1G - červená - Renzo (prodáno skritkovi)
Moderátor: Minor
1G - červená - Renzo (prodáno skritkovi)
Naposledy upravil(a) Renzo dne 11 úno 2013 23:50, celkem upraveno 1 x.
HONDA CRX 1.gen.
Re: Zrození bílé krásky aneb Renzova srdcovka
oooo...no mas to krasny,krasnej projekt .. jestli to delas sam tak sikovny rucicky

Jazzik
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
tak ať se daří
máš tam pěknej bodykit a i ten projekt podle bílé je skvělej nápad. Jaký dávals prosímtě tlumiče a pružiny? Jen zadek nebo i předek? 
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
pár věcí se mi sice nelíbí,ale celkově klobouk dolů 
Vítej zpátky
Už jsem si myslel že se po tobě na dobro slehla zem a ty si takhle vesele pobíháš po garáži
Držím palce s projektem a ať můžeš s kočkou zase co nejdříve lítat jako předtím

James píše:tak ať se dařímáš tam pěknej bodykit a i ten projekt podle bílé je skvělej nápad. Jaký dávals prosímtě tlumiče a pružiny? Jen zadek nebo i předek?
Myslíš ten bastl kit?
Jinak všechno si dělám sám, a s takovejma věcma kde je někdy potřeba více ruk mi občas pomáhá otec.
Ohledně těch tlumičů a pružin
Pružiny jsou Eibach, a tlumiče jsou KYB gun shock, uvažoval jsem buď nad KYB nebo Ground Control, ale nakonec vyhrály KYB protože ground control mají příliž velkou tuhost,jsou vynikájící na okruhy ale na bežný ježdění nepoužitelný, zatím co KYB jsou měkčí a jízda je comfortnějši. Mě se zdá že teď je to tak akorát
Ale na co jsem obzvláť pyšnej jsou originální mugen torzní tyče, které jsou charakteristické zvýšenou tuhostí při průjezdu zatáčkou. ale na rovině jsou jakoby měkčí. Neptejte se mě jak je to možné, kamarád se mi to snažil vysvětlit,což vedlo k příliž mnoho fyzikalním pojmům.....fuuuuha, takže je pro mě směrodatný že to funguje tak jak to funguje
To Redy: No právě jsem si říkal že jsem se tady vůbec neukazoval a že bych se už konečně mohl podělit s tím co pácham v garáži
No každopádně tyto fotky jsou už starší, nafotím v jakém stádiu je hondička teď a nahodím, už jí to začíná zase slušet

HONDA CRX 1.gen.
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
tak ty Mugen torzky ti těžce závidím
kolik tak stojí ty tvrdý tlumiče prosímtě? U nás se asi nedají sehnat, že?
Ty torzky byl spíše zázrak že mi je kamarád sehnal, ani jsem je po něm nechtěl
ale ty zadní tlumiče jsou KyB GR-2 Gun shock a vyšli asi na 120 dolarů za oba + poštovný, nejsou zase tak tvrdý jako klasický sportovní tlumiče,ani nemaji stavitelnost zdvihu, ale když si vemeš že u CRX 1g máš na zadku prakticky minimální zátěž, tak kdybys tam dal tvrdej podvozek, tak ti to bude skákat jak stepní koza na každý nerovnosti, čož potom odnese zavěšení tlumičů, náprava a v podstatě celá kastle, pač rázy nedělají dobře svárům 

HONDA CRX 1.gen.
Takže tento projekt je naprodej, 4k tak jak lezi a bezi motor dokonale bezi az na zlobivej termostat je na plechah kolech se zimnim pneu vse plne funksni jedina vada krom termostatu je, ze nema dodelanej lak poskladat ji ovsem jde bez problemu jezdit jezdi krasne, zadni brzdy maji nove valecky a nove celisti akorat je nutno seridit rucku, hondice ma platne papiry jedine co nema je technicka radne placena pojistka, neporuseny interier vse plne funkcni nezatekajici sibr motor ZC1 napravy maji vymenene vsechny silentbloky a cepy,jedinou neduhou je opravdu nedodelany lak a nesviti zadni mlhovka (pretrzeny kabel) auto neni zhnile celou dobu garazovano, cena 4k potrebuji se ji zbavit, klidne rozprodam i na dily kdyz budete chtit :- mozno prodat i bez papiru za 3k, kontakt 725783711, dalibor.V@seznam.cz
HONDA CRX 1.gen.
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud nenastane neco nepredvidatelneho tak v sobotu pro ni dojedu
jen mi jeste pro jistotu posli fotky at vim do ceho jdu
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
a uz i rychle
Jasan, pošlu je tu ve čtvrtek, dříve to fakt nestihnu 
HONDA CRX 1.gen.
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
tak at je vlakno zakonceno POSLEDNI FOTO S Renzem at mas vzpominku 

Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle
I slza mi ukápla se přiznám
ale věřím že je v dobrých rukou a ať s ní provedeš cokoliv, bude to jenom krok k lepěímu, tak ať slouží 
ale věřím že je v dobrých rukou a ať s ní provedeš cokoliv, bude to jenom krok k lepěímu, tak ať slouží HONDA CRX 1.gen.
Jestli to bude mít klasický postup, tak cero na konci bude mít křídla a nebo pásy