benga

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: benga

Příspěvekod Martin666 » 02 lis 2012 10:34

PAKO píše:a tím autokekelem to sranda není... :D oni prodávají i světla a mnoho lidí je na cérkách má ,byť by se jednolo jen o blinkr. Výfuky to samé ,to je v roce 2013 bude také hodně zajímat. Atd.

Jakože nemají homologaci ?! To snad ne? :-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 02 lis 2012 11:27

Já byl vždy příslušníky jen slušně upozorněn , že to asi nejsou "origo díly" a mohl bych mít problém na STK. Nikdy mě za spojlery, vyfucky nebo folie neoflastrovali. Zastavili prohlédli a odjeli :D
Problém byl vždy až na STK jednomu se nelíbily zadní světla druhýmu folie třetímu přemračená kapota a výfuk (průměr nikoli délka). Je ale pravdou že výfuk by neměl vyčuhovat a jeho konec má být rovnoběžně s hranou nárazníku (nikdy mě za to ale nikdo neprudil) a o kolech to platí taky, že by měly být v blatníku. Známýmu to tahle taky vyčuhovalo a pak se to na dálnici zhouplo prorazilo to obě gumy a byl rád že přežil. Zkrátka já už bych se asi do stylu FaF asi nepouštěl *vytlem* bude s tím víc starostí než radostí.
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 02 lis 2012 11:32

Martin16 píše:Já byl vždy příslušníky jen slušně upozorněn , že to asi nejsou "origo díly" a mohl bych mít problém na STK. Nikdy mě za spojlery, vyfucky nebo folie neoflastrovali. Zastavili prohlédli a odjeli :D
Problém byl vždy až na STK jednomu se nelíbily zadní světla druhýmu folie třetímu přemračená kapota a výfuk (průměr nikoli délka). Je ale pravdou že výfuk by neměl vyčuhovat a jeho konec má být rovnoběžně s hranou nárazníku (nikdy mě za to ale nikdo neprudil) a o kolech to platí taky, že by měly být v blatníku. Známýmu to tahle taky vyčuhovalo a pak se to na dálnici zhouplo prorazilo to obě gumy a byl rád že přežil. Zkrátka já už bych se asi do stylu FaF asi nepouštěl *vytlem* bude s tím víc starostí než radostí.

Njn, jenže oni berou všechny CRX na stejné brdo... oni nepoznají, jestli je to tuning či ne. Oni už jsou tak naučení, že prostě automaticky "ví", že to je tuning a třeba není :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 02 lis 2012 11:55

je pravdou že jsou" znalí věci " při poslední kontrole si jeden příslušník všiml že mám vzadu bubny a ne kotouče a ptal proč jsem to vyměnil- na jeho výraz ve tváři když jsem mu vysvětloval co je to za auto nikdy nezapomenu *vytlem*

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cody » 02 lis 2012 11:59

:) Spoustu policajtů CRX vlastnilo-na to nezapomínat ;)

např. Já sem jedním z nich :oops:

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 02 lis 2012 12:06

Cody píše::) Spoustu policajtů CRX vlastnilo-na to nezapomínat ;)

např. Já sem jedním z nich :oops:

v tom případě nás nemíš chytat... :D flastry nepotřebujem :D *vytlem*

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 02 lis 2012 12:08

já vím *pohladit* také se o o příslušnících nevyjadřuji hanlivě - osobně jsem s nimi nikdy neměl problém *dance* Flastr jsem dostal vždy oprávněně a ve většině případů si i hezky popovídal :D

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 02 lis 2012 12:12

Já jsem s CRX dostal flastr jen jednou a to 100 korun a to jenom proto, že jsem si nechal papíry doma :-D nebo spíš u své polovičky :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod murtin » 02 lis 2012 14:56

á tam žádný okřídlení nemám,u předokolky to neuznávám,navíc mě to před lety dost nepříjemně nadlehčilo čumák a šlo to hned dolů,tak pro to.teď jde o spodní spoiler,mám na bocích udělaný"ofuky"před kolem i za ním.z aerod.hlediska je funkčnost s ?? možná při 200+ ale zase to ořezávat atd... ten tuner co to spáchal to udělal celkem hezky na pohled,má to šmrnc ikdyž js to už trochu zcivilnil.proti bengům taky nic nemám(mám i kámoše).tihle byli mladí kluci a předháněli se kdoco najde.. úplně mi spadly hračky do kanálu,když mi řikali,za co všechno mi sebrat techničák.proto jim chci dát něco na čtení aby měli co konzumovat.. :D

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cody » 02 lis 2012 15:01

Já už ale policajt nejsem-nebavilo mě otravovat lidem život což byla 90% nápln práce,jen jsem chtěl říct že mezi nimi je spousta lidí co si taky tuní auta,je to jejich koníček,nebo jsou to motorkáři,přívrženci hooligens s oblečením acab atd. prostě normální lidé jako všude jinde-a samozřejmě i blbci-jako všude jinde.

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 02 lis 2012 15:11

jakože by jsi k tomu měl mít noty sesebou

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 02 lis 2012 15:17

murtin píše:....á tam žádný okřídlení nemám,u předokolky to neuznávám,navíc mě to před lety dost nepříjemně nadlehčilo čumák a šlo to hned dolů,tak pro to....

njn, ale co když je prostě prdel trochu vratká, jakože u CRX je hodně lehká prcka a trochu líta... tak jedině přítlak ne? Nebo jak to jinak vyřešit?
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod murtin » 02 lis 2012 17:30

vratká prdelka chce měkké pružiny(progres) a tlumení,rozšíření taky neuškodí.hodně js se teď vyškolil s tlumiči(mám D2).ten tuner tam měl šílený kola a etě podložky.tvrdý pružiny a tlumení.skákalo to jako koza.už js to trochu odladil,ale mám podezření,že přehodil i př/zad.tlumiče,což u D2 jde.takže krátký auto s lehkým zadkem-tvrdší předek/měkčí zadek.platí pro naše běžný silnice.na sprint bych přitvrdil i prdelku.

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 02 lis 2012 18:29

já mám Layting a certifikát od toho nemám. A v papírech přímo stojí, že je to pro sportovní účely a ne na silnicu :D Jednou mě taky stavěli a výfuk jim vadil (pásy a volant ne). Na STK jim zas nevadil výfuk, ale měli namitky na volant (pásy jsem před STK oddělal). Vždycky jsem si myslel, že volant nikdo neřeší

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 02 lis 2012 19:47

By jsi se divil:-D byvaliho majitele me cerusky mel sport s kovovim stredem a chytli ho 3x a dostal to pokazde po tisicovce, tak to sundal

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 02 lis 2012 20:01

Počkat, ale po sportovních volantech? Co jim je po tom? Třeba... s osvětlením... pokud je to venku, jako neony a tak, tak poliši mohou dát flastr, ale pokud máš světýlka vevnitř vozu, tak jim to může být ukradené ne? Nebo spíš, musí jim to být ukradené. Tak co se serou do volantu? Ať jsi jdou buzerovat jiné.
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 02 lis 2012 20:52

tak jako v klidu, borec mě jen upozornil. Že prý mám i menší průměr, než je originál od výrobce atd. Ale nechal mě jít :) Ale prý si mám na příští STK dát origo aby se neřeklo. Takže takovej přístup je zase od týpka fér

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 02 lis 2012 20:53

Ty jo.. a jak ví, jaký volant dává výrobce ? :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 02 lis 2012 21:07

nevííííí :lol: mám 35cm průměr a ted sem dával kamarádovi auto na evidenci a aby mi to protáhnul a vzal to na technické na tu vybraci aby mi skouknul čepy a podobně.....první co bylo.....máš skvělej volant...padne mi do ruky....říkám 35 průměr to bys neřekl co? ..dobrý čéče odvětil....mezitím i povykládal co bych měl vyměnit a pak mi řekl.....vole jede to skvěle(jel z Jindřicháče do Třeboně a zpět) ale chtělo by to Turbo!!!!...nepřemejšlíš o tom? a tím mě dostal :lol:
Tak jsem jen tak poklábosili a říkal mi že přijet na evidenci jako běžný člověk tak mě vyhoděj....páč tam nejsou v zadu sedačky nic méně padaly prej šílený kecy jak prej si může někdo koupit dneska takovýhle auto a podobně, tak sem se pobavil a hned sem dal do vínku historku o výměně motorového oleje na mém CRX a holky Fábii....
na CRX doma v garáži a ona musí do servisu aby nastavili KM na další výměnu....vše si udělám sám a navíc mne to baví.....kolik Ti je? říkám ....37 ty vole a to tě to baví?...jojo baví...jel jste v tom někdy?...neee nikdy....svezu vás :lol: :lol: :lol:
....už to chápu i když bych to doma mít nemohl.....ne že bych nechtěl :lol: :lol: :lol:
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 02 lis 2012 23:07

*vytlem* by šlo.. jinak když vás zastaví benga tak nesmí být osvícený za jízdy interier ( nohy ofuky a pod) a volant nesmi být menší než origo a hlavně nesmí mít kovový střed, takto mi to bylo vysvětleno a vim že za to lidi už pokuty dostali

Zpět na „Pokec / Discussion“