Stean píše:náhotou perfektní a stylová náhražka za plastovej uzávěr na olej

taky zkusim, ale dám tam pořádnou podložku ať to vypadá trošku v jiném stylu, abych neporušil autorská práva

pokud chces zatku daruju za flasku coca coli

Moderátor: Minor

Stean píše:náhotou perfektní a stylová náhražka za plastovej uzávěr na olej

taky zkusim, ale dám tam pořádnou podložku ať to vypadá trošku v jiném stylu, abych neporušil autorská práva

. No nalil jsem tam cistic ktery vim ze fakt funguje a v pondeli dam novy olej aby tam ten cistic mel cas to poradne vyprat
 . No nalil jsem tam cistic ktery vim ze fakt funguje a v pondeli dam novy olej aby tam ten cistic mel cas to poradne vyprat   

Wláďa píše:Taký traktoráky na tom, offroaďák se nezapře, ale vypadá parádně

Ale jinak bezva (hlavně to křídlo)
  Ale jinak bezva (hlavně to křídlo)  

James píše:Tož pěkné toto, ale ty zadní lemy jsou nejaký hrbatý ne?Ale jinak bezva (hlavně to křídlo)

skritek píše:... takze ho ulozim do stodoly a pak se do nej zase pustim .
 až to vytáhneš...
 až to vytáhneš... 
Ajsik píše:skritek píše:... takze ho ulozim do stodoly a pak se do nej zase pustim .
a nebude to pak vypadat takhle?až to vytáhneš...

aby nebylo tak zapraseny
 aby nebylo tak zapraseny

, nebo to vyřešíme až na místě, pokud nemáš žádný pneu, tak ti dám ty svoje sjetý
, nebo to vyřešíme až na místě, pokud nemáš žádný pneu, tak ti dám ty svoje sjetý  . Já už mám vše hotový, mimo brzd (ale fungujou, poměrně dobře) takže někdy příští týden až budeš mít čas přiletím a uděláme těch pár drobností a hurá na stk.
. Já už mám vše hotový, mimo brzd (ale fungujou, poměrně dobře) takže někdy příští týden až budeš mít čas přiletím a uděláme těch pár drobností a hurá na stk.

a snad na podzim bude zase chvile se do toho pustit kazdym dnem se mi ma narodit dcera tak zena bude mit starosti spoustu a ja budu moc tvorit na dilne
  a snad na podzim bude zase chvile se do toho pustit kazdym dnem se mi ma narodit dcera tak zena bude mit starosti spoustu a ja budu moc tvorit na dilne   

Hezký drobek skřítku
 Hezký drobek skřítku 

Zajimavy jmeno, to Capri asi podle toho ohnivaka, co jsem kdesi videl na fotkach, ze?
 Zajimavy jmeno, to Capri asi podle toho ohnivaka, co jsem kdesi videl na fotkach, ze?   
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti