PIWEL píše:James píše:noha píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/26113023/CRX.php
Tohle mi připadá nejaký zmatlaný, nárazník, sedačky atd předfacelift, pozičky vypadaj poface a ještě moc neseděj, zadní lišta z VTECa (to si na to auto rovnou mohl dát znak Porsche), r.v.93...
Kola se dají dát jiný a ten zbastlenej červenej interiér možná tak vysekat krompáčem včetně toho strašnýho volantu

pozičky jsou z civica dokonce...předface nárazník na poface autě mám i já (přijde mi agresivnější), chybí boční lišty, co se týče interiéru...nechápu že se dobrovolně někdo pustil do vytáhnutí všech těch drobných dílů aby to tak zprznil...

a korunku dávají VTEC světla a kola které budou při každé nerovnosti mlátit do podběhů

Ano pozičky z Civika,přesně tak,ale měl bys vzít v úvahu to,že to takle je cca upravené už někdy roku 2004/2005 ,to se na to hledělo trošku jinač,co je dneska out,mohlo být tehdy In,takle to beru ja,ale já už dávno nejsem majitelem tohoto CRX.Je to velice nízké,kvůli sportovnímu podvozku,ten co to takle upravil to dělal jen jako auto na parádu,či na sprinty,neměl na mysli to běžně provozovat...