Nohajzova CRX
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nohajzova CRX
Jinak hezkej kouses, za koloběžku dobrej kšeft, taky bych bral... 
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
I néé
tak to mě úplně vrátilo do dětskejch let
až teda na to, že tam to nejelo kilem, jen to co dovolil kopec na kterej jsme jí vytlačili
ale pecka
crxaři jsou prostě na motokáry 

Wláďa píše:Jirko, a proč si ho nesvařit sám?
http://blog.kartbuilding.net/category/kart-plans/
http://kartdrome.com/index.php/karts/di ... un-kat2001
atd... Na netu toho je dost
Teda, parada... :O Ja se po tom nikdy nepidil, ale motokary mam samozrejme moc rad a mit takovou nabusenou.... ehm... Myslim, zebych se mohl pokusit pres zimu neco vytvorit
Proběhla repase benzínového čerpadla, vyndal jsem motor a odvezl sem si ho i s výfukem ke mě do servisu.
Musím překontolovat těsnost motoru, mám vyřízlé těsnění pod hlavu kvůli větším zdvihu k tomu dostříhat těsnění, překontrolovat a složit.
Výfuk i se silentcerem musím zbavit rzi a stříknout ho .....pokud máte někdo osvědčenou barvu na výfuk co opravdu vydrží tak mi písněte co používáte, já naposled natíral vejfuk asi tak před deseti lety
tak nevím co dneska funguje po těch letech 
Musím překontolovat těsnost motoru, mám vyřízlé těsnění pod hlavu kvůli větším zdvihu k tomu dostříhat těsnění, překontrolovat a složit.
Výfuk i se silentcerem musím zbavit rzi a stříknout ho .....pokud máte někdo osvědčenou barvu na výfuk co opravdu vydrží tak mi písněte co používáte, já naposled natíral vejfuk asi tak před deseti lety
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
pěkný
já mám doma taky motokáru
podobnou skládačku tenkrát to táta od někoho dostal ale už se nám to válí doma asi 14let
jen to chybí složit a sehnat nějakej motor a řízení 
Tak to si asi neměl ukazovat, myslím, že Jirka sedá do auta zanedlouho zazvoní u tvejch dveří 
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

noha píše:Tak to si asi neměl ukazovat, myslím, že Jirka sedá do auta zanedlouho zazvoní u tvejch dveří
Petk@: Tak kde jsi?U Vas mi nikdo neotvira...
Hezky, kdyby nahodou, dej mi vedet - Petk@

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:noha píše:Tak to si asi neměl ukazovat, myslím, že Jirka sedá do auta zanedlouho zazvoní u tvejch dveří
Petk@: Tak kde jsi?U Vas mi nikdo neotvira...Hezky, kdyby nahodou, dej mi vedet
motor jsem ti moh dát z vfr, ale to by bylo na zabití
100 koní na takový prdítko je asi moc
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
kdyz tu resite ty motokary v praci mame na prodej nejakou super zavodni motokaru leti prej prez 200km a chce za ni 2000E tak kdyby nekdo chtel
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
to Petk@ : to je vostrej samohyb ...rosekala mě ta sedačka 

Tak mám motor v kupě....repásnutý benzínový čerpadlo, dočištěn výfuk a tlumič výfuku, lanko spojky, připraveno k akci.....v sobotu to poskládám a skusím to nahodit jestli to semnou bude mluvit
popřípadě motokáru hnedle projedu
Jinak sem dneska přivezl Alu khóóóla na CRX, tak to nahážu na auto a pozjištuju co a jak...jestli to třeba nebude chtít ještě pár centimetrů k silnici
tak zatím......
Jinak sem dneska přivezl Alu khóóóla na CRX, tak to nahážu na auto a pozjištuju co a jak...jestli to třeba nebude chtít ještě pár centimetrů k silnici
tak zatím......

- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
noha píše:to Petk@ : to je vostrej samohyb ...rosekala mě ta sedačka
jojo sedačka je styl

Nejsem žádnej fotograf, navíc foťák je k prdu
, ale pár fotek sem dám.
To je moje závodnička na novejch kolech
To je moje závodnička na novejch kolech

- Akuma no Zeto
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Táákže s motorem je trochu potíž.....nechce se mu a ani to řešit nebudu po rozhovoru s odborníkem.
Chci se vozit a ne před každou jízdou řešit svíčky a přetryskování karbece.
Padlo rozhodnutí, že do motokáry půjde co? ...no Honda
přesněji motor z NSR 125.
Nyní právě řeším jeho nákup tak to sned klapne....
Chci se vozit a ne před každou jízdou řešit svíčky a přetryskování karbece.
Padlo rozhodnutí, že do motokáry půjde co? ...no Honda
Nyní právě řeším jeho nákup tak to sned klapne....

Tááák je to upečený
v neděli jedu do Brna vyndat motor z Hondy NSR 125 se všema proprietama co jsou nutné k provozu 
v neděli jedu do Brna vyndat motor z Hondy NSR 125 se všema proprietama co jsou nutné k provozu 

V sobotu sme si udělali s mladým chvilku a vyndali sedačky a koberec šel do popelnice
Drobet sem trnul až ho vyrvu co na mě jukne za poklad a ejhle ? ani stopy po rzi, ani pupínek...paráda.
Udělal sem jednu fotku páč sem se pak zasral a nechtěl sem hrabat po telefonu
Drobet sem trnul až ho vyrvu co na mě jukne za poklad a ejhle ? ani stopy po rzi, ani pupínek...paráda.
Udělal sem jednu fotku páč sem se pak zasral a nechtěl sem hrabat po telefonu

- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Do popelnice
Néééééééééééé
Já bych si od tebe vzal tu gumu z koberce, dá se odtrhnou. Já z ní mam kus odtrženej
Ach jo 
Já bych si od tebe vzal tu gumu z koberce, dá se odtrhnou. Já z ní mam kus odtrženej 
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676