pučíte nám na 2 masa ? klido mužu koupit zítra ještě uhlí
Moderátor: Minor

Jestli se ke mě bude chtít někdo přikakati tak mi to ale nebude vůbec vaditi
  Jestli se ke mě bude chtít někdo přikakati tak mi to ale nebude vůbec vaditi  

Wláďa píše:Taky beru malinkatej grilíček ať je na čem grilovatiJestli se ke mě bude chtít někdo přikakati tak mi to ale nebude vůbec vaditi

Škoda jen, že sem musel tak brzo domů.
  Škoda jen, že sem musel tak brzo domů.
 Inak malá otázka ... po prepočte mi vyšla spotreba na 700km výlet 6,12l/100km ... je to možné ?? aké máte spotreby s vtecmi ??
  Inak malá otázka ... po prepočte mi vyšla spotreba na 700km výlet 6,12l/100km ... je to možné ?? aké máte spotreby s vtecmi ?? teda este som si chybu nevyblikal ale podla toho co som videl, pocul, zazil tak najskor vyfuk/kat
 teda este som si chybu nevyblikal ale podla toho co som videl, pocul, zazil tak najskor vyfuk/kat 

souhlas, opět paráda ve všech směrech
 souhlas, opět paráda ve všech směrech  konečně si můžu přiřadit přezdívky k obličejům
 konečně si můžu přiřadit přezdívky k obličejům   pro mě jinak tak trochu trápení divé zvěře
 pro mě jinak tak trochu trápení divé zvěře  
   ale takhle to nenecháme
 ale takhle to nenecháme  díky všem za účast, lazzzikovi s Petkou za chopení se tentokrát otěží a těším se na další setkání. Jde se na rozdělování botek, medailiček, nahrávat fotky atd atd
 díky všem za účast, lazzzikovi s Petkou za chopení se tentokrát otěží a těším se na další setkání. Jde se na rozdělování botek, medailiček, nahrávat fotky atd atd 

Jen škoda, že jsme přijeli jen na odpoledne, ale moje polovička je marod a hlídá doma psa, takže jsem rád, že se odhodlala alespoň zúčastnit se mnou. Do kempu za váma jsme pak už nejeli, protože by se pak už nechtělo domů. Příští rok to snad bude na víkend
  Jen škoda, že jsme přijeli jen na odpoledne, ale moje polovička je marod a hlídá doma psa, takže jsem rád, že se odhodlala alespoň zúčastnit se mnou. Do kempu za váma jsme pak už nejeli, protože by se pak už nechtělo domů. Příští rok to snad bude na víkend  

Pár fotek ode mě je tady https://plus.google.com/photos/114656109075031086780/albums/5892656362708925953, ale je jich opravdu jenom pár
 Pár fotek ode mě je tady https://plus.google.com/photos/114656109075031086780/albums/5892656362708925953, ale je jich opravdu jenom pár  
 a omlouvám se, že jsme se Steanem a jeho drahou čtvrtkou zmizeli po anglicku v sobotu po spanilce...já byl KO a dostal mě nějakej moribundus a Stean se šel válet do garáže pod CRX, jak jste jistě viděli a slyšeli od něj, měl brzdy v háji a nestihli to dát do pucu tak proto dorazil ve Fábii.
 a omlouvám se, že jsme se Steanem a jeho drahou čtvrtkou zmizeli po anglicku v sobotu po spanilce...já byl KO a dostal mě nějakej moribundus a Stean se šel válet do garáže pod CRX, jak jste jistě viděli a slyšeli od něj, měl brzdy v háji a nestihli to dát do pucu tak proto dorazil ve Fábii. 

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host