Není tomu ani měsíc co jsem se došplhal k dospělosti
 a tudíž jako většina mladých kluků jsem začal hned dělat řidičák
  a tudíž jako většina mladých kluků jsem začal hned dělat řidičákJako své první auto jsem si vybral právě CRX, a prosil bych vás o nějakou radu při koupi tohoto auta, zde je odkaz na inzerát
Kód: Vybrat vše
http://www.sportovnivozy.cz/26826-honda-crx-nova-vcelnice#zalozkaFotoSamozřejmě mě ihned zaujala svým vzhledem i cenou, prosil bych o rady do budoucna a co všechno mě čeká s tímto autem
Jak řešit ten homokinetický kloub? Na internetu jsem je našel na všechny 3 generace CRX, kolem 3.000,- Kč, tudíž jenom objednat a nechat ho vyměnit
váš názor?chci pro něho jet příští týden
 děkuju za odpovědi předem
 děkuju za odpovědi předem

ale hlavně když se to bude líbit tobě
   ale hlavně když se to bude líbit tobě   

až sem vleze tak ti určitě něco k tomu poví, nebo ti to poví až se na to přijedeš podívat. Každopádně je třeba se dojet juknout a uvidíš sám jestli to bude láska na první pohled tak je to jasný
  až sem vleze tak ti určitě něco k tomu poví, nebo ti to poví až se na to přijedeš podívat. Každopádně je třeba se dojet juknout a uvidíš sám jestli to bude láska na první pohled tak je to jasný  

tomu se mi nechce verit
 tomu se mi nechce verit 

a je to presne o tom aky si ty za volantom...moj nazor na tu co si ukazal ti radsej ani nepoviem lebo ja som skor zastancom origo vzhladu aj stavu
 a je to presne o tom aky si ty za volantom...moj nazor na tu co si ukazal ti radsej ani nepoviem lebo ja som skor zastancom origo vzhladu aj stavu  
 a dotyčný Ironmen mi ale psal že při normální jízdě 5 litru a při agresivní 10 na sto.
 a dotyčný Ironmen mi ale psal že při normální jízdě 5 litru a při agresivní 10 na sto.
 tento týden si pro něho pojedu děkuju všem a budu opatrný a samozřejmě začnu být hned aktivní na fóru!!!
 tento týden si pro něho pojedu děkuju všem a budu opatrný a samozřejmě začnu být hned aktivní na fóru!!!