Po nejakej dobe by to chcelo nejaky ten update...
...takze po kupe auta som sa nemohol dockat jak ho ukazem kamaratovi v servise, ktory uz ma nejaku tu hondu zasebou, je to spolahlivy clovek aj spolahlivy servis, pochvalil mi ju (teda okrem laku

ten je uz horsi) po dvoch dnoch som dosiel ako chcel, hodili sme ho na zdvihak a zacala sa tam zbiehat cela garaz

4 chalani stali pod tym autom a len slintali

ze toto este nevidel ze vsetko komplet nove

cize co porobili:
prekablovali svetla bo som mal stretavacky na kabloch z dialkovych a ziarovky na dialkove chybali, odliali mi olej bo som ho mal nad hornou riskou

a hlavne! mi dotiahli zadnu napravu...ta bo komplet uvolnena to co malo byt hlavne zatiahnute nebolo a co az tak nemuselo byt tak to bolo cize uzas.......inak som nic neurobil (co budem robit na novom aute

) inak som ho pomaly uz zabehol krasne si pyta otacky a ja jej ich rad zcasu nacas doprajem
a teda dnes je Mikulasa a vonku uz mrzne tak som si povedal ze treba nejake tie zimaky a dnes sa mi uplne zadarila kupa, 2 zimy jazdene pneu aj s elektronami, dezenu jak nasrateho takze pohoda hned som to siel odskusat na lad a uplna spokojnost

este si vybavujem garaz na prenajom aby slecna celu zimu nestala vonku ale pekne vnutri a ja aby som mal kde chillovat v spolocnosti na vonok neznes japonskej 20rocnej slecny
tak snad vyjde...pridam nejake fotky od posledna...