EE8 Chilli Pepper (Wláďa)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: Část mého srdce - EE8 V-tec (Wláďa)

Příspěvekod Robo23x » 21 úno 2013 21:32

Kus je ako na jednu stranu ? takže cca 1000kč na ee .. ja som dal za origo v honde 1011kč za 4 gumy je to dosť ale nevadí pre moju hondu podstúpim hocičo :lol:

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 22 úno 2013 00:16

Fíha, tak to sem myslel že originál gumový stojí podstatně míň. To já taky "podstúpim hocičo" :D a chlápek mě ujišťoval že ten polyuretan je to to nejlepší co tam můžu dát, že prej je to hlavně na sportovní podvozky ale že má prej kompletní podvozek i na prelude pro civilní ježdění a je s tim maximálně spoky, ostatní silenty si už asi budu vyrábět sám, koukal jsem že se dají koupit PU tyče a když mam doma soustruh tak proč toho nevyužít že jo. Napsal mi dokonce i nejideálnějsí tvrdost.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 22 úno 2013 08:09

Ja som si to myslel tiež :D ale tak nevadí .. je to jedna z mála vecí čo ešte nemám vymenenú .. a s tou výrobou to aj mňa napadlo aj keď nemám sústruh, predsa len je to relatívne jednoduchá záležitosť *oprava*

Bučis
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bučis » 22 úno 2013 18:02

šikovnej bazmek na vzpěry :)
taky se mi nechce vrtat do vzpěr, co chceš za ty udělátka? :)
hmotnost, to je tajná zbraň :-)

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 05 bře 2013 19:23

A dneska bylo krásně *slunce* tak jsem vytáhl červenku a pustil se do oprav. Chtěl jsem toho zvládnout mnohem víc ale zahnala mě domů zima, únava a hlad, takže jsem stihl pouze dopasovat dveře u řidiče, což je primitivní záležitost ale když se kuli takový jednoduchosti musí rozebrat blinkry, pozičky, nárazník, kryt prahu, plynové vzpěry, podběh a ve finále blatník tak se mi do toho 2x moc nechtělo ale aspoň už to mam z krku. Při tý příležitosti jsem si i vyměnil originál staré šroubky za originál nový a vyměnil žárovičky v bočních blinkrech za ledkový, zkoušel jsem tam dát bílí ale to hodně prosvítalo tak jsem zkusil oranž a vypadá to dle mě daleko líp. Dokonce jsem si konečně vzpomněl na křídlo které už hodně dlouho slibuju členovi chosse.j kterému se chci omluvit za svojí děravou hlavu :oops:
DSC01023.jpg
DSC01025.jpg
DSC01026.jpg
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

skritek
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skritek » 05 bře 2013 20:33

Wláďa píše:A dneska bylo krásně *slunce* tak jsem vytáhl červenku a pustil se do oprav. Chtěl jsem toho zvládnout mnohem víc ale zahnala mě domů zima, únava a hlad, takže jsem stihl pouze dopasovat dveře u řidiče, což je primitivní záležitost ale když se kuli takový jednoduchosti musí rozebrat blinkry, pozičky, nárazník, kryt prahu, plynové vzpěry, podběh a ve finále blatník tak se mi do toho 2x moc nechtělo ale aspoň už to mam z krku. Při tý příležitosti jsem si i vyměnil originál staré šroubky za originál nový a vyměnil žárovičky v bočních blinkrech za ledkový, zkoušel jsem tam dát bílí ale to hodně prosvítalo tak jsem zkusil oranž a vypadá to dle mě daleko líp. Dokonce jsem si konečně vzpomněl na křídlo které už hodně dlouho slibuju členovi chosse.j kterému se chci omluvit za svojí děravou hlavu :oops:
DSC01023.jpg
DSC01025.jpg
DSC01026.jpg

vidis a kdyby jsis sundal kolo a plastove nadkoli tak se tam da dostat taky :D ale jak offroadaci rikame jedeme zkratkou je to sice dal ale zato horsi cesta *drinks* *drinks*
Tel 777 27 35 35

Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude

a uz i rychle :-)

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 05 bře 2013 20:58

jejda, tak to mi vůbec nedocvaklo, ale stejně bych to asi udělal stejnou cestou páč jsem zvědavej a chtěl jsem vidět jak to pod tim blatníkem vypadá :D Né, teď se asi jen vymlouvám :lol: Aspoň jsem nemusel ožvejkávat ty debilní plastoví čudlíčky který se mi skoro pokaždý podaří zničit a moc jich už v zásobě nemam.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 08 bře 2013 19:13

Dneska proběhla výměna prostředního dílu světel, zapojení šťávy do zapalovače a výměna žároviček v popelníku a zapalovači za ledky.
DSC01037.jpg
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

skritek
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skritek » 08 bře 2013 22:46

Wláďa píše:Dneska proběhla výměna prostředního dílu světel, zapojení šťávy do zapalovače a výměna žároviček v popelníku a zapalovači za ledky.
DSC01037.jpg

tohle ti zavidim kdyz vidim co mam jeste prace aby crx jezdilo a ty uz si jen hrajes s detajlama :roll: :roll:
Tel 777 27 35 35

Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude

a uz i rychle :-)

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 08 bře 2013 23:10

skritek píše:
Wláďa píše:Dneska proběhla výměna prostředního dílu světel, zapojení šťávy do zapalovače a výměna žároviček v popelníku a zapalovači za ledky.
DSC01037.jpg

tohle ti zavidim kdyz vidim co mam jeste prace aby crx jezdilo a ty uz si jen hrajes s detajlama :roll: :roll:

Na druhou stranu Ty z toho budeš mít určitě větší radost páč to děláš uplně celý sám a já už jsem to v relativně dobrym stavu koupil tak se tim ani nemůžu tolik chlubit ale nemusim se s tim moc nimrat ale o to mi taky i šlo abych si mohl hrát z detajlama, hodně práce totiž vyžaduje hodně času, financí a prostředků, to už jsem si taky vyzkoušel stavit si crx od základu ale dost jsem se spálil protože to šlo bez peněz hrozně pomalu, tohle už tolik rozebírat nikdy nechci a když už tak jen tak abych byl schopnej to dát hned dohromady a v klidu jezdit, nad tvou prací se zhluboka klaním. Jsi jeden z mála lidí co nepracujou pouze pusou a výsledky snažení jsou vidět.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 10 bře 2013 19:14

Příprava na pylové období.
DSC01051.jpg
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 10 bře 2013 19:23

Wláďa píše:Příprava na pylové období.
DSC01051.jpg

Ahoj,mužu se zeptat co jsi to tam dal ?? *fin*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 10 bře 2013 20:53

martas CRX píše:
Wláďa píše:Příprava na pylové období.
DSC01051.jpg

Ahoj,mužu se zeptat co jsi to tam dal ?? *fin*

Bohužel nevim jak se to jmenuje ale zkusim to zjistit, používáme to v práci jako filtry do fréz a soustruhů, dává se to třeba i do digestoře, jako polstrování v čalounictví nebo výplň reprobeden. Možná tu někdo bude vědět a odpoví ti dřív než to zjistim.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 10 bře 2013 23:00

vatelín??? filc???

Co vím vatelín se používá hodně u polstrování, ale jako filtr nevím má dosti velkou prodyšnost a moc by toho nezachytil. Filc se používá jako filtr přec jen je hustší, na repro se používá jako levnější varianta jinak se tam používá ještě jeden materiál na který si teď moc nevzpomínám je pro audio lepší, ale skoro 2x dražší než filc.

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 11 bře 2013 08:25

Taky nevim, jak se tomu rika, ale myslim, ze plne dostacujici by mohla byt tzv perlinka .... https://www.google.cz/search?q=perlinka ... 66&bih=651

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 11 bře 2013 12:09

perlinka bych rekl je neprodysna a tak bych ji tam nedal ..
Jazzik

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 11 bře 2013 12:25

co ked tam naprsi?

a druha vec, keby sa niekto pustil do vyroby filtra na druhej strane bolo by to super *fin* myslim na spolujazdcovej strane jak uz ide vzdcuh ku ventilatoru rovno, je tam taky otvor a nevedel som co by som tam asi tak strcil :roll:

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 11 bře 2013 14:48

je to tzv. netkaná textílie 200 gramová a nebo se tomu říká nekonečné vlákno...tak to tipoju dle fotky i když sem slepej jak patrona :lol:
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 14 bře 2013 21:20

Klucí poraďte kdo má zkušenosti, plánuju výrobu nerez výfuku ale pořád si lámu hlavu s tím jakou trubku použít abych zvýšil účinost a zachoval tlaky.
Já osobně bych volil 60x2 nebo 63,5x2 ale rád si nechám poradit.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 15 bře 2013 07:11

Wláďa píše:Klucí poraďte kdo má zkušenosti, plánuju výrobu nerez výfuku ale pořád si lámu hlavu s tím jakou trubku použít abych zvýšil účinost a zachoval tlaky.
Já osobně bych volil 60x2 nebo 63,5x2 ale rád si nechám poradit.

Myslim, ze ta 60ka by mohla byt akorat, myslim, ze to tak mam taky...u te 63,5 bych uz byl trosku na pochybach, za neni moc velka, idkyz nejspis nee.A nedela se slabsi?Me ty 2mm prijdou zbytecne dost, lepsi by byl 1,5mm....kvuli vaze, ikdyz i to bude zadnedbatelny.Dalsi vec:bude tam kat a stredak?To je docela dulezita vec, stejne jako, aby nebyly mensiho prumeru nez zbytek vedeni.Na h-c se to jednou dost resilo.Urcite by se dalo vycist jaky prumer pro atmo a turbo, ale uz si nejsem jistej, zda tam je rozdeleni pro 1,6 a vic....Kazdopadne hodne zdaru, jsem zvedavy na vysledek *fin*

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“