Vítáme tě! Kdo jsi?
Moderátor: Minor
Re: Vítáme tě! Kdo jsi?
Vítám a těším se na fotky! 

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Vítej a story určitě napiš až se ti bude chtít, rádi si počtem.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- Malicka
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, také tě vítám. A tu kapotu neřeš, mě se to líbí. Já ji mám taky zamračenou. Jinak je hezká, ta barva je zajímavá:)
Aaaaa tak taky vitam noveho clena svet je malej ja ji vidal v Lounech a pak jsem si udelal spolecne foto v Zatci 

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- martas CRX
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Sabrio píše:Aaaaa tak taky vitam noveho clena svet je malej ja ji vidal v Lounech a pak jsem si udelal spolecne foto v Zatci
To malej určitě je=o) díky za foto. To ještě nebylo u mě.
Ahoj, zdravím vás tu
Jsem Jirka a po koupi CRX jsem si řekl že se také začlením. Jsem od Loun a řekl bych že někteří moje CRX poznají. Koupil jsem ho od Pemiho. Zatím moc fotek nemam tak musejí postačit tyto.

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Další červenej Vtec, no né, tak to si čtvrtej o kterym vim. Vítej a jsem zvědavej na další fotky...
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
Taky vítám
jsem zvědavej na fotky
udělo se tam něco nového ? furt tam je FRANK ?

Petk@ píše:Taky vítámjsem zvědavej na fotky
udělo se tam něco nového ? furt tam je FRANK ?
![]()
![]()
Nového se nic zatím nedělalo jen se vychytávají drobné mouchy. Frank je tam pořád a nejspíš tam ještě dlouho bude, je hodně návykovej

- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Dudla ( Praha D16Z5 nerez svody SRS 4-2-1)
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Pavel, Jižní Morava, Klentnice u Mikulova.
Hezký den Vám přeji. Přemýšlel jsem jak se Vám tady představit a tak jsem se rozhodl že sem napíši jak jsem se vlastně k mojemu CRX dostal. Zvolil jsem NICK svého jména a přijmení z důvodu že dostane mé CRko jméno až po kompletní rekonstrukci do původního stavu. Od mala jsem vyrůstal mezi auty a to hlavně s historickými, které můj otec po celí život renovuje. Za ta léta jsem osedlal opravdu velkou řadu aut a je pravdou že dlohá léta byla mojí láskou Mazda 323F (mrkačka), kterou jsem měl opravdu jako novou. Jenže to si neměl otec před půl rokem kupovat Hondu CRX Del Sol. Při jedné společné projížďce mne otec předjel a přes nespočet zatáček i táhnoucích se rovinkách na CRX prostě moje Mazdička nedosahovala. Byl jsem vzteky zdrcen, když jsem jen pomyslel na to že otcova Honda je pouhá jedašestka oproti mojí Mazdě 1.8GT. Celou noc jsem s toho nemohl spát a na druhý den bylo rozhodnuto. Pochopil jsem kam až sahá kvalita značky HONDA. Naprosto dokonalý podvozek a o motoru a jeho nadčasovosti ani raděj nemluvím. To byl konec časů mé milované Mazdy se kterou jsem se už v myšlenkách loučil. Netrvalo to ani měsíc a doma už stojí mnou vyhlídnutý CRXII. To proto aby jsme společně s otcem poskládali celou tuto generační sbírku. A to je můj příběh. Honda se mi dostala naprosto pod kůži a každým dnem přicházím stále na více a více věcí u CRX, které mne utvrzují v jeho kvalitách. Opravdu japonská legenda!!!! Přikládám foto, které bylo pořízeno přímo při koupi tak jak bylo. Není umyté ani nijak leštěné či pulírované. Chtěl jsem prostě zdokumentovat v jakém stavu je teď.
Jinak je auto po GO motoru a co se týče podvozku, tak opravdu zdravé. To samé platí o nápravách a ostatních součástech. Nikde nic netluče a auto zřejmě neměl nějaký ras. Jen je na karoserii černá matná fólie, jak to dnes trendově bývá. Pod ní je černá od výroby.
Hezký den Vám přeji. Přemýšlel jsem jak se Vám tady představit a tak jsem se rozhodl že sem napíši jak jsem se vlastně k mojemu CRX dostal. Zvolil jsem NICK svého jména a přijmení z důvodu že dostane mé CRko jméno až po kompletní rekonstrukci do původního stavu. Od mala jsem vyrůstal mezi auty a to hlavně s historickými, které můj otec po celí život renovuje. Za ta léta jsem osedlal opravdu velkou řadu aut a je pravdou že dlohá léta byla mojí láskou Mazda 323F (mrkačka), kterou jsem měl opravdu jako novou. Jenže to si neměl otec před půl rokem kupovat Hondu CRX Del Sol. Při jedné společné projížďce mne otec předjel a přes nespočet zatáček i táhnoucích se rovinkách na CRX prostě moje Mazdička nedosahovala. Byl jsem vzteky zdrcen, když jsem jen pomyslel na to že otcova Honda je pouhá jedašestka oproti mojí Mazdě 1.8GT. Celou noc jsem s toho nemohl spát a na druhý den bylo rozhodnuto. Pochopil jsem kam až sahá kvalita značky HONDA. Naprosto dokonalý podvozek a o motoru a jeho nadčasovosti ani raděj nemluvím. To byl konec časů mé milované Mazdy se kterou jsem se už v myšlenkách loučil. Netrvalo to ani měsíc a doma už stojí mnou vyhlídnutý CRXII. To proto aby jsme společně s otcem poskládali celou tuto generační sbírku. A to je můj příběh. Honda se mi dostala naprosto pod kůži a každým dnem přicházím stále na více a více věcí u CRX, které mne utvrzují v jeho kvalitách. Opravdu japonská legenda!!!! Přikládám foto, které bylo pořízeno přímo při koupi tak jak bylo. Není umyté ani nijak leštěné či pulírované. Chtěl jsem prostě zdokumentovat v jakém stavu je teď.
Jinak je auto po GO motoru a co se týče podvozku, tak opravdu zdravé. To samé platí o nápravách a ostatních součástech. Nikde nic netluče a auto zřejmě neměl nějaký ras. Jen je na karoserii černá matná fólie, jak to dnes trendově bývá. Pod ní je černá od výroby.
- henclova.s
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re:
henclova.s píše:Královehradecký kraj, (připravujeme kompletně nový vzhled)
Je to krásná a kouzelná krasavice

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Na novej vzhled bych se ulpně vyprdl a nechal jí takovou jaká je, je nádherná.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
To céro se tváří tak nějak "rakousky", že jo? 
Přeju spoustu pohody.

Přeju spoustu pohody.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Vítám další EEčko!
safra, ty rostou jako houby po dešti, jen houšť! Pak o sobě něco napiš víc 

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Vítám Tě mezi námi. Je to šikulák od pohledu
Mooc hezká černá