Fegut: tak to ti s rejžou přeju hodně pevné nervy o tom co jsi mi vyprávěl, já bych tam asi nevidržel

Moderátor: Minor
Loiza666 píše:Dudla píše:Loiza666 píše:Nuže, video je docela na prd... nic moc kvalita. Asi to teda bude stačit, ale nechápu nějak... smysl 640x480. Myslel jsem, že když je to takové malé video, bude mít 2 minuty třeba 50 mb a né 250 mbTo je jak HD video velké, ale kvalita jako nikde
jinak... při testování byla zničena zadní vrtulka, takže musím koupit novou. Hold se s tím modelem musím ještě naučit létat
Není to nic jednoduchého
a kolik váži ta kamera ? jenom jestli by tam nešlo přidělat to GO pro ?sice 1generace ale určitě lepší videa
![]()
Přesně nevím, ale myslím, že do 50g bude mít. Myslím si, že by to tam šlo přidělat, ale to bychom kdyžtak pořeišli na místě, ne?
Stean píše:Jak říká jeden můj známej....Pivo, Pivo, Pivo![]()
noha píše:Jestli máš pohár za nehroší jebku tak jedu
noha píše:Dám ti druhou cenu...přivezu ti litr JIndřichohradeckýho RUMu ...první místo si nenechám vzít
Petk@ píše:Poháry za Miss CRX CZ-SK 1.2.3místo jen musíme vymyslet jak se bude hlasovat
Loiza666 píše:noha píše:Dám ti druhou cenu...přivezu ti litr JIndřichohradeckýho RUMu ...první místo si nenechám vzít
Dacan totokdyby si zvýšil sázku na medovinu, tak bych možná vzal
Martin16 píše:Petk@ píše:Poháry za Miss CRX CZ-SK 1.2.3místo jen musíme vymyslet jak se bude hlasovat
bych asi nechal zavedený papírkový system alá SPZ
Petk@ píše:Martin16 píše:Petk@ píše:Poháry za Miss CRX CZ-SK 1.2.3místo jen musíme vymyslet jak se bude hlasovat
bych asi nechal zavedený papírkový system alá SPZ
jojo lazzzik řikal notak asi jo
jinak se mi dneska povedlo rezervovat na crx Sraz Honda nafukovací bránu
nesmíme ji ale zničit
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host