Čo ste dnes spravili na svojej Honde?
Moderátor: Minor
Re: Čo ste dnes spravili na svojej Honde?
pekne su pocuvaj...to je taky rozdiel 3 cm 
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Swingal píše:Skompletizoval stred svetiel ...
Nádhera
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Robo23x píše:Dnes som bol na chvíľu v garáži .. tak som vymenil volant momo top power 350mm za volant momo corse 320mm
Dobrá volba
mám ho v autě také a spokojenost na 1000%アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Po dlouhých třech měsících jsem se konečně projel
Ještě teď se mi třesou ruce

Ještě teď se mi třesou ruce

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
tie kilometre

- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak já už jen čekám na garáž a solidní počasí. Mám tady Brembo kotouče, destičky, pakny, Monroe tlumiče, levý přední světlo na výměnu, zadní Civic znáček, budu měnit olej v motoru i převodovce, NGK svíčky, NGK kabely, palivovej filtr, pak ještě STP přípravky na vyčištění palivový soustavy a přísadu do oleje na vyčištění motoru. Dále ještě musím natřít spodek, ramena a tak celkově všechno na spodku a nechat vyrovnat tu díru v kufrových dveřích. Toto moje plány na jaro, doufám že to do srazu stihnu
Pokud nestihnu, tak dojedu Cívou. Pokud nestihnu a Cívu prodám, tak dojedu autobusem 
Olej jsem koupil tenhle, má být na hodně zatěžovaný motory a značka tam taky je (i když mě překvapilo, že ELF už dělají i v Polsku, protože ten můj je Polsko)

Na vyčištění pal. systému jsem vzal toto

Na výplach motoru tohle

U toho výplachu mě překvapilo, že se to nelije tak cca 500km před výměnou jak u jiných. Tady u toho se má zahřát motor, vypnout, tohle tam nalít, pak nechat 15 minut motat na místě a pak vypustit i s olejem
Jinak ty brzdový Brembo věci, kabely a svíčky jsem bral v tomhle eshopu:
http://www.mroauto.cz/
Doporučuju!!! Maj výběr a SUPR ceny
Ale paliváč neměli, ten mám odjinud

Olej jsem koupil tenhle, má být na hodně zatěžovaný motory a značka tam taky je (i když mě překvapilo, že ELF už dělají i v Polsku, protože ten můj je Polsko)

Na vyčištění pal. systému jsem vzal toto

Na výplach motoru tohle

U toho výplachu mě překvapilo, že se to nelije tak cca 500km před výměnou jak u jiných. Tady u toho se má zahřát motor, vypnout, tohle tam nalít, pak nechat 15 minut motat na místě a pak vypustit i s olejem
Jinak ty brzdový Brembo věci, kabely a svíčky jsem bral v tomhle eshopu:
http://www.mroauto.cz/
Doporučuju!!! Maj výběr a SUPR ceny
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
o víkendu bylo hnusně takže Honda spala v garáži a já se věnoval starším dopravním prostředkům
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Slušná prace Martas
jak dlouho jsi to stavěl ?? 
Honda CRX je láska na celý život !!!
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
martas CRX píše:Slušná prace Martasjak dlouho jsi to stavěl ??
celkem dva dny
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím kamarády od CRXek.
Tak dnes už konečně trochu čistější práce.Po demontáži a ůmorném čištění,broušení následovalo dnes natírání odrezovačem,potom nátěr nebo nástřik dvousložkovou antikorozní barvou a nakonec černý polomatný akrylový lak.Potom už jen montáž na své místo.Jsem rád,že šlo všechno rozšroubovat bez nutnosti
něco řezat,jak mě strašili vservisu Honda. posílám 2 fotky z té mojí dnešní práce, jsou tam vidět taky ty nové plechy k předním brzdám
http://img12.rajce.idnes.cz/d1201/8/8217/8217303_366aa7977e073c166a1321e1ee6c2239/images/P5290300.jpg?ver=0
http://img12.rajce.idnes.cz/d1201/8/8217/8217303_366aa7977e073c166a1321e1ee6c2239/images/P5290300.jpg?ver=0
Tak dnes už konečně trochu čistější práce.Po demontáži a ůmorném čištění,broušení následovalo dnes natírání odrezovačem,potom nátěr nebo nástřik dvousložkovou antikorozní barvou a nakonec černý polomatný akrylový lak.Potom už jen montáž na své místo.Jsem rád,že šlo všechno rozšroubovat bez nutnosti
něco řezat,jak mě strašili vservisu Honda. posílám 2 fotky z té mojí dnešní práce, jsou tam vidět taky ty nové plechy k předním brzdám
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se , nepodařily se 2 fotky ,ale 1 poslaná 2krát .
Zdravím Standa.
Zdravím Standa.
Tak som dnes konečne nahodil big brake ... ešte ich nemám zabehnuté ale už teraz to brzdí lepšie .. a popritom som vymenil silentbloky uloženia stabiku a aj silenty v prednej nápravnici

Robo23x píše:Tak som dnes konečne nahodil big brake ... ešte ich nemám zabehnuté ale už teraz to brzdí lepšie .. a popritom som vymenil silentbloky uloženia stabiku a aj silenty v prednej nápravnici![]()
Pekny a jaky mas kotouce a desky?Porad premyslim jakyho vyrobce zvolim ja, az prijde muj cas... Desky s nejvetsi pravdepodobnosti DS 2500 ci DS3000, ale kotouce stale netusim...
Dal som len taký základ .. kotúče anglické QH .. a platne som dal ATE .. kotúče aj s platňami ma vyšli len na 86€ tak uvidíme ako sa budú chovať 
Tak dnes som zasa na svojej honde niečo spravil .. stálo ma to 100€ a vôbec z toho nemám radosť .....
... Pán vodič viete čoho ste sa dopustil ....... 

Robo23x píše:Tak dnes som zasa na svojej honde niečo spravil .. stálo ma to 100€ a vôbec z toho nemám radosť ........ Pán vodič viete čoho ste sa dopustil .......
VTEC just kicked in ...jo? pochval sa co sa stalo, ci si si len tak
?Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů