Vaše garáž (dílna)

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Vaše garáž (dílna)

Příspěvekod sajlem » 13 led 2013 17:09

Jak vypadá vaše garáž (dílna) kde spravujete vaše auta? Jakou máte výbavu a zařízení které používáte ? Popřípadě přípravky (maziva, odrezovače atd...)
Myslím si že je to zajímavé téma které by se sem hodilo a vše kolem dílen.
Zkušenosti s výrobci nářadí, klíčů, gola sad atd..

Jinak má zkušenost:

El. nářadí od Alpin tools: 3 Roky záruka, vrtačku, flexu a vše bez problémů (cena/kvalita)
3 Gola sady : 1x bez zančky (shit) , 1x Kraftset (shit), 1x honiton (cena/kvalita) za mě super koupě
Klíče leda Tona , sady Tesco, Bau..., atd... mají nepřesné očka i vidličky ( zničí matky a šrouby)
Svářečka Gama 160, invertor, na auto se moc nehodí ale na dům a zahradu ideál.
Naposledy upravil(a) sajlem dne 13 led 2013 18:18, celkem upraveno 1 x.

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše garáž (dílna)

Příspěvekod sajlem » 13 led 2013 17:13

A zároveň bych se rád zeptal čím vytápíte vaše dílny ? Můj problém je v tom že dílna není nijak zateplená a přes celou zimu se tam v podstatě nedá moc pracovat. Mám tam malé Petry ale ty dílnu o 5x5x3,5m nejsou schopny vytopit natolik aby tam bylo aspoň 23 °C, jsem rád když tam dosáhnu těch 10-15°C , a to na lepení folie , kitování , laminování atd ... je málo.

Zajímalo by mě vaše zkušenost s Infra zářiči (halogenové).

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 13 led 2013 17:42

ja ted kupuju barak a ma garaz tak pro 4 auta a vytapeni klasickyma radiatorama. Prostoru tam je habadej, takze se to pokusim nak zaridit a zvelebit. Jinak kupuju si casak Chrom a plameny a v poslednim cisle byla nejaka reklama na vytapeni garaze. Az budu doma tak kouknu a poslu ti kdyztak odkaz

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 13 led 2013 17:49

jinak ta garaz byla puvodne truhlarska dilna, je dlouha a siroka. V podlaze cuci drat, kde byl puvodne nakej stroj. To uz ale majitelka prodala, ale do toho dratu by se dal dobre napojit dilenskej zvedak :D takze garaz si casem zvelebim a az si jednou koupim tu ameriku, tak si tam dam naky dobovy doplnky pro efekt :D to topeni by to melo nejspis vytopit, kdyz tam pan pracoval. Golu mam Proteco a spokojenos. Akorat T mi prasklo, ale to jsem na to vzal 2m trubku. Dalsi vercajk budu muset poridit

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 13 led 2013 18:01

James píše:ja ted kupuju barak a ma garaz tak pro 4 auta a vytapeni klasickyma radiatorama. Prostoru tam je habadej, takze se to pokusim nak zaridit a zvelebit. Jinak kupuju si casak Chrom a plameny a v poslednim cisle byla nejaka reklama na vytapeni garaze. Az budu doma tak kouknu a poslu ti kdyztak odkaz

Tka to máš parádní, já na těch 5x5 -- mi to příjde jako málo prostoru, občas bych potřeboval i o něco víc. Jinak za ten odkaz budu určite rád.

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 13 led 2013 19:50

Tak tento rok si budeme stavět dum + garaž 3,3 krat 8,8 a jak to tu čtu tak to bude ještě málo *vytlem* *vytlem* a ten odkaz by mě taky zajímal *fin*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 13 led 2013 20:06

osobne mam v "prenajme" za energie od susedov garaz. Mam to od domu asi tak 45 minut MHD. Garaz je hnusne mala, lichobeznikoveho tvaru. V predu som rad ked vyjdem s autom von a dnu, od zrkadiel to mam asi 5cm na kazdej strane, vzadu kde mi miesto netreba je sirka asi tak 3,5m, dlzka asi 4m. Vzdy musim auto vytiahnut von aby sa tam dalo pracovat. Aspon je tam elektrika. Vyhrievam vacsinou el. ohrievacom maleho typa :D vzdy do auta aby aspon tam bolo teplo, zohriat sa a prcovat dalej v zime, neludske podmienky ale som rad za kazdu chvilku :) Vybava takmer nulova, gola Black n Deceker z LIDLa, celkom ujde, nejake franzuske kluce z ČSR, LED lampa, orazeavacka, srobovaky, trafo pajka a to je asi vsetko ...

Viac asi uvidite tu ...
http://www.youtube.com/watch?v=Z1EcQgESu40

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 13 led 2013 20:13

Swingal píše:osobne mam v "prenajme" za energie od susedov garaz. Mam to od domu asi tak 45 minut MHD. Garaz je hnusne mala, lichobeznikoveho tvaru. V predu som rad ked vyjdem s autom von a dnu, od zrkadiel to mam asi 5cm na kazdej strane, vzadu kde mi miesto netreba je sirka asi tak 3,5m, dlzka asi 4m. Vzdy musim auto vytiahnut von aby sa tam dalo pracovat. Aspon je tam elektrika. Vyhrievam vacsinou el. ohrievacom maleho typa :D vzdy do auta aby aspon tam bolo teplo, zohriat sa a prcovat dalej v zime, neludske podmienky ale som rad za kazdu chvilku :) Vybava takmer nulova, gola Black n Deceker z LIDLa, celkom ujde, nejake franzuske kluce z ČSR, LED lampa, orazeavacka, srobovaky, trafo pajka a to je asi vsetko ...

Viac asi uvidite tu ...
http://www.youtube.com/watch?v=Z1EcQgESu40

Nooo tak to jsem ráž že mám tak velkou garáž . *dance* ( škoda jen toho vytápění )

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 14 led 2013 15:39

tady máš odkaz přímo na to topení, na který byla reklama v tem časáku. Nějaký info je i v těch PDF souborech u toho. Cenu nevím

http://www.axima.cz/katalog/produkt/lm-gh-garazove-topeni/58769/14340c77.html

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 14 led 2013 15:51

Golu mám tady tu, je to Proteco, kvalita údajně srovnatelná s Tonou, klíče i ořechy dobře sedí, nevymačkávaj se... Takže nějakej vercajk mám, akorát si budu muset koupit kladiva, pilníky, nůžky na plech, štípačky, časem i vrtačku a flexu, protože tyhle věci máme doma a půjčuju si je :D Ale to až časem. Na CRX akorát vyměním letos tlumiče a udělám pár drobností, ale půjde bokem, jelikož se budu snažit zařídit haus :) Takže moje projekty jdou do pryč a nevím jestli se k nim nekdy ještě dostanu. Jinak ta malá garáž by úplně stačila (i když video trochu pobavilo) :D , ale já do teď auta parkuju venku před barákem, takže taková malá garážička by se mi celkem šikla :)

Obrázek

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 15 led 2013 16:46

mě stačí na vše hodinářské nádobíčko
Přílohy
palice-fiskars2.jpg

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 15 led 2013 18:15

jo tak pamatuju souseda, jak opravoval favorita (kolo) a na vše používal 2kg kladivo a svářečku. Klínky na šlapačkách tam namlátil a zavařil a jelo se dál :D.

Zpět na „Pokec / Discussion“