Silentbloky

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Michal Delic
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Silentbloky

Příspěvekod Michal Delic » 27 zář 2011 21:38

Takže zohnanie komplet silentbloky je asi nemožné a ani Honda ich už nerobí na vozidlá staršie ako 15 rokov tak ma napadlo či nemá niekto Poliuretánové silenty alebo neaké info o nich a kde sa dajú zohnať pretože zatiaľ čo som ich našiel boli neuveriteľne drahé až sa mi tomu veriť nechce

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: SILENTBLOKY

Příspěvekod Petk@ » 27 zář 2011 21:43

Michal Delic píše:Takže zohnanie komplet silentbloky je asi nemožné a ani Honda ich už nerobí na vozidlá staršie ako 15 rokov tak ma napadlo či nemá niekto Poliuretánové silenty alebo neaké info o nich a kde sa dajú zohnať pretože zatiaľ čo som ich našiel boli neuveriteľne drahé až sa mi tomu veriť nechce

hale nekde jsem viděl komplet set na cero sta kolem 8000 :-( mrknu vim že sem jim psal de obednat jen určité :-)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 27 zář 2011 21:44

http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 61821.html tady máš odkaz napiš jim co potřebuješ a oni ti napíšou :-)

mrni
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mrni » 27 zář 2011 21:46

Petk@ píše:http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/prodam-polyuretanove-silentbloky-honda-zlin-o6161821.html tady máš odkaz napiš jim co potřebuješ a oni ti napíšou :-)

ty jo,to se hodi :) zrovna pred nedavnem jsem neco podobnyho taky hledal,ale marne :D

Michal Delic
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Delic » 27 zář 2011 22:00

Petk@ píše:http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/prodam-polyuretanove-silentbloky-honda-zlin-o6161821.html tady máš odkaz napiš jim co potřebuješ a oni ti napíšou :-)

Ďakujem ale 8 litrov za to určite nedám to je dosť nenormálna cena a neaký profi závodník tiež niesom hľadám niečo za rozumnú cenu no uvidím moc na výber toho nieje :(

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 27 zář 2011 22:03

Michal Delic píše:

Ďakujem ale 8 litrov za to určite nedám to je dosť nenormálna cena a neaký profi závodník tiež niesom hľadám niečo za rozumnú cenu no uvidím moc na výber toho nieje :(

no ja taky koukal :-D ale lze obědnat jen co potřebuješ :-) *fin*

Michal Delic
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Delic » 27 zář 2011 22:07

no jo :( ja by som potreboval vymeniť komplet celú zadnú nápravu a to by bola cekom pálka, keď už meniť tak všetko poriadne majú už svoje roky a keby som vymenil len neakú časť taky by mi odyšli hneď tie staručké nevymenené

Pida
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Silentbloky

Příspěvekod Pida » 23 říj 2013 18:07

zdravím
chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás neví jestli pasují některé dily z hondy civic na hondu crx ? už mam z civica prahy...
jedná se mi hlavně o silentbloky na zadní nápravu a o opravnou sadu na hlavní brzdový válec ???
poraďte prosím
díky kuba

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 23 říj 2013 19:06

Pida píše:zdravím
chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás neví jestli pasují některé dily z hondy civic na hondu crx ? už mam z civica prahy...
jedná se mi hlavně o silentbloky na zadní nápravu a o opravnou sadu na hlavní brzdový válec ???
poraďte prosím
díky kuba

Tak pokud myslíš civic 4 generace tak spoustu dílů, jak je známo, jsou stejný nebo podobný. Co se týče válce tak ten je podle mě určitě stejnej a nebo 99% zaměnitelnej a silenty na zadní nápravu by měli být taky stejný i když jsem někde četl že zadní náprava u c4g a crx je malinko rozměrově jiná ale osobně s tím žádné zkušenosti nemám. Určitě ti tu poradí v tomhle směru znalejší členové.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 23 říj 2013 23:14

Pida píše:zdravím
poraďte prosím
díky kuba

Opravnou sadu kupuj podle průměru, oni mají v katalozích bordel. Měl bys mít na autě válec 13/16 palce (ověř si to, je to na něm uvedené), když to přepočteš na centimetry, máš rozměr opravné sady bez ohledu na to, jestli je to na civica nebo crx.
Zadní polonápravy stejné jsou, za předpokladu, že nejde o slabší modely, které měly vzadu bubny.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 24 lis 2013 14:37

ahoj
kamoš kterej má Civic 6G mi tudle doporučil tenhle e-shop. Až budu zdravej a chodit do práce, tak si objednám tuhle sadu, protože jsem myslel, že se to nevyrábí ani na tu moji. Který v ní nebudou, tak doobjednám jednotlivě.
http://www.br_eshop.breker.cz/index.php?id_product=650&controller=product&id_lang=4

Na 2G tam mají hafo dílů i tu sadu silentů taky
http://www.br_eshop.breker.cz/index.php?id_category=101&controller=category&id_lang=4

milann
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milann » 24 lis 2013 18:33

Ahoj, pridam i dalšiu stranku kde sa daju zohnat silentbloky.
http://www.race-shop.sk/shop/26-podvozo ... -crx-88-91

solongo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod solongo » 02 pro 2013 20:18

Zdarec lidi jestli můžu doporučit dobry silentbloky ,tak vam tady dám číslo na moc šikovnyho chlapika ktery je vyrabi a ví co děla .Mam je namontovaný na crx a maximalně spokojený.739657624 *fin*

Zpět na „Pokec / Discussion“