http://www.meteoskop.cz/pocasi/sec-pard ... aj-chrudim
Moderátor: Minor

jinak dneska frčim pro branu tak jsem zvedavej jestli ji dovezu protože ma rozmer když je složena 150x50x50
 jinak dneska frčim pro branu tak jsem zvedavej jestli ji dovezu protože ma rozmer když je složena 150x50x50  tak jsem zvedav a stan je zatim 50/50 protože složenej má 170x60x30 tak stim furt nějak bojujeme
 tak jsem zvedav a stan je zatim 50/50 protože složenej má 170x60x30 tak stim furt nějak bojujeme  napadlo mě ještě když by se dalo v kempu někde sedet (hospoda stim že budem moc mít i vlastní občerstvení - v kempu je hodpoda s krytym venkovnim sezenim
 napadlo mě ještě když by se dalo v kempu někde sedet (hospoda stim že budem moc mít i vlastní občerstvení - v kempu je hodpoda s krytym venkovnim sezenim  ještě budu volat do autosport tuningu je to na poslední chvíli ale zase mají sídlo v Pardubicích
  ještě budu volat do autosport tuningu je to na poslední chvíli ale zase mají sídlo v Pardubicích 
 jinak u mě taky není problém něco odvést, pojedu nějakym větším autem. A jedna technická, kolik máme grilů ať nemusíme stát frontu u jednoho jako předloni?
 jinak u mě taky není problém něco odvést, pojedu nějakym větším autem. A jedna technická, kolik máme grilů ať nemusíme stát frontu u jednoho jako předloni? 

pojedem nebo sami
 pojedem nebo sami  spaceman mi psal že by jsme se mohli sejít aspon na focení že mají rezervované celé náměstí
 spaceman mi psal že by jsme se mohli sejít aspon na focení že mají rezervované celé náměstí  v Ronově nad Doubravou./ 13km od Seče. jinak brána už je naložená a stan jak už psal martin nejspíš poveze :
 v Ronově nad Doubravou./ 13km od Seče. jinak brána už je naložená a stan jak už psal martin nejspíš poveze : 

když už to takhle vyšlo, tak by byla škoda toho nevyužít. Zaplníme jim náměstí
 když už to takhle vyšlo, tak by byla škoda toho nevyužít. Zaplníme jim náměstí  jo a psal mi marat, nejspíš se přijede mrknout
 jo a psal mi marat, nejspíš se přijede mrknout 

Redy píše:já jsem pro s delsolkamakdyž už to takhle vyšlo, tak by byla škoda toho nevyužít. Zaplníme jim náměstí
jo a psal mi marat, nejspíš se přijede mrknout

jenomže šefredaktor je po važný operaci a je v laznich takže mají prej tetkon 2 měsíce stop na akce
 jenomže šefredaktor je po važný operaci a je v laznich takže mají prej tetkon 2 měsíce stop na akce 

Tak snad budou dobré fotky a snad velice kvalitní videa ve FULL HD
 Tak snad budou dobré fotky a snad velice kvalitní videa ve FULL HD  Prostě Hodně Dobrý
 Prostě Hodně Dobrý 

Petk@ píše:Scérem ????

na fotky se těším!
 na fotky se těším! 

a jak to vidíte vi co budete mit chatku ? taky budete mit ledničku napul plnou chlastem a druhou pulku jidlem ?
 a jak to vidíte vi co budete mit chatku ? taky budete mit ledničku napul plnou chlastem a druhou pulku jidlem ?  
Redy píše:nene, pofičim hned po obědě

Redy píše:ke mě do letňan? bydlíš v letňanech a my se roky nevidíme?jinak u mě taky není problém něco odvést, pojedu nějakym větším autem. A jedna technická, kolik máme grilů ať nemusíme stát frontu u jednoho jako předloni?
 já gril beru určitě.. už mám naložený maso
 já gril beru určitě.. už mám naložený maso 

Ozz píše:Redy píše:ke mě do letňan? bydlíš v letňanech a my se roky nevidíme?jinak u mě taky není problém něco odvést, pojedu nějakym větším autem. A jedna technická, kolik máme grilů ať nemusíme stát frontu u jednoho jako předloni?
jj už jsem asi 3 měsíce letňanskejjá gril beru určitě.. už mám naložený maso
 gril taky beru, ale jen takový.... no... hodně pofidérní
 gril taky beru, ale jen takový.... no... hodně pofidérní 
Loiza666 píše:Ozz píše:Redy píše:ke mě do letňan? bydlíš v letňanech a my se roky nevidíme?jinak u mě taky není problém něco odvést, pojedu nějakym větším autem. A jedna technická, kolik máme grilů ať nemusíme stát frontu u jednoho jako předloni?
jj už jsem asi 3 měsíce letňanskejjá gril beru určitě.. už mám naložený maso
Já budu mašo kupovat po cestě nějakégril taky beru, ale jen takový.... no... hodně pofidérní

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti