peter ustinov píše:super cteni!
zacal jsem vcera a teprve ted docetl!
![]()
je videt, ze jsi odvedl poradny kus prace!![]()
doufam, ze se na nejaky sraz dostanu aspon jako divak
Jojo... Petk@... na toho jsme zvědavý všichni

Moderátor: Minor
peter ustinov píše:super cteni!
![]()
Martin16 píše:Lazzzik by urval i Corvetu- taky se mi ho na sprintu nepodařilo předjet ba dokonce ani dojet
chlapec fakt umí
Musíme někdy zkusit tvoje cero proti mému - zajímal by mě rozdíl času 1.6 vs 1.5
Loiza666 píše:peter ustinov píše:super cteni!
![]()
Jojo... Petk@... na toho jsme zvědavý všichniTěšíme se na sraz
martas CRX píše:Martin16 píše:Lazzzik by urval i Corvetu- taky se mi ho na sprintu nepodařilo předjet ba dokonce ani dojet
chlapec fakt umí
Musíme někdy zkusit tvoje cero proti mému - zajímal by mě rozdíl času 1.6 vs 1.5
Tak jak na to koukam tak já radči ani na sprinty nepojedunakonec dostanu od Lazzzika, Petky i od tebe a bude to
![]()
Petk@ píše:martas CRX píše:Martin16 píše:Lazzzik by urval i Corvetu- taky se mi ho na sprintu nepodařilo předjet ba dokonce ani dojet
chlapec fakt umí
Tak jak na to koukam tak já radči ani na sprinty nepojedunakonec dostanu od Lazzzika, Petky i od tebe a bude to
![]()
musíme na lazzzika vymyslet nějakou fintujá tetkon dal o víkendu nove svičky a kably
a přijde mi že je to malinko živejší od spoda ale asi jen pocit ale je fakt že svíčky co sem na ně jezdil tak měli najeto přes 120tis vyndaný z jineho auta
peter ustinov píše:vy jste teda pekny svine![]()
proc mu proste neseberete volant?
Martin16 píše:peter ustinov píše:vy jste teda pekny svine![]()
proc mu proste neseberete volant?
proč hned svině? Taky chceme jednou dojet jako první![]()
![]()
![]()
Martin16 píše:ale nakonec vůbec o nic nejde však my ho jen tak popichujem důležité je že se sejdem pokecáme zablbneme- na porovnávání pinďourků jsou tuzink srazy
![]()
a asi dost
tohle je téma pro Petk@vo cero
Fegut píše:Já tu ještě jeden origo odlehčenej setrvák mám na 212mm spojku, měl 7kg ale zvážím ho znovu na přesnější váze. Chtěl jsem si ho nechat pro sebe, jenže bych musel dokupovat lamelu a přítlačák, takže ti ho můžu za rozumnou cenu pustit. A proč si měnil ecu, A9, nebo ti zlobila?
Petk@ píše:Poslední dobou to bylo mizerne s časem jak v praci tak doma a celkověprostě měsíční frmol
tetkon už je to s časem lepší tak se začne zase něco kutit
co by jsem chtěl stihnout do crxsrazu tak určo dat lip od roba a pohrat si s motorakem ale s časem je to fakt na pytel
![]()
jinak minulej týden mi přišel od j!ř! manofloid s klapkou b16a1 tak se to bude kompletovat na Z5 hlavu
dneska mi přišel kondom na kapotu moc se mi to nelíbí ale budu to používat aspon na delši cesty
a zítra by mi měl dorazit stavitelnej podvozek bral jsem paštikovej jen na sezonu a pak pujde dálmezi tim se našetří na lepší
![]()
ještě jsem měl mít odlhečenej setrvak ale bohužel je pro jinej prumer spojky.
tetkon o víkendu jsem byl na tuningu v panenskym týnci a v show car (japan asia) už po druhe bramborova![]()
a pak jsem zkusil sprint jestli to bude lebší a fakt že (svičky,nepřibrzdujcí brzdy,jina ecu,a pneu cero fakt oživilina konci drahy jsem měl něco malo o 10km vetší rychlost a hlavně uplně jiné starty
jeden sprint jsem jel proti ee8 a u cíle jsme byli fakt jen o svetla
tak mě to strašne potěšilo
jen časy stali za prd měl jsem ho horší o 1s než v příbrami
(všichni co jsem se bavil nechapali asi jinej gang)
![]()
jo ještě cero dostalo folie na zadní okna (s atestem)
tady par fotek a video s tou EE8http://www.youtube.com/watch?v=KdzyCd2P ... ture=share
martas CRX píše:Pěkná práce chlape !!!! Já teda koukámtak stebou sprinty nejedu
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů