Moderátor: Minor

jaktoze uz je nekdo ma? neznas nejaky web odkud se to objednava?
 jaktoze uz je nekdo ma? neznas nejaky web odkud se to objednava? ale budu ho prostě otravovat dokud mi to neřekne jak to je a hotovo...
 ale budu ho prostě otravovat dokud mi to neřekne jak to je a hotovo...  má novou stíhačku
 má novou stíhačku  bohužel se lemy objednávají přes jeho tatíka a to netuším kde se objednávají
 bohužel se lemy objednávají přes jeho tatíka a to netuším kde se objednávají 
 bohužel jediné co mohu dělat je otravovat Ramika který se do toho pustil že je bude objednávat
 bohužel jediné co mohu dělat je otravovat Ramika který se do toho pustil že je bude objednávat  jak říkám, kdybych je vyráběl sám, tak už je mají všichni na autě
 jak říkám, kdybych je vyráběl sám, tak už je mají všichni na autě  

jak to vizeraa s tymi lemami??
 jak to vizeraa s tymi lemami?? 
 zítra se uvidim s Lenny tak dáme dohromady info ještě co není úplně jasné a jde se rozesílat
 zítra se uvidim s Lenny tak dáme dohromady info ještě co není úplně jasné a jde se rozesílat  takže ještě chviličku strpení
 takže ještě chviličku strpení 

info tam bude následující...jsou to civicový lemy,tudíž konec přechodu na narazník se musí trošku poupravit,ale pro klempíře nebo pro kohokoliv je to práce na půl hodiny,jinak je ten lem stejný...Cocks je na autě má a prý to ani nepoznal,muselo se mu to říct a to je hodně velký puntíčkář na svýho mazlika...no a cena 500,- (oproti katalogu je máme levnější, tam stojí 600 něco
 info tam bude následující...jsou to civicový lemy,tudíž konec přechodu na narazník se musí trošku poupravit,ale pro klempíře nebo pro kohokoliv je to práce na půl hodiny,jinak je ten lem stejný...Cocks je na autě má a prý to ani nepoznal,muselo se mu to říct a to je hodně velký puntíčkář na svýho mazlika...no a cena 500,- (oproti katalogu je máme levnější, tam stojí 600 něco  ) a vypadá to tedy že ještě od všech kteří řeknou ano chci je, vyberu těch 500 za každý kus, tak už se mi rovnou hlašte pokud to platí a já Vám pošlu účet kam s nimi
 ) a vypadá to tedy že ještě od všech kteří řeknou ano chci je, vyberu těch 500 za každý kus, tak už se mi rovnou hlašte pokud to platí a já Vám pošlu účet kam s nimi 

Civicové lemy odporúčam! Kto neverí nech mrkne do garáže.
  Civicové lemy odporúčam! Kto neverí nech mrkne do garáže.
 a nutno dodat, že potěšitelným způsobem!
 a nutno dodat, že potěšitelným způsobem!  narazilo se na kvalitní vrt přímo z Japonska a lemy nejsou civicové...ale přímo crxové a není to druhovýroba, ale materiál atd. je naprosto stejný jako mají naše CRX
 narazilo se na kvalitní vrt přímo z Japonska a lemy nejsou civicové...ale přímo crxové a není to druhovýroba, ale materiál atd. je naprosto stejný jako mají naše CRX  
   cena zůstává stejná...zdá se že je vrt zatím neomezený
 cena zůstává stejná...zdá se že je vrt zatím neomezený  nyní se jde vyzjistit, kolik budou stát originální prahy...ty jsou v nabídce také
 nyní se jde vyzjistit, kolik budou stát originální prahy...ty jsou v nabídce také 

několik lidí už se mi ozvalo, posílají peníze na účet, jakmile dorazí budou lemy poslány
 několik lidí už se mi ozvalo, posílají peníze na účet, jakmile dorazí budou lemy poslány 

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti