Vertikální otevírání dveří
Moderátor: Minor
Re: Vertikálni otviraní dveri
A kolik mu mám říct cenu? maximalně bych mohl ta moje obkreslit a nechat udělat tady u nás ve znojmě...sehnal bych nějakého šikovného zámečníka... 

To bych nechal asi na něm,kolik by si cenil svojí práci 

Jerry píše:A kolik mu mám říct cenu? maximalně bych mohl ta moje obkreslit a nechat udělat tady u nás ve znojmě...sehnal bych nějakého šikovného zámečníka...
jasne nech si cenu povie sam..neviem na ako dlho to je praca ani ako obtiazna...samozrejme aj material njeco stoji...ale myslim ze keby sa s nim dalo dohodnut..tak sa nas tu najde pomerne dost co by sme o to maly zaujem..len si vymyslim...ak by za jedny chcel 4000kc....a keby ich mal spravit pre vsetkych co by chceli povedzme ze by sme sa 20ti naznierali...tak by mohol dat lepsiu cenu a este by si zarobil aj poriadny balik =)...
- cocks
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
tyjo, plánky by byly super, kámoš by vyrobil, nebo ať vyrábí na zakázku ten tvůj, chci to 
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Kdyby byly plánky tak bych to skusil udělat ale nevím jak by to dopadlo. Nejlepší by bylo kdyby to udělal ten kamarád už ví jak na to a myslím že by bylo opravdu dost zájemců. Hlásím se na pořadník to musím mít.
Ať se stará Kropáčková třeba posere. 

-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Tak jak už se ví kolik by to mohlo stát? Nebo budou plánky? Aby nám to neumřelo když se to nechá vyrobit tak levně.
- paulvandyka
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Zajímavá diskuze o lambech,můžu přispět fotkama,system můžu nafotit,jde mi to taky tak že do určité úrovně to otevřu normálně,pak nahoru.Je důležité mít správně silné písty,když jsou slabý,tak to samo nevytáhne nahoru,a navíc se kroutí dveře.což se u mě stalo.....,znám i co maj jinej system,že to jde rovnou nahoru,ale to maj jakoby víc do kapoty zapuštěný
,cena se vejde v poho do cca 6tisíc,když se to uděla každý sám.Ale musím říct,že policie čr to nevidí vůbec ráda,tuhle úpravu.Nemá to atest,ale to se dá s trošku znalostí a raznicema nějak udělat
,policajti stejně většinou samy neví,jak má správný atest vypadat......
mám v plánu to rozebírat,tak by se to vyndalo ty panty,ale těd na to nemám čas,a nechci to rozebírat,dokud nemám vyřešený jiný věci,pak by se to dalo líp nafotit i s rozměry.

tady je to docela dobře vidět,.moje panty,jsou podobné tomu co byl k vidění na fotkách výše.důležitý je správně zvolit ten píst,aby to šlo jak má,skusit pak udělat tech.dokumentaci,aby se to dalo vyrobit podle třeba mých rozměrů,rozhodně lepší něž platit za atestovaný kolem 30tis,
mám v plánu to rozebírat,tak by se to vyndalo ty panty,ale těd na to nemám čas,a nechci to rozebírat,dokud nemám vyřešený jiný věci,pak by se to dalo líp nafotit i s rozměry.

tady je to docela dobře vidět,.moje panty,jsou podobné tomu co byl k vidění na fotkách výše.důležitý je správně zvolit ten píst,aby to šlo jak má,skusit pak udělat tech.dokumentaci,aby se to dalo vyrobit podle třeba mých rozměrů,rozhodně lepší něž platit za atestovaný kolem 30tis,
- Přílohy
-
- DSC02986.JPG (61.24 KiB) Zobrazeno 5023 x
-
- DSC02988.JPG (50.48 KiB) Zobrazeno 5026 x
-
- DSC02987.JPG (71.21 KiB) Zobrazeno 5026 x
-
- jedny nahoru,druhy normálně :)
- DSC02836.JPG (76.72 KiB) Zobrazeno 5049 x
Naposledy upravil(a) paulvandyka dne 04 pro 2009 11:22, celkem upraveno 5 x.
kdyby se ti podařilo udělat nějaký podrobný fotonávod, tak myslim že by ti tu bylo hodně lidí vděčnejch 

Honda Prelude 2.0 F20A4
Také se za něj přimlouvám 
cau lidi vertikalni otvyrani na crx uz sem delal tak kdyby se obevilo vice zajemcu tak bych rozjel vyrobu cena asik kolem 5-6tis musel bych pozistovat co kolik stoji pak bych udelal na sve prototyp nafotil natocil aby vsichni vydely jak to funguje a kdystak bych to rozjel tak piste kodo by chtel
Jedny beru 
já taky se hlásim! šlo by se případně dohodnout že by si to i montoval na auto? 
Honda Prelude 2.0 F20A4
aj ja by som zobral...len cena by mohla byt nizsia...za 5000 sa daju kupit nove z Ebay
na ebay sou přímo na crx a nebo to sou nějaké uni? pač sem ty uni chtěl ale co sem slyšel tak s tim bylo strašně trápení než to tam vůbec sedlo 
takže uni nebrat!
takže uni nebrat!
Honda Prelude 2.0 F20A4
Ozz píše:na ebay sou přímo na crx a nebo to sou nějaké uni? pač sem ty uni chtěl ale co sem slyšel tak s tim bylo strašně trápení než to tam vůbec sedlo
takže uni nebrat!
su tam priamo na crx..ziadne uni
- paulvandyka
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
zdarec,jsem paulvandyka,kdo by měl zájem vyrobení lambo doors systemu,který mám na autě,tak plánujem okopírovat podle mojich,a rozjet výrobu,cena do cca 6tis,čím víc zájemcu tak cena by šla určitě dolu,případní předběžní zájemci můžou psát na paulvandyka@centrum.cz ,je to kraj jihočeský,vysočina,možnost vidět přímo na autě v okoli jindřichova hradce po domluvě.
-
wladimírmarek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vertikální otevírání dveří
Kdyby měl někdo zájem,tak vyrábim tyto lambo doors....e-mail-wladimirmarek@seznam.cz
Tak lambo style doors sa stávajú dostupnými aj pre širšiu verejnosť?!? tak to je super
každopádne trošku by som pochyboval o komforte nastupovania a vystupovania, alebo sa mýlim?
a ešte jedna otázka- asi je tam aj trošku "problém" resp. treba vyriešiť elektriku ktorá vstupuje do dverí, či? neviem či origo vedenia zvládnu aj vertikálne otváranie...
každopádne trošku by som pochyboval o komforte nastupovania a vystupovania, alebo sa mýlim?
a ešte jedna otázka- asi je tam aj trošku "problém" resp. treba vyriešiť elektriku ktorá vstupuje do dverí, či? neviem či origo vedenia zvládnu aj vertikálne otváranie...

enjoy VTEC
Jak hladce to chodí,dosedá?Nekymácí se ty dveře do stran při pohybu vzhůru?
e-mail: crxr@seznam.cz
e-mail: crxr@seznam.cz
začátkem února mi budou instalovány, tak pořádně vyzkouším a pak dám hnedle vědět
už se těšim těšim!