat GO, hlavy?A čekat 140kw?U takové GO?A to že tam není kat je spíš na škodu, pokud míto něj není něco s přepažkama, či rozenátor.
Robo23x píše:Tak 136kw je podľa mňa slušný výkon z 15 rokov starého motora
Minor píše:Ono těžko něco soudit, podle videa a tak, ale ten černý dým se mi moc nelíbí, a zvuk bych čekal taky ostřejší a sepnutí vtecu znatelnější.
Tady je nějaký video se sériovou ITR a ten zvuk se mi líbí o dost víc
Minor píše:Na tom prvním videu jsem měl pocit, že vtec ani nesepnul. A přišlo mi, že trvá strašně dlouho, než se ten motor vytočí. Jako by se mu ani moc nechtělo.
Ale jinak to céro vypadá moc hezky.
J!R! píše:...Ten dým je teda jak u nějakýho TDi a může to být bohatá směs, ale když mi bylo řečeno, jak to žere olej, tak jsem sázel spíš na ten olej.Ono je to jedno k druhýmu...Strobáč je určitě vhodný, ale taky bych se zamyslel nad těma mapama, resp, kdo to předělával na obd1 a dělal mapu?Čerpadlo, pokud máš namysli palivový v tom žadnou roli nehraje.
J!R! píše:Hmm, to je škoda, že to dělal, ten co by měl radši dělat je nna svých autech.Asi bych se obával, zda tam vůbec odb1 je...nevím jak to zjistit, snad skrz vyblikání závad, který se u obd1 provádí spojeni 2pinu na ecu a kontrolka motoru na přístrojovce vyblikává.Jenže nevím jak to má obd2, takže to zjistit na h-c, aby se vůbec zjistilo která generace, tam je.Kdyby čerpadlo dávalo málo, tak to nejede nebo kucká.Bohatá směs bych spíš hledal u lambdy, případně mapě.
Loiza666 píše:J!R! píše:Hmm, to je škoda, že to dělal, ten co by měl radši dělat je nna svých autech.Asi bych se obával, zda tam vůbec odb1 je...nevím jak to zjistit, snad skrz vyblikání závad, který se u obd1 provádí spojeni 2pinu na ecu a kontrolka motoru na přístrojovce vyblikává.Jenže nevím jak to má obd2, takže to zjistit na h-c, aby se vůbec zjistilo která generace, tam je.Kdyby čerpadlo dávalo málo, tak to nejede nebo kucká.Bohatá směs bych spíš hledal u lambdy, případně mapě.
Divali jsme se na jednotku a je tam p28. V soucasne dobe vyvlikavani nejede, ale jak si rikal a rikal mi to i Minor, ze tsm staci neco propojit a zacne to normalne vyblikavat.A P28 je z esiny D16Z6
Obd2?
Minor píše:Když mi ecu vyfotíš, řeknu ti, jaká OBD to je.
P28 má u C5G servisní konektor na vyblikávání, který se propojí, a v budících se vybliká případně kod. U tvého crx by to bylo potřeba dodělat. Jde v podstatě o propojení jednoho pinu na kostru. Mám to dělané přes vypínač, ale zpaměti ti teď neřeknu, který pin to je.
Minor píše:P28 OBD1, rozdělovač OBD2 - podle konektoru
ale jak jsem psal, je to úplně fuk, liší se jen konektorem, který se u tebe stejně musel předělávat
může to být i OBD1 s konektorem OBD2
Minor píše:A proč by kvůli jinýmu softwaru měli měnit rozdělovač?
Na boku trnu najdeš označení. Měl by to bejt ten, co na něj koukáš směrem dolů. Lépe řečeno, ten horní, ale prostě strana natočená k tobě.
Konec konců, motor B16A2 OBD2 je stejnej jako OBD1, samotnejmotor.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů