Tak držím palce. Na sraze hodíme jedničky vedle sebe, ať to má trochu úroveň ne? Baruš CRX
Moderátor: Minor
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Baruš CRX
Tak jako za ty prachy nemůžete mít snad nic proti
Ta náprava je pěkně lízlá, ale vy jich máte doma tak 20, tak přehodíte
Ale je fakt pěkná podle mě CRX holkám sluší. Snad z toho neuděláš styl Hello Kitty nebo tak neco
Tak držím palce. Na sraze hodíme jedničky vedle sebe, ať to má trochu úroveň ne?
Tam budem letos 3-4, jestli přijede i Petr co byl loni a zda bude tvůj brácha pojizdnej
Ať slouží. Podle značek to vypadá, že to máte nekde od Znojma???
Tak držím palce. Na sraze hodíme jedničky vedle sebe, ať to má trochu úroveň ne? Re: Baruš CRX
James píše:Tak jako za ty prachy nemůžete mít snad nic protiTa náprava je pěkně lízlá, ale vy jich máte doma tak 20, tak přehodíte
Ale je fakt pěkná podle mě CRX holkám sluší. Snad z toho neuděláš styl Hello Kitty nebo tak neco
Tak držím palce. Na sraze hodíme jedničky vedle sebe, ať to má trochu úroveň ne?
Tam budem letos 3-4, jestli přijede i Petr co byl loni a zda bude tvůj brácha pojizdnej
Ať slouží. Podle značek to vypadá, že to máte nekde od Znojma???
rozhodně nemám nic proti!
Moje auto letos pojízdné nebude, teď je doma červená, tak nemam důvod se svojí někam pospíchat. Byl jsem dneska projet autí s kamarádem a abych pravdu řek, ta 1.5 jede stejně dobře jako moje a to vážej stejně. Ale úkolem dneška bylo podívat se na podlahu a ani náplast autu nepomohla

nechat ti jí doma je fakt za trest.. do tejdne dopadne jako ta tvoje 
zrezla na podlaze je pěkně, ale s tim si pohraje, jinak krásnej zvouček 
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Pěkné autí
vítej další 1.5 do sbírky i když o pár let starší než je ta moje 

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Asfalt z kufru odstraněn, za plastama to bylo dost mokrý, vlhký, ale jinak nic moc zrezlý
. Předek je ťuklej stejně jako moje auto a někdo tam dal okno, které neni na crx, je větší a v rozích jinak zaoblené

Hotovo

- Malicka
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Dodatečně vítám další členku v klubu, která se odvážila na toto auto. Věřím že ti bude dělat jen radost a těším se, že se potkáme na srazu. 

Aaaaaaahoj holko

Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

Tak teda něco málo nového. Jelikož autíčko čeká technická a při výměně kol jsem si všiml sjetejch kotoučů a desek, rozhodl jsem, že nahodim svoje brzdy s kotoučema, těhlicí a ramenama. A jak to dopadlo? Na obou ramenech jsem utrhl šrouby, jeden jsem musel odvrtavat, nemohl jsem povolit matku na poloosu, tak mi přišla na pomoc flexa a pak na mě čekalo zmuchlaný rameno
. Dále jsem něco málo povařil a natřel

Už to skoro je

Tyhle projekty se mi moc libi protoze vzdicky kdyz premyslim jestli ma cenu davat do toho takove penize do tech starejch jebek jak se rika
staci se podivat sem a vidim ze zas tak spatne to semnou neni jsou i vetsi blazni
myslim to v dobrem fandim ti bude to fesanda

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Hotovo
O víkend se dodělaj naký drobnosti a může se jít na technickou

O víkend se dodělaj naký drobnosti a může se jít na technickou

sakra to je rychlost

Konkurence 

- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
jej tak po tomhle vozítku jsem kdysi taky pošilhával 
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
pěkné, pěkné
Kola bych na to asi hodil bílý a u tech 1.5ek se mi líbí ten krátkej nárazník
Kola bych na to asi hodil bílý a u tech 1.5ek se mi líbí ten krátkej nárazníkRe: Baruš CRX
Protože a jelikož autí neudělalo emise a cestou se vyskytly další problémy, tak jsem se na ně vrhnul. Problém je se spojkou, která si vesele klouzala a se zadníma ložiskama, který asi neustály ježdění s ohnutým středovým dílem nápravy. Spojka klouže příčinou unikajícího oleje někde z převodovky a když už jsem takhle pěkně u toho rozebíraní tak pořídim nový svody, upravim sání s klapkou, dam jiný chladič a možna i něco víc, aby to neměli dvojkaři tak snadný