7 Crx sraz 21-23 června,kemp Seč
Moderátor: Minor
Re: 7 Crx sraz 21-23 června,kemp Seč
A kdo se nejvíc těší??
Hlavně nekoukat na počasí protože když má být dobrá akce tak to jak dopadá?? :-/
Hlavně nekoukat na počasí protože když má být dobrá akce tak to jak dopadá?? :-/
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ne-moc píše:A kdo se nejvíc těší??
ja se těšim ale na druhou stranu ne za tu kritiku kterou asi budu poslouchat nestihnul jsme přestřikat zadní náraznik takže bude v jiný barvě zbytek se budu snažit dořešit !
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
ne-moc píše:A kdo se nejvíc těší??
Jak to dopadá? asi takhle..
kottitko:
Dudla: snad jedes na sraz za lidickama co maji stejny zajem (honda CRX) jako ty.
Pokud jsou tam lide kteri maji zajem stejny / ne-li vetsi a nemaji/ci maji k tomu prostredky. Tak ver ze se ti bude sraz libit./a to nemusis mit hondu ktera bude vyhravat miss, o to tu preci nejde/. Nevic muzes jen ziskat... Seznamis se s novejma lidickama.. Ziskas nove kontakty, rady atd.. Treba sezenes i dily co nemuzes sehnat..Nikdy nevis.. Proste lidi jsou tam fajn tomu ver.. A navic pokecas s Minorem a to je bonus navic.
Dudla: snad jedes na sraz za lidickama co maji stejny zajem (honda CRX) jako ty.
Pokud jsou tam lide kteri maji zajem stejny / ne-li vetsi a nemaji/ci maji k tomu prostredky. Tak ver ze se ti bude sraz libit./a to nemusis mit hondu ktera bude vyhravat miss, o to tu preci nejde/. Nevic muzes jen ziskat... Seznamis se s novejma lidickama.. Ziskas nove kontakty, rady atd.. Treba sezenes i dily co nemuzes sehnat..Nikdy nevis.. Proste lidi jsou tam fajn tomu ver.. A navic pokecas s Minorem a to je bonus navic.

- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
[/quote]
NO tak to jsi vystihl naprosto přesně k tomu není třeba cokoli dodávat
tak to prostě je a proto mám rád tuhle druhou rodinu 
[/quote]NO tak to jsi vystihl naprosto přesně k tomu není třeba cokoli dodávat

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tojo lidi poznal jsem par lidi který crx vlastní a vždycky to byl super člověk
a je pravda tim že je tich crx min a min tak se ten zájem o to pořád zlepšuje a lidi jelikož je to auto docela jednoduché a zvládne lec co si opravit i uplný
tak to je na tom hlavně super a takovej bonus je ten adrenalin když sešlápneš ten plyn a ta 2jka tě drží do toho kila v sedačce a ty neviš ani jak se to stalo a jsi z toho uplně rozklepanej
je to prostě mazec kára jsem rád že jsme ji koupi
a že jsou tu lidi jaký jsou a dokážou poradit ze všim !!!! to moc klubu nemá takovou velkou rodinu jak řikal matin 
a je pravda tim že je tich crx min a min tak se ten zájem o to pořád zlepšuje a lidi jelikož je to auto docela jednoduché a zvládne lec co si opravit i uplný
tak to je na tom hlavně super a takovej bonus je ten adrenalin když sešlápneš ten plyn a ta 2jka tě drží do toho kila v sedačce a ty neviš ani jak se to stalo a jsi z toho uplně rozklepanej
je to prostě mazec kára jsem rád že jsme ji koupi Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Amen...bratři 

Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

Dudla píše:ja se těšim ale na druhou stranu ne za tu kritiku kterou asi budu poslouchat nestihnul jsme přestřikat zadní náraznik takže bude v jiný barvě zbytek se budu snažit dořešit !
soucítím s tebou, taky jsem nestihl...všechno

- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem z5 vČR
jak už jsem psal jakej by jste měli nazor na to že by jsme se v Seči zavěsili za spanilku delsolek ? a celkově to propojili musim dat vědět co nejdřív jestli to bereme nebo ne 
jinak počasí zatim nic moc
ale to pujde
taky jsem přemýšlel jestli má cenu brát ten stan když tam budou otevřene v kempu hospody spíš je problem kam stan nacpat a dovezt do seče
do cera se nevejde
Zítra tam budu volat pro jistotu jak vypadaj hospody v kempu tak se poptam jestli je možne pujčit grill atd : 
jak už jsem psal jakej by jste měli nazor na to že by jsme se v Seči zavěsili za spanilku delsolek ? a celkově to propojili musim dat vědět co nejdřív jestli to bereme nebo ne jinak počasí zatim nic moc
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:Tak jsem z5 vČRjak už jsem psal jakej by jste měli nazor na to že by jsme se v Seči zavěsili za spanilku delsolek ? a celkově to propojili musim dat vědět co nejdřív jestli to bereme nebo ne
jinak počasí zatim nic mocale to pujde
taky jsem přemýšlel jestli má cenu brát ten stan když tam budou otevřene v kempu hospody spíš je problem kam stan nacpat a dovezt do seče
do cera se nevejde
Zítra tam budu volat pro jistotu jak vypadaj hospody v kempu tak se poptam jestli je možne pujčit grill atd :
Stan byl minule výborný nápad. Raději bych ho "nějak" vzal
Počasí má být podle všeho tropické. Možná v pátek zaprší, takže neleštěte svá vozidla. Byla by to práce...ehm... zábava na prd
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
spanilka s delsolkami? preco nie, zaujimavy napad, ale nech okolie vie, ze sa v ten den nikam nedostanu, vsetko budeme mat pod palcom MY

Ať se klidně s delsol spojíme, propojíme
jestli ale budou chtít, co si pamatuju tak je to naše grilování, lítání po hradech apod moc nebavilo
ale třeba vyměnili ty opálené čičiny na podpatcích za pořádnou roštěnou na gril 
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Ať se klidně s delsol spojíme, propojímejestli ale budou chtít, co si pamatuju tak je to naše grilování, lítání po hradech apod moc nebavilo
ale třeba vyměnili ty opálené čičiny na podpatcích za pořádnou roštěnou na gril
čičiny na podpatcích Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Zdravím lidi nemáte někdo na CRX originalní pozičky i s těmi uchyty do blatníku,moje crx je r.v 91 stačila by jenom i spolujezdcova.Moc děkuji na srazu odkoupím 

- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
solongo píše:Zdravím lidi nemáte někdo na CRX originalní pozičky i s těmi uchyty do blatníku,moje crx je r.v 91 stačila by jenom i spolujezdcova.Moc děkuji na srazu odkoupím
máš SZ
- Vendik
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Dudla píše:ja se těšim ale na druhou stranu ne za tu kritiku kterou asi budu poslouchat nestihnul jsme přestřikat zadní náraznik takže bude v jiný barvě zbytek se budu snažit dořešit !
soucítím s tebou, taky jsem nestihl...všechno...
pokud dorazim ja tak uvidíte co je to nedodě
lane auto
Už se to hodně blíží..JEstli vás můžu všechny poprosit, tak deštivé počasí nechte doma. 

- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem už tak natěšenej že jsem včera i sbalil věci a slivku přestěhoval do garáže
takže už jen vyrazit - ježíš ať už je pátek 
takže už jen vyrazit - ježíš ať už je pátek 
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
Priatelia, vyzera to tak ze koli praci pridem az v sobotu. vyrazim skoro rano takze do obeda by som tam mohol dorazit, ak teda nebudu cestou nejake komplikacie...
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Martin16 píše:tak jsem už tak natěšenej že jsem včera i sbalil věci a slivku přestěhoval do garážetakže už jen vyrazit - ježíš ať už je pátek
jo taky už jse taky hrozně těšim už jenom ta menší kolona z prahy bude skvělá
a dneska jsem si přivezl od kámoše kameru GOpro
a mam ktomu ruzný vychytávky na přidělání na hlavu asi pulmetrovou tyč takže budu moct natáčet až u silnice atd taky už jdu balit věci !
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“