hele nejsou jsou akorát Jinak rozmět j7 r15 4x100 et 25 ale pruměr středu nevim akorát vim že seděj uplně přesně !
 hele nejsou jsou akorát Jinak rozmět j7 r15 4x100 et 25 ale pruměr středu nevim akorát vim že seděj uplně přesně !  
Moderátor: Minor

ten límec by jim záviděl i Elvis Presley
  ten límec by jim záviděl i Elvis Presley  

už aby byli na autě a hazeli v tom parnym létu prasátka na lidi co budou čumět s otevřenou hubou
 už aby byli na autě a hazeli v tom parnym létu prasátka na lidi co budou čumět s otevřenou hubou  

tak jsem jel celou dobu se skopenou sedačkou dozadu a seděl jsem bez opěradla a držel se volantu abych nespad
  tak jsem jel celou dobu se skopenou sedačkou dozadu a seděl jsem bez opěradla a držel se volantu abych nespad   jako dost ztižený řizeni
  jako dost ztižený řizeni  no a když jsem na to pak kouknul tak jsem zjistil že už to bylo jednou utržený a přivařený z5 na jednou mistě a ještě to nebylo očištěný a bylo to provaření takže to nemohlo ani držet ! takže jsem udělal novej držák sice na pevno přivařil tu jednu čast kolejnic misto toho šroubu ale už se to určitě neutrhne udělal jsem tam takovou protézu že by se za to nestyděli ani v reklamě na blendadent
 no a když jsem na to pak kouknul tak jsem zjistil že už to bylo jednou utržený a přivařený z5 na jednou mistě a ještě to nebylo očištěný a bylo to provaření takže to nemohlo ani držet ! takže jsem udělal novej držák sice na pevno přivařil tu jednu čast kolejnic misto toho šroubu ale už se to určitě neutrhne udělal jsem tam takovou protézu že by se za to nestyděli ani v reklamě na blendadent  

Wláďa píše:To znamená že střed je 56,1mm
 tak jsem přemejšlel nad tim středem a uvědomil jsem si že ty kola seděli kvuli tomu že se to nasouvá na ten zavit že tam jsou matky a ne šrouby
  tak jsem přemejšlel nad tim středem a uvědomil jsem si že ty kola seděli kvuli tomu že se to nasouvá na ten zavit že tam jsou matky a ne šrouby  tak jsem to šel znova zkusit nandat na auto a zjistil jsem že ty kola co tam ted mam že taky neseděj uplně tak jak by měli a když jsem tam dal ty co jsem koupil tak jsem zjistil že tam taky neseděj uplně takže budu asi schánět vymezovaci kroužky ale vubec nevim kde ale rozdil je tam fakt par milimetru !
 tak jsem to šel znova zkusit nandat na auto a zjistil jsem že ty kola co tam ted mam že taky neseděj uplně tak jak by měli a když jsem tam dal ty co jsem koupil tak jsem zjistil že tam taky neseděj uplně takže budu asi schánět vymezovaci kroužky ale vubec nevim kde ale rozdil je tam fakt par milimetru !  nějaký rady ?
 nějaký rady ?

až bude teplejc vzhnu se na to znova a dodělám to do precizniho kompletu
 až bude teplejc vzhnu se na to znova a dodělám to do precizniho kompletu  

jako fakt se nedivim že to neplnilo učel
  jako fakt se nedivim že to neplnilo učel 

prácička pohodová hodil to na soustruch a začal to stáčet z obouch stran najednou prostě super
 prácička pohodová hodil to na soustruch a začal to stáčet z obouch stran najednou prostě super   vysletnej efekt vic to brzdí a nebouchá to do volantu
  vysletnej efekt vic to brzdí a nebouchá to do volantu  už je to zase o něco lepší svezeníčko
 už je to zase o něco lepší svezeníčko  

protože sbíhavost na nápravě je norma 5 a já měl 50
 protože sbíhavost na nápravě je norma 5 a já měl 50  ale jinak pohoda hodim sem pak ten papír na kterym je to napsaný
 ale jinak pohoda hodim sem pak ten papír na kterym je to napsaný  a zadní naprava tu jsme moc nesrovnali protože tam jsou powerflexi a přez ty už to nešlo šoupnout takže se to bude muset rozebrat a ještě to poštělovat jinak vyměna tyček řízení a super ted už to i zatáčí tak jak má
 a zadní naprava tu jsme moc nesrovnali protože tam jsou powerflexi a přez ty už to nešlo šoupnout takže se to bude muset rozebrat a ještě to poštělovat jinak vyměna tyček řízení a super ted už to i zatáčí tak jak má   zatim zdaj
  zatim zdaj  

vše krásně ošetřeno
 vše krásně ošetřeno  

jazzik píše:myslim si,ze mas hodne pretazeny ty stabilizacni tycky vepredu,ty silenty sou hodne zmackany,takhle ti to vydrzi chvilku

Fegut píše:Na tohle ti odpoví Skřítek, ale rozhodně když mín utáhnout, tak novou kontra matku a ještě zalepit, já to jednou utáh mín a že mě tam něco klepe... samozřejmě že se to povolilo a horní gumičky pryč.
 ale určitě tím nic neskazim akorát to min vydrží :-/
 ale určitě tím nic neskazim akorát to min vydrží :-/
 ačkoliv bych ho měl rád
  ačkoliv bych ho měl rád 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti