EE8 Sabrio CRX JDM Style Project
Moderátor: Minor
Re: Sabrio EE8 CRX JDM Style Project
Cena prahů
1500kč prodával je jeden kluk na Bazoši
. Ve 14 nevím jestli kola dělají se podívám ale mám pocit že min snad 15tky
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Typuji že Beastti že. Mohu doporučit 
Beasty pokud se nepletu nabízí mugen kit kde pak tohle byl uplně jinej člověk on měl kdysi CRX a ty prahy si koupil aby byla top pak měl nádhernou preludu kterou mu zapálili fakt škoda a ted staví 3000Gt neskutečnej projekt 
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Pěkné! 
Odesláno z terénu přes Tapatalk.
Odesláno z terénu přes Tapatalk.
Moja este stale caka na sijaci stroj a sikovne ruky mojej maminky 
Tahle taky pujde přečalounit půjde do kůže podle sedaček 
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Dneska mě dorazily silentbloky do hlavních ramen od Sumisu které jsem u něho nechal při koupi auta a sešlo se mi tu zase pár věcí plus jsem upravil můj Spec list trochu jsem ho zpřehlednil a doplnil
Gumy jsem sehnal stejně jako kola od Spidexe v super stavu zatím Yokohamy S Drive do budoucna budou AD08 teď jsem ale velice rád za tyhle
a samolepka Fujiwara Tofu je taková menší recese než bude celolak 

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Ahoj kucí a holky
mám 2 dotazy proč mi skáčou otáčky cca při 7 tis mi ručička jako by pohopsává je to jak kdy někdy to udělá a někdy ne. A druhá bliká mi to 4 dlouze a pak 4krátce a pak 4 dlouze a 3 krátce chyba 44 kterou nemohu najít a potom chybu 43 což je nebo by alespoň měl být palivový systém pokud koukám správně
na co bych měl mrknout děkuju 
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
44 a 43 jsou chyby lambdy 1 a 2, pravděpodobně máš tuningové svody a lambdy umístěné daleko od motoru. Lambdy jsou dělané na origo pozici blízko motoru a o kus dál se jim nelíbí, spaliny tam už mají jinou teplotu.
Pocukávání otáčkoměru bývá většinou náznak, že ti odchází zapalovací modul. Někdy pomůže "dotáhnout", pokud je příliš volný, kontakt modrého kabelu na modulu v pozici vpravo vzadu.
Pocukávání otáčkoměru bývá většinou náznak, že ti odchází zapalovací modul. Někdy pomůže "dotáhnout", pokud je příliš volný, kontakt modrého kabelu na modulu v pozici vpravo vzadu.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Děkuju za rychlou odpověd vše je originál mám zatím seriové vše včetně sání napadá mě jedině tedy to že mám prasklé těsnění mezi svody jestli tedy to nedělá bordel nebo potom lamby nejsou v háji
a otáčky modul to mám teda radost 
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Lambdy jako takové jsou v pořádku, mají svoje specifické chyby 1 a 2.
To těsnění zkus, případně zkus z jinýho auta jinej tlakovej regulátor na liště.
Modul by ti tam šel i třeba z ED9, nějakej rozdělovač navíc se v tvém okolí najde, ne?
To těsnění zkus, případně zkus z jinýho auta jinej tlakovej regulátor na liště.
Modul by ti tam šel i třeba z ED9, nějakej rozdělovač navíc se v tvém okolí najde, ne?
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Po své delší neaktivitě to tu trochu aktualizuji fotky dodám až bude čas to proč jsem projekt na nějakou dobu odstavil bylo hlavně proto že jsem si našel holku takže teď když jsem holku poslal do kopřiv můžeme pokračovat dál
. Tento měsíc se objednají díly do motoru a bude se dodělávat hlava během toho mi kamarád přiveze z anglie výfuk od Buddy Club konkrétně spec II a pod stromeček si nadělím svody od Tegiwi kopie Toda V2 tím bych měl dost projekt posunout už toho totiž moc nechybý a tak na jaře doufám že vyjedu a ukážu se na některých srazech. Co je ovšem problém který jsem nečekal že kastle na tom není až tak růžově jak jsem si původně myslel až dám fotky pochopíte proč vyndal jsem z auta pomalu celý interier kvůli váze a tak mám v autě jenom jednu sedačku a kolem sebe samej plech Kanjo style hadr celkem se mi to líbí
to je ale jenom zatím a hlavně jenom na sprinty není problém vše dát zpět a udělat z toho krásné seriové CRX to jenom pro rejpavé auto chci teď hlavně funkční takže nejdřív se dodělá Performance stránka a potom budu řešit vzhled takže auto bude sice pro někoho hnusný nebo hromada šrotu ale tak to prostě je nejsu přeci milionáár
mimochodem upravil jsem trochu Spec list dílů které budou použity v motoru. 

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Tak po dlouhé neaktivitě to tu aktualizuji to bude poslední zpráva v tomhle topicu
projekt který jsem tu měl měl skvěle našlápnuto a hodně lidí si asi říká proč jsem ho nedodělal důvod je jednoduchý stavba takového motoru je sice skvělej projekt ale není tu více méně nikdo kdo by takovou stavbu doladil tak aby vše fungovalo jak má takže nalazení motoru je u nás bohužel něco co tu málo lidí umí takže jsem si řekl že projekt trochu pozměním a půjdu cestou seriového motoru a to K20 taková stavba by vyšla zhruba na stejné peníze jako motor kovaný ovšem byl by daleko spolehlivější a fungovalo by to 100% tak jak má tady jsem si ale řekl že budu mít už auto které na silnici nebude legální technická už také není zrovna ideální neustále se zvyšující požadavky na euro normy a podobně to mě odrazovalo vrcholem všeho bylo když jsem se v Týnci svezl v S2000 a měl jsem jasno to co by stálo vyladěný K20 crx které by bylo tak na srazy a ježdění rovně bych mohl mít krásnou S2000 v originálu a 177kw bez nějakých problémů ať už s motorem nebo s legálností takže jsem se rozhodl Vteca prodat a nechat si pouze moje Fialové crx
a pořídit si S2000 tímto bych to asi celé uzavřel kdyby měl někdo zájem o motor ten kovaný tak jsou některé díly k prodeji a to Blok B16A2 kovaný díly jsou vypsané v prvním příspěvku dále vačky Brian crower stage II a pak tu mám převodovku se stálým převodem 4.9.2 tu si ale možná ještě nechám to uvidím a pevnostní šrouby do hlavy B16A2 ARP takže toť takové krátké info
majitel se brzi představí se svým projektem tak mu držím palce ať se zadaří a céru mu vydrží co nejdéle

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4