Sabrio píše::Dtak to ty jsi ten darebak skoda ze jsme neprijeli driv uz by jsi tam nemel koberec a tapeci
takze gratulace k autu a na srazu budeme mit 2 cerneho v-teca oooou

Já doufám,že bude bílá !!!

Moderátor: Minor

Sabrio píše::Dtak to ty jsi ten darebak skoda ze jsme neprijeli driv uz by jsi tam nemel koberec a tapeci
takze gratulace k autu a na srazu budeme mit 2 cerneho v-teca oooou

Jak si sundaval to čalounění z plata kufru, už si to někam dával na přečalounění nebo budeš dávat? Zajímal by mě právě repas plata, co obnáší a na kolik to vyjde.
  Jak si sundaval to čalounění z plata kufru, už si to někam dával na přečalounění nebo budeš dávat? Zajímal by mě právě repas plata, co obnáší a na kolik to vyjde.
Wláďa píše:Mám na tebe dotazJak si sundaval to čalounění z plata kufru, už si to někam dával na přečalounění nebo budeš dávat? Zajímal by mě právě repas plata, co obnáší a na kolik to vyjde.

lazzzik píše:Wláďa píše:Mám na tebe dotazJak si sundaval to čalounění z plata kufru, už si to někam dával na přečalounění nebo budeš dávat? Zajímal by mě právě repas plata, co obnáší a na kolik to vyjde.
To plato jsem si čalounil sám,látku jsem měl ještě od bývalého majitele Frogiho,myslím že se mi to docela povedlo ale samozřejmě práce jak od čalouníka to není:-)
Jediné co mě to stálo,tak lepidlo,cca 80kč

Teď brousím origo plast a budu stříkat do černé matné
 Teď brousím origo plast a budu stříkat do černé matné
 Tak to čumim !!!
  Tak to čumim !!!   
    Fakt to vypadá paradně
    Fakt to vypadá paradně    a ta řadička
  a ta řadička  

odpočítaval jsem jak dlouho ti to bude trvat
 odpočítaval jsem jak dlouho ti to bude trvat  těma zatáčkama si chtěl říct spíše ty tvoje ručky ne
 těma zatáčkama si chtěl říct spíše ty tvoje ručky ne  s kterejch se ti povoluje náprava
 s kterejch se ti povoluje náprava  na je  to fakt pěkný
 na je  to fakt pěkný  
  ještě pořide nějaký ty sedáky
 ještě pořide nějaký ty sedáky  at můžu odkoupit zase
 at můžu odkoupit zase 

- jen co bude počasí  vytáhnu cero a stavim se u tebe v práci (aspon ti přivezu tu leštičku)
  - jen co bude počasí  vytáhnu cero a stavim se u tebe v práci (aspon ti přivezu tu leštičku) a trefit tenhle lak, to je majstrštyk v dnešní době, hned sem hoď echo, kdo ti to dělal, ať se může doporučovat
 a trefit tenhle lak, to je majstrštyk v dnešní době, hned sem hoď echo, kdo ti to dělal, ať se může doporučovat 
 Ruce líbám
 Ruce líbám 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host