PAKO píše:a tím autokekelem to sranda není...oni prodávají i světla a mnoho lidí je na cérkách má ,byť by se jednolo jen o blinkr. Výfuky to samé ,to je v roce 2013 bude také hodně zajímat. Atd.
Jakože nemají homologaci ?! To snad ne?
Moderátor: Minor
PAKO píše:a tím autokekelem to sranda není...oni prodávají i světla a mnoho lidí je na cérkách má ,byť by se jednolo jen o blinkr. Výfuky to samé ,to je v roce 2013 bude také hodně zajímat. Atd.
bude s tím víc starostí než radostí.Martin16 píše:Já byl vždy příslušníky jen slušně upozorněn , že to asi nejsou "origo díly" a mohl bych mít problém na STK. Nikdy mě za spojlery, vyfucky nebo folie neoflastrovali. Zastavili prohlédli a odjeli![]()
Problém byl vždy až na STK jednomu se nelíbily zadní světla druhýmu folie třetímu přemračená kapota a výfuk (průměr nikoli délka). Je ale pravdou že výfuk by neměl vyčuhovat a jeho konec má být rovnoběžně s hranou nárazníku (nikdy mě za to ale nikdo neprudil) a o kolech to platí taky, že by měly být v blatníku. Známýmu to tahle taky vyčuhovalo a pak se to na dálnici zhouplo prorazilo to obě gumy a byl rád že přežil. Zkrátka já už bych se asi do stylu FaF asi nepouštělbude s tím víc starostí než radostí.

Cody píše::) Spoustu policajtů CRX vlastnilo-na to nezapomínat![]()
např. Já sem jedním z nich

také se o o příslušnících nevyjadřuji hanlivě - osobně jsem s nimi nikdy neměl problém
Flastr jsem dostal vždy oprávněně a ve většině případů si i hezky popovídal murtin píše:....á tam žádný okřídlení nemám,u předokolky to neuznávám,navíc mě to před lety dost nepříjemně nadlehčilo čumák a šlo to hned dolů,tak pro to....

by šlo.. jinak když vás zastaví benga tak nesmí být osvícený za jízdy interier ( nohy ofuky a pod) a volant nesmi být menší než origo a hlavně nesmí mít kovový střed, takto mi to bylo vysvětleno a vim že za to lidi už pokuty dostaliUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti