Jimmyho sen
Moderátor: Minor
Re: Jimmyho sen
Kolesá pekné .. chcelo by ich ale trochu zrenovovať
a ET majú aké ?? inak po tých gumách som už poškuľoval
.. potom poreferuj aké máš s nimi skúsenosti 
tie kola ani niesu moje, pozical mi ich Brano takze ja sa mu do nich starat nebudem...najprv musim poriesit aby mi neodisli pneu az potom na nich budem jazdit a ako sa hovori blbnut

akurat teraz pocujem viac tlmice nez predtym co som mal 185/60 R14

akurat teraz pocujem viac tlmice nez predtym co som mal 185/60 R14
Naposledy upravil(a) Jimmy_CRX dne 17 dub 2013 22:19, celkem upraveno 1 x.
Petk@ píše:co tam maš za pneu ? já mam stejnej problem jen LZ kolomam tam 205 ale mam tam už přešlí pera a zadek na leve straně se zhoupne víc a lízne
nebo jestli tam maš vyvařený lemy tak by tam mohla bejt moc široka hrana
da se to vyřešit but lemy zažehlit ale z 60% odejde lak a popraska kit , nebo tam dat stavitelene ramínka a dat kola do A ale to se ti budou zase sjíždět takže si nevybereš
ja bych viděl problem v podvozku .
pneu: http://www.centrumkolies.sk/product/bri ... ky-100532/
podla mna je problem s pruzinami...na lavej strane pohode ale na pravej je to kusok nizsie fakt len kus a uz to reze jak ****
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Jimmy_CRX píše:Petk@ píše:co tam maš za pneu ? já mam stejnej problem jen LZ kolomam tam 205 ale mam tam už přešlí pera a zadek na leve straně se zhoupne víc a lízne
nebo jestli tam maš vyvařený lemy tak by tam mohla bejt moc široka hrana
da se to vyřešit but lemy zažehlit ale z 60% odejde lak a popraska kit , nebo tam dat stavitelene ramínka a dat kola do A ale to se ti budou zase sjíždět takže si nevybereš
ja bych viděl problem v podvozku .
pneu: http://www.centrumkolies.sk/product/bri ... ky-100532/
podla mna je problem s pruzinami...na lavej strane pohode ale na pravej je to kusok nizsie fakt len kus a uz to reze jak ****
bude to v pružinach bude unavena a pustí to níž no
ako kupis nechavam len na teba a tie pruziny...praveze niesu stare menil som ich 2 mesiace dozadu za tie co tam boli predtym vid prve fotky v mojom vlakne tak fakt nevim...tieto co su tam teraz kupil predosli majtel raz nahodil zistil ze crxa je strasne dole podla neho a dal tam radsej hentake zirafie
takze nemaju vela odjazdene teda skoro vobec
vcera 27.4 som bol aj s inym
ludmi na zraze v Gbeloch kde bolo super a kam dosiel aj Santa Akuma
a doniesol nam nejake diely...mne specialne: ogigo spetaky (KONECNEE!!
) budiky ktore funguju a nejakym sposobom nam zatajil ze su VTECove takze chyba uz len ten motor
zadny poface narazdnik, zadne pasy, expanzku namiesto toho Krenu!
ved pridam fotky a komentare a uvidite......
ludmi na zraze v Gbeloch kde bolo super a kam dosiel aj Santa Akuma
) budiky ktore funguju a nejakym sposobom nam zatajil ze su VTECove takze chyba uz len ten motor Re: Jimmyho sen
zacal som s najrychlejsou vymenou...konecne origo nadobka ako to ma byt 
potom budiky...na mojich nefungoval otackomer a rychlomer ukazoval o 20-30 menej...
tak som vymenil len ten vnutorny plast z bielej do ciernej nech je to pekne a tot vse...
otazka na vsetkych
pretekarov
na co presne je ten horny konektor? ma to nieco spolocne s VTECom co? ked zopne.....?? lebo mi skace palicka otackomera, nejde plynulo skace asi tak po 500ot hore...
ked uz boli budiky nahodene tak som sa dal na spetaky predosli majtel bol asi neviem co ale narval tam tolko srubov ze som pozeral...vsetky som odmontoval a este stale to drzi a ani sa to nepohne
cele je to sprosto rozvrtane...ked to nepojde podobrotky tak aj 10kg kladivo mam...prdele

ked chcem dat dole spetak tak s tapacirou dveri nemusim nic robit, ze? lebo ta ochranna krytka sa don nejak zasuva tak som na to kukal

potom budiky...na mojich nefungoval otackomer a rychlomer ukazoval o 20-30 menej...
tak som vymenil len ten vnutorny plast z bielej do ciernej nech je to pekne a tot vse...
otazka na vsetkych
pretekarov ked uz boli budiky nahodene tak som sa dal na spetaky predosli majtel bol asi neviem co ale narval tam tolko srubov ze som pozeral...vsetky som odmontoval a este stale to drzi a ani sa to nepohne
cele je to sprosto rozvrtane...ked to nepojde podobrotky tak aj 10kg kladivo mam...prdele 
ked chcem dat dole spetak tak s tapacirou dveri nemusim nic robit, ze? lebo ta ochranna krytka sa don nejak zasuva tak som na to kukal
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Ten modrej konektor je mám pocit pro kontrolku hladového oka /:-)
Ak nebudú tie budíky fungovať tak ťa ich rád zbavím
inak křen pikant si tam mal nechať .. nemá to asi nikto
poriadny JDM křen 
Takze may update vcera som trocha viac prevetral auto a zisitl ze tie budiky fachaju uplne jak maju palicka otackomera sa ukludnila a ukazuje presne hodnoty...akurat vecer som zistil ako je to vobec podsvietene...v podstate vidim len to co treba

Aby ste pochopili co som pisal vyssie fotku pridam vecer ked budem na pc 
a tu je...len rychlomer a palivo, ved co viac treba
aspon to moc nesviti do ksichtu
hlavne ze funguju paradne
a tu je...len rychlomer a palivo, ved co viac treba
dnes sa mi podarilo kupit kola lebo tie co som mal doteraz boli len pozicane tak skor ci neskor by som musel kupit a teda co ine ako oldschool na oldschool?

- peter ustinov
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Jimmy_CRX píše:
kola krasne, ale modra????
bila nebo cerna by slusela vic!
Kdo chce hledá způsoby, kdo ne, ma jen výmluvy...
cierna by bola nudna a biela by dost kricala
ta farba je len docasna, najskor budu fialove, bude to top! staci si to predstavit
ta farba je len docasna, najskor budu fialove, bude to top! staci si to predstavit
Ty stříbrný kola v zádu jsou pěkný 
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Nechceš radšej klasickú kombináciu farieb alebo čisto striebornú?
Príď sa pozrieť ako padnú našemu civicu také isté len 13"...

Príď sa pozrieť ako padnú našemu civicu také isté len 13"...

tieto gulate luce sa mi moc nepacia, tie co mam su rovne oldschoolofky chapes, ale pozriet sa urcite dojdem to si vobec neviem predstavit, budem ti volat

tak dnes dosiel balik od Minora za co mu inak velmi dakujem
neviem sa dockat ked uz budu na aute

neviem sa dockat ked uz budu na aute

- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
peter ustinov píše:Jimmy_CRX píše:
kola krasne, ale modra????
bila nebo cerna by slusela vic!
naprostej souhlas ta modra je priserna promin