a teď nevím kde schánět další. Předem děkuji za odpovědi.
 a teď nevím kde schánět další. Předem děkuji za odpovědi.crx
Moderátor: Minor
crx
Zdravím nevíte prosimvás někdo kde bych sehnal CRX do 40 000kč. To co jsem měl vyhlídnuté tak mi nakonec padlo  a teď nevím kde schánět další. Předem děkuji za odpovědi.

a teď nevím kde schánět další. Předem děkuji za odpovědi.Re: crx
Sledovat kluby, bazoš, inzerci. Zvenčí s dovozem a přihlášením do 40000 asi neseženeš. 
Hlavně nespěchej.

Hlavně nespěchej.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
						Re: crx
Minor píše:Sledovat kluby, bazoš, inzerci. Zvenčí s dovozem a přihlášením do 40000 asi neseženeš.
Hlavně nespěchej.
Dobře hledám opravdu kde můžu ale nic.

- Wláďa
- Správce fóra 
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu nespěchej, sem tam se objeví hezkej kousek za dobrý peníze, doporučuju při hledání používat také topic P: CRX (nalezeno v inzerátech) zde na fóru.  

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
http://honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=51290 Dle mě by stála za to tahle + je že je to V-tec tvrdí že motor je v pohodě určitě bych se zajel podívat. Předem ale říkám že je to auto spíše pro člověka co si jí dá pomalu dohromady a bude jí mít rád protože chybý V-tec sedačky a jiné interierové části z v-tec verze pozička z předface verze zadní sedačka roztrhaná, tapeci dveří rozvrtané jsou tam nějaké vejškáče drobnosti jako plasty sehnat atd. nicméně za tuhle cenu V-teca horkotěžko seženeš a myslím si že za záchranu to stojí minor jí i trochu zná možná řekne něco víc ale znal ještě jiného majitele. Pokud ale hledáš fakt nějakej šperk tak bych počkal a nelámal to přes kolenu jestli jsi šikula a kutil  tak bych asi neváhal
 tak bych asi neváhal  můj tip je jet s někým kdo crx rozumí a poukázat na tyhle věci a pokusit se aby šel s cenou dolů podle mě je reálná šance dostat se třeba na 30 tis
 můj tip je jet s někým kdo crx rozumí a poukázat na tyhle věci a pokusit se aby šel s cenou dolů podle mě je reálná šance dostat se třeba na 30 tis

tak bych asi neváhal
 tak bych asi neváhal  můj tip je jet s někým kdo crx rozumí a poukázat na tyhle věci a pokusit se aby šel s cenou dolů podle mě je reálná šance dostat se třeba na 30 tis
 můj tip je jet s někým kdo crx rozumí a poukázat na tyhle věci a pokusit se aby šel s cenou dolů podle mě je reálná šance dostat se třeba na 30 tisCRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
						CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Sabrio píše:http://honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=51290 Dle mě by stála za to tahle + je že je to V-tec tvrdí že motor je v pohodě určitě bych se zajel podívat. Předem ale říkám že je to auto spíše pro člověka co si jí dá pomalu dohromady a bude jí mít rád protože chybý V-tec sedačky a jiné interierové části z v-tec verze pozička z předface verze zadní sedačka roztrhaná, tapeci dveří rozvrtané jsou tam nějaké vejškáče drobnosti jako plasty sehnat atd. nicméně za tuhle cenu V-teca horkotěžko seženeš a myslím si že za záchranu to stojí minor jí i trochu zná možná řekne něco víc ale znal ještě jiného majitele. Pokud ale hledáš fakt nějakej šperk tak bych počkal a nelámal to přes kolenu jestli jsi šikula a kutiltak bych asi neváhal
Tak na tuhle jsem se koukal už včera
 http://www.sportovnivozy.cz/49327-honda-crx-ee8-v-tec ale připadá mi že je v hroznym stavu
 http://www.sportovnivozy.cz/49327-honda-crx-ee8-v-tec ale připadá mi že je v hroznym stavu  za tohle bych mu 40 určitě nedal. Nevím no
 za tohle bych mu 40 určitě nedal. Nevím no  Možná že bych mu zkusil napsat a uvidíme
 Možná že bych mu zkusil napsat a uvidíme 
Jak říkám to záeží jak se na to koukáš pokud je motor v pořádku a kastle není extrémě sežraná tak plasty seženeš kolem 1000 v lepším stavu relativně v pohodě tapeci z v-teca kdyby ti vadilo že maj díry v sobě na vejškáče se daj sehnat za 2500 -3000 motor je špinavej ok umeješ a lak no tak celolak by jí asi čekal stejně prostě mazla by jsi z toho musel udělat ale reálná hodnota toho auta je v podstatě 30-35 pak je to řekl bych hodně dobrej kup pokud je motor v pohodě a kastle taky určitě se jeď alespoň podívat stojí to za to

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
						CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Sabrio píše:Jak říkám to záeží jak se na to koukáš pokud je motor v pořádku a kastle není extrémě sežraná tak plasty seženeš kolem 1000 v lepším stavu relativně v pohodě tapeci z v-teca kdyby ti vadilo že maj díry v sobě na vejškáče se daj sehnat za 2500 -3000 motor je špinavej ok umeješ a lak no tak celolak by jí asi čekal stejně prostě mazla by jsi z toho musel udělat ale reálná hodnota toho auta je v podstatě 30-35 pak je to řekl bych hodně dobrej kup pokud je motor v pohodě a kastle taky určitě se jeď alespoň podívat stojí to za to
Určitě za to nic nedám když se na ní pojedu podívat
 Uvidíme co mi napíše majitel
 Uvidíme co mi napíše majitel 
Wláďa píše:Opravdu nespěchej, sem tam se objeví hezkej kousek za dobrý peníze, doporučuju při hledání používat také topic P: CRX (nalezeno v inzerátech) zde na fóru.
Dobře, díky