Baruš CRX
Moderátor: Minor
Re: Baruš CRX
Už jsem z toho na palici, nic nepasuje, všechno se musí předělavát, převařovat no prostě radost
. Spojka po předělání na lanko jde nehorázně ztuha, takže o víkendu se bude makat na tom, jak tam dostat hydrauliku a to už je snad opravdu poslední zádrhel. Sice to tak nevypadá, ale pokud zvládnu udělat tu spojku, tak příští týden se snad konečně svezu

mensi technicka poznamka ? proc si predelaval hydraulickou spojku na lankovou ? nebylo by lepsi sehnat rovnou z nejakyho c4g a nebo crx 2g prevodovku a dat ji na ten motor ? takhle mi to prijde jako zbesilost a moc zbytecna prace.
Jazzik
jazzik píše:mensi technicka poznamka ? proc si predelaval hydraulickou spojku na lankovou ? nebylo by lepsi sehnat rovnou z nejakyho c4g a nebo crx 2g prevodovku a dat ji na ten motor ? takhle mi to prijde jako zbesilost a moc zbytecna prace.
Měl jsem jí k motoru, tak jsem jí chtěl využít a v předělání pár věcí není problém, až na tu spojku
Převodovka hotová, zítra se hodí do auta a už snad brzo zavrní
Nevěděl by někdo o jakou přesně jde převodovku? Je ze civica 4g a jde mi o zjistění stálého převodu 

nevies motorizaciu civicu?
Swingal píše:nevies motorizaciu civicu?
Měla by bejt z 1.5, asi by to věděl PAKO, ale ten už sem asi nechodí.
Tak už snad, po 3. jsem předělával držáky na převodovku a doufám, že naposled
. Zítra se asi budou muset znova předělat táhla řízení a pak už jen všechno pozapojovat a bude první start
Co se týče tý převodovky, tak bych byl za převod 4,250 rád. Až bude auto pojízdný tak to zjistim
Co se týče tý převodovky, tak bych byl za převod 4,250 rád. Až bude auto pojízdný tak to zjistim
To je hrůza s tim počasim, nedá se v tom pořádně makat. Dneska jsem to pozapojoval, natlakoval palivovou soustavu a všude stříkal benzín
. Teklo mi to u přívodu benzínu do lišty a i ze vstřiků, vyměnil jsem přívodovou trubičku do lišty a O kroužky na vstřikách a už je vše OK. Nalil olej do motoru, upravil 2 konektory a asi až zítra nasadim volnoběžný ventil, rozdělovač a budu doufat, že jdou zapalovací kabely z DOHC na SOHC
. Zítra až mi přijde pomocnice
tak se našťouchne motor 

Tak se mi dneska povedlo rozhejbat motor, ale dělal takový věci, že to vůbec nechápu. V sání furt něco bouchalo, pak mi šel vzduch ze sání místo do motoru a volnoběh muj motor ani nezná
. Bude to ještě hodně zajímavý, ale byl jsem rád, že se mi ho vůbec povedlo nastartovat.
Technická na měsíc

Tak jsme si šli s kamarádem zasprintit, CRX 1.5 vs. MR-2 2.0 a jak to dopadlo? Co se koní na kg týče, tak máme +- stejně, ale dostal jsem jak pes 
Dnes jsem se vydal s CRX do Mostu na volné jízdy. Aut tam bylo poměrně dost, takže se dlouho stálo, ale vyplatilo se čekat. Nikdy jsem s autem nejel na okruhu, ale byla to sranda a velká zkušenost si s autem takto zajezdit. Jelikož je auto úplná serie, tak řízení a chování auta nebylo ideální, ale nakládali jsme jí pěkně a nejlepší čas byl 2:22. Doporučuju všem a moc děkuju autu, že mě opět dovezlo domu.