EE8 Chilli Pepper (Wláďa)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Část mého srdce - EE8 V-tec (Wláďa)

Příspěvekod Cody » 27 pro 2012 20:06

Sabrio píše:No na to ze cody v inzeratu tvrdi ze je auto ve stavu jak kdyz vyjelo z linky "Investice cca 200 000,- kompletně vyvařeno, ošetřeno a nalakováno lakem dle originálu". citace z inzeratu Nic proti codymu a neznam ho ale pokud toto pise do inzeratu a wlada pak objevi toto co si ma clovek potom myslet tohle neni moc hezke byt tebou sundal bych vsechny plasty a omrknul jak je na tom spodek *fin*

Auto se nedovezlo jako vonavka-viz ty fotky ale jako auto které bylo ve švýcarsku téměř na náhradní díly=horší kastle a pár dalších nedostatků-vonavka se z něho si dovolím říct udělala,ty peníze co jsem uvedl jsem skutečně proinvestoval-auto má velký potenciál co se týče motoru,převodovky,vzácná červená barva u EE8.

Ono to není zase až tak jednoduché-zkuste dovézt vonavou EE8,anebo horší a vymazlovat jí-obojí není tak jednoduchá záležitost a myslím že kdo EE8 vlastní tak ví o čem asi tak zhruba píšu.

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 27 pro 2012 21:57

V prvni rade nechtel jsem rici ze Cody je nejaky podvodnik nebo neco podobneho to vubec ne neznam ho a proto nemuzu tvrdit neco na zaklade nejakych puchyrku :D to je nesmysl. Chtel jsem jenom rict jak na me vlastne pusobil celi inzerat a to tak ze je auto v absolutne perfektnim stavu bez dalsich investic absolutne v poradku proto jsem take reagoval. Jinak teda samozrejme Cody o tomhle nemusel mit ani tuseni coz teda i ted potvrdil ze o tom nevedel. K tem investicim no 200 tisic je pomerne dost penez a pokud to beru ciste jako penize co jsi do auta dal tak uprime si myslim ze za tolik penez to auto musi vypadat jinak k tomu reknu jenom to ze jsem si jeste neprosel tim co ty ted jsem koupil EE8 cku za 40 tis a troufnu si rict ze je to stejny vrak jako jsi tenkrat koupil ty a podle meho kdyz do ni dam 200 tis tak to auto bude vypadat opravdu jako kdyz vyjelo z fabriky ale nemam to potvrzene je to ciste muj odhad a me hrube propocty. Take dodam ze jsem auto zatim nevidel na zivo to je dalsi vec videl jsem jenom fotky takze to neber nejak zle ty posledni radky jsou spise takovy mali off topic :) *crx*
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 28 pro 2012 08:58

Všeobecně vzato jsou to skoro dvacet let stará auta takže aby se na nich neobjevila koroze je téměř zázrak ( když shodim plasty na 100% najdu i něco na ED8) Od Codyho to holt byla trochu neuvážená věta nicméně si rozhodně nemyslím že by to byl nějaký utterwassermann :-). Prostě při koupi staré jebky jakou CR-X bezesporu je je zkrátka třeba s takovýmhle nemilým překvapením počítat.
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cody » 28 pro 2012 13:22

Sabrio píše:....uprime si myslim ze za tolik penez to auto musi vypadat jinak k tomu reknu jenom to ze jsem si jeste neprosel tim co ty ted jsem koupil EE8 cku za 40 tis a troufnu si rict ze je to stejny vrak jako jsi tenkrat koupil ty a podle meho kdyz do ni dam 200 tis tak to auto bude vypadat opravdu jako kdyz vyjelo z fabriky ale nemam to potvrzene je to ciste muj odhad a me hrube propocty. Take dodam ze jsem auto zatim nevidel na zivo to je dalsi vec videl jsem jenom fotky takze to neber nejak zle ty posledni radky jsou spise takovy mali off topic :) *crx*

Zkus to a uvidíš.

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 28 pro 2012 14:41

Podle mě auto, aby vypadalo opravdu jako nové, tak sežere daleko více jak 200 tisíc. A pokud chce ještě někdo trochu tuningu (jako nějaké úpravy na motor a tak), tak to bude ještě podstatně více. Ani nevím, jak vypadá to moje, ale myslím si, že kdybych sundal všechny plasty, tak už možná auto nebudu chtít nikdy vidět. TAkže se na to raději ani koukat nebudu a prostě půjde zrovna na vyvaření a všechno okolo. Doufám, že můj klempíř odvede dobrou práci
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 28 pro 2012 18:26

Pri kúpe EE8 záleží na veľa veciach ... sám jednu mám a kúpil som ju v nie práve najlepšom stave .. korózia pravého lemu a prahu bola ďaleko rozsiahlejšie ako na Codyho fotkách .. 200 000kč je podľa mňa cena jemne premrštená pokiaľ v nej nie je zahrnutá kúpa samotného auta ;)

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cody » 28 pro 2012 18:54

Je to kompletní cena-nejvíce investicí bylo do performance dílů do motoru a odladění,ale troufám si říct že rychlejší EE8 je pouze s frankenstein úpravou anebo maratova,je v tom i třeba 16 tis za přihlášení=dovoz+ekodan.

Janozman
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janozman » 28 pro 2012 20:04

moja skusenost s repasovanim auta,je podobna,,,a tych 200000,, to vpohode zozere,,,,urcite to nebolo len za lakk....vela penez zhltne podvozok motor diely atd ono sa to nazbiera ako nic,,,, dal sem nalakovat svoju holcicku a ako to dopadlo??? krasna zelena perlet proste uzas,,,,kochal som sa asi mesic na to auto denoden,,, na zimu pak do garaze na konci mesta ,,,,a po zime? auto cez zimu nevyjelo z garazu ja byl pric ,,, otvorim garaz krasny pohlad zo zadu no jujuj,,,vyndem z garaze aa??? lak na blatnikoch na listach atd byl popukany diry atd,,,lak mal asi ROk... listy mali byt zavarene aj blatniki proste clean styl,,, a namiesto zvarania bol git a namiesto podbehov novych hrdza,, lak stal 55tis co je dost,, takze diki kvalitnej robote z dielne lakovacov som bol nadmiru spokojen,,, dnes si racej vsechno udelam sam aj keby to malo trvat pol roka,,, ono je to tazke,,a urcite by sam cody vedel rozpravat aka je to krasna bajka,,,,ked som videl tich par foto je vidno ze je tam kus srdca a nad malou prkotinkou sa netreba rozcarovavat to auto ma dvacet let,, a je to vtec to je rarita,,, inac gratulujem super autooo
,,honda power of dreams,,

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 28 pro 2012 22:06

Co vse bylo delano na tom motoru kdyztak Sz pises performacne dili zajimalo by me to
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 28 pro 2012 22:17

Jenom teda jeste dodam jestli je to kompletni cena Auto+ dovoz +prihlaseni + upravy/opravy potom to chapu ze v tom jsi za 200 tis. Pro ostatni co tu pisi ze 200 tis neni problem utratit to samozrejme neni otom ja se ani nebavil me se jenom zdalo ze za 200 tis ciste investovanych do auta to znamena auto uz mam prihlasene atd. A uz jenom upravy/opravy tak muj nazor je ten ze za 200 tis to auto musi vypadat jinak.
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 29 pro 2012 12:24

to co se tu řeší nechci dál rozvádět znám Codyho sám mám EE8 ne v top stavu vím kolik co stojí (obzvláště zde v ČR), ale chci reagovat na něco jiného Wláďo ty chceš dát na EE8 zadní nárazník ze své bývalé ED9?

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 29 pro 2012 12:34

Jo, ale ne ten mugenovej ale origo, protože ten co tam je teď je takovej nedopasovanej a jde vidět že má na sobě tunu barvy, proč?
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 29 pro 2012 13:04

Máš Před nebo poface?

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 29 pro 2012 13:15

Samozřejmě poface ale černej, nejdřív se bude muset nalakovat do barvy...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 29 pro 2012 21:52

Dneska se u nás ukázal Ježíšek a říkal že je starej sklerotik a něco zapoměl... :D
DSC00855.jpg
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 04 led 2013 19:31

Tak dneska jsem konečně dolakoval přední nárazník a dolepil lip karbon folií, kdo s tim ještě nelepil tak moje rada je že lepší to dělat ve dvou lidech a né horkovzduškou ale fénem, já jsem na tom strávil bez mála 4 hodiny. Prahy už mam taky vyměněný za černý bez laku a chybí mi jen dveřní lišty a dolakovat zadní nárazník.
Povedlo se mi to i trošku líp dopasovat než to bylo před tím ale žádná sláva, možná už to ani líp nepujde ale stejně to ještě skusim. Taky je docela škoda že je vyřízlá ta origo přední mřížka, časem si seženu novej nárazník, koukal jsem že uplně novej stojí cca 3500 což neni tak moc.
DSC00878.jpg
DSC00897.jpg
DSC00900.jpg
DSC00907.jpg
DSC00911.jpg
DSC00912.jpg
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 04 led 2013 19:33

Novej na EE8? Máš odkaz?
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 04 led 2013 19:41

http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?ka ... f4w2a4x264
Obrázek je ED9 ale píšou 1,6 EE8 Vtec ale nemam s touhle stránkou vůbec žádný zkušenosti, možná je to nějakej kec.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 04 led 2013 19:56

Na 99% kec. Bohužel. Ale zkus to.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 04 led 2013 19:59

Wláďa píše:Dneska se u nás ukázal Ježíšek a říkal že je starej sklerotik a něco zapoměl... :D
DSC00855.jpg

*vytlem* tak to jsi mě dostal *vytlem* *vytlem* To by se mohl ještě možná zastavit u mě,že třeba něco zapoměl!! Jinak pěkně nalakováno ;) *fin*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“