mišoCRX píše:*fin* odkial si objednaval sedačky až to neni tajomstvo
kupoval jsem je tady http://garageraceteam.sk/sportove-sedac ... black-koza ale mají je vyprodané
 měl jsem vyhlídle ještě jedny ale taky vyprodane a byly by až za 6 měsícu
Moderátor: Minor

mišoCRX píše:*fin* odkial si objednaval sedačky až to neni tajomstvo
 já snad crxo prodám a začnu zase jezdit na motorový koloběžce
  já snad crxo prodám a začnu zase jezdit na motorový koloběžce  

vypadají naprosto skvěle
  vypadají naprosto skvěle  . Mám ty svoje "ušáky " taky přivařený na origo pojezdech a zatím to drží
 . Mám ty svoje "ušáky " taky přivařený na origo pojezdech a zatím to drží 

jen nevim jestli ho nemam nechavat na svatečni ježdění
 jen nevim jestli ho nemam nechavat na svatečni ježdění  včera mi minor přivezl od codyho přední horní rozpěru ( děkuju za zprostředkování obchodu)
 včera mi minor přivezl od codyho přední horní rozpěru ( děkuju za zprostředkování obchodu)  a k tomu mi dneska přišly silnější kabely k zesiku ( 35mm2) kabel jak blázen
  a k tomu mi dneska přišly silnější kabely k zesiku ( 35mm2) kabel jak blázen 

jinak motorak teklenc na fotkach vypada hezky ale furt je na živo takovej nevýraznej
 jinak motorak teklenc na fotkach vypada hezky ale furt je na živo takovej nevýraznej  a to že jsem tenkrat po bouračce první ED9 nepočkal a nenašetřil na rozpadlou EE8 a nudělal ji teklenc si vyčítam ale to už nezměnim a stříbrný pryč nedam
 a to že jsem tenkrat po bouračce první ED9 nepočkal a nenašetřil na rozpadlou EE8 a nudělal ji teklenc si vyčítam ale to už nezměnim a stříbrný pryč nedam  to bych spíš už předělal na EE8 vzhled . ale jsem za ni rád
 to bych spíš už předělal na EE8 vzhled . ale jsem za ni rád 
 počítam že časem budu muset koupit novou a tadle varta  s parametrama co tam patřej se dá celkem za slušné prašule cca od 1400
 počítam že časem budu muset koupit novou a tadle varta  s parametrama co tam patřej se dá celkem za slušné prašule cca od 1400  

přestavam k tomu všemu věřit že převodovka že je zkracena . ale uvidime
 přestavam k tomu všemu věřit že převodovka že je zkracena . ale uvidime  aspn jsem si spravil chut na DB dragu kde mi naměřili 134.9DB a 3 místo v me kategorii bylo 136DB
 aspn jsem si spravil chut na DB dragu kde mi naměřili 134.9DB a 3 místo v me kategorii bylo 136DB   
   nojo měl jsem smůlu stejně jako lazzzik ptože jemu  uteklo zase 3 tí místo na sprintech fakt o fous
 nojo měl jsem smůlu stejně jako lazzzik ptože jemu  uteklo zase 3 tí místo na sprintech fakt o fous  měli jsme vyhodit drahe polovičky
 měli jsme vyhodit drahe polovičky  nebo podat protest na ostatní 1.6
 nebo podat protest na ostatní 1.6  byla ale sranda
 byla ale sranda 

, koukni se na hc na výsledky a když ti půjde všechno jak má, tak se stejně pod 15 sec těžko dostaneš.
, koukni se na hc na výsledky a když ti půjde všechno jak má, tak se stejně pod 15 sec těžko dostaneš.
 - taky se mi ho na sprintu nepodařilo předjet ba dokonce ani dojet
  - taky se mi ho na sprintu nepodařilo předjet ba dokonce ani dojet   chlapec fakt umí
  chlapec fakt umí  Musíme někdy zkusit tvoje cero proti mému - zajímal by mě rozdíl času 1.6 vs 1.5
  Musíme někdy zkusit tvoje cero proti mému - zajímal by mě rozdíl času 1.6 vs 1.5 

a tím by to mohlo být jasné
 a tím by to mohlo být jasné 

Loiza666 píše:Ty jo... nemá 1,5 delší kvalty? Taky by se mohlo stát, že zařadíš 3 a Martin16 2a tím by to mohlo být jasné

http://www.youtube.com/watch?v=EDftLNRP9-4
 http://www.youtube.com/watch?v=EDftLNRP9-4

ja je měl i na předchozim ceru ale tam byli zase na zadku
 ja je měl i na předchozim ceru ale tam byli zase na zadku  a ve 195
a ve 195 
 .. mám ich už 3 sezóny a sú asi v polovici životnosti
 .. mám ich už 3 sezóny a sú asi v polovici životnosti  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů