AUTO svetlá pre CRX

Přišli jste na něco zajímavého? Máte nějakou radu? Sem s ní!

Moderátor: Minor

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: AUTO svetlá pre CRX

Příspěvekod Swingal » 29 říj 2012 21:55

Vyzera to super, vidno ze v tom mas prax :) *fin*

Vdaka

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 11 lis 2012 17:21

Este jedan otazka na skritka :)

ked zapojim tych zopnutych 12V na obrysove svetla, tak sa mi rozsvieti aj bodsvietenie budikov? resp. kde to najlepsie napojit? niekde pobliz ku ziarovkam alebo niekde v interieri?

Hl. svetla su mi jasne :) Aj zvysok.

resp. cez ten vypinac potecie celkom velky prud tak nebolo aj to dobre riesit pomocou relatka? alebo sa toho netreba bat? Ne ze sa mi roztecie po case vypinac :D

skritek
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skritek » 11 lis 2012 20:42

Swingal píše:Este jedan otazka na skritka :) ked zapojim tych zopnutych 12V na obrysove svetla, tak sa mi rozsvieti aj bodsvietenie budikov? resp. kde to najlepsie napojit? niekde pobliz ku ziarovkam alebo niekde v interieri? Hl. svetla su mi jasne :) Aj zvysok. resp. cez ten vypinac potecie celkom velky prud tak nebolo aj to dobre riesit pomocou relatka? alebo sa toho netreba bat? Ne ze sa mi roztecie po case vypinac :D
Je uplne jedno kde to zapojis vzdy se ti rozsviti i podsvetleni pristrojovky snad kdyz rozsvitis obrisova svetla tak to bude jen v noci a musi se ti rozsvitit i pristrojovka jedine ze bys to zase prez nejake relatko udelal odepinaci. moc nerozumim co vlastne chces.Jinak prez ten vypinac nepotece zadny proud ten vypinac budeovladat jen relatka ktery nemaji zadnou spotrebu
Tel 777 27 35 35

Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude

a uz i rychle :-)

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 11 lis 2012 22:59

nic, dobre to je zapojene len som si nebol isty ci ked to napojim k parkovackam tak ci tych 12V prejde az do interieru nakolko tusim ten kabel prechadza este cez nejake integrovane obvody a podobne.

A s tym vypinacom si ma upokojil :)

Zpět na „Návody / Guides“