PAKO píše:jestli miluješ jízdu ,užíváš si v zatáčkách ... neváhej a sáhni po súbu... další zkušenost... nejhorší je rádoby srcařství hromady lidí....
Já taky mám v oblibě hondy konkrétně většinu do rv 1992 + shutle 2g které se vyrábělo ještě v roce 96 , mladší modely prostě nemusím . NEBO ŽE BYCH SRCAŘ BYL... mám v garáži šáde 110type-r originál...jo hezký auto mám ho rád...ale co se týče jídních vlastností

.
Nenech se tu zmást výkřiky že sem jiná značka nepatří... ano crx tu hraje prim . Přece někdo nebude zakládat "všeznačkoví" klub pro normální lidi.
Je tu hromada lidí co má zkušenosti z jiných značek a přenáší je na hondy . Měly by se taky vyhnat tito malomocní?
Nezlob se ale na ně... i hondí hooligans existují,oni za to nemůžou.
Když to auto nerozstřelíš ,a budeš se o něj starat,tak ho případně pošleš zase do světa za podobné kačky.
Jooooj DAKUJEM Pako ty vzdy umis zvednout mi naladu a poradne potesit

dekuju,,,,, no vlasne milujem len zatacki jazdy bokom a taketo parady,, sprinty nejak nemusim,,, a ako mluvis neneham sa odradit,, fakt... ale este jedna vec z hondami nekoncim to urcite neee ,,,, len som predal svoje c4g a chcem crx kupit,, urcite to bude take moje auticko milacik,,, a subaru ak bude tak urcite nie ako auto na kazdy den,, ja nedokazem nemat hondu,,, momentalne sa vozim na manzelkinej ibize a poviem vam ze dekuji,,, tak ze urcite nejaka crx bude a vlastne subo asi taki,,,

sem tu novy na forum bo dosud som nepocul o vas,, nejak nahodou sem se tu dostal,,a je opravdu malo takichto klubov s velkim K.... u nas na orave sme mali nejaki ten klub hond,,,ale sa to rozpadlo kvuli lidem,,, a ja jen tak brazdil sam na sam,,, ted si tak citam vsechny vase crka atd a vidim ze tenhle klub ma taki velke srdce,,,nejen tak bezducho,,, chcem tu byt jak najdlhsie a urcite sa stretneme aj na nejakom tom zraze,,,ja urcite nekdy dojdu

fakt a kedze uz pomaly asi tvorime jednu velku rodinu

v tomto klube ,, tak chystam pomalicki malu prezentaciu,,,seba a cera,,, tesim se proste