benga

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

benga

Příspěvekod murtin » 01 lis 2012 18:18

moje Maruška je trochu moc nápadná a to js ji už trochu zcivilnil.tak cajty přitahuje taky.teď mě lapili ve Cvikově a pustili se do zkoumání.sice uznali argumenty,ale je fakt,že zadní spodní spojler je kapku moc nápadnej(chystám se ho okuchat nebo vyměnit) a našli i podložky na zadku(3cm).kámo mi řekl,ře se dá posunout celý náboj aby to nebylo poznat..(jde to vůbec?).přečuhuje asi o 4cm koncovka výfuku(to mě fakt nenapadlo).js bez kat.,ale to nezkoumali.. vyhrožovali,že mě můžou z fleku poslat na TK,což po 1.1.2013 fakt hrozí.tak prej mám vozit alspoň fotokopie certifikátů(mám jen několik).myslím,že ne všichni cajti budou takle lustrovat,ale nějaký další papíry by snad pomohly.jak to udělat?kde to splašit?aby to vypadalo trochu věrohodně.přece nebudu vyrábět z Marušky ňákej kastrovanej paskqil.. *dash*

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: benga

Příspěvekod Stean » 01 lis 2012 18:47

hele na všechno co neni origo musíš mít papíry, pokud ne tak ty ko.oti jsou ti schopný napařit flastr jako prase, o tom že by výfuk neměl vyčuhovat od zadního nárazníku tedy absolutně netušim a u nás to policajti ani nešely akorád mi řekly že mám supr zvuk a víc neřešily ani papíry nechtěly(a to mám vzadu 2x13cm od minorka :D )

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 lis 2012 18:58

Stean píše:hele na všechno co neni origo musíš mít papíry, pokud ne tak ty ko.oti jsou ti schopný napařit flastr jako prase, o tom že by výfuk neměl vyčuhovat od zadního nárazníku tedy absolutně netušim a u nás to policajti ani nešely akorád mi řekly že mám supr zvuk a víc neřešily ani papíry nechtěly(a to mám vzadu 2x13cm od minorka :D )

njn, tak si koupím nějakej díl z autokelly a musel bych mít od toho papír? To je nějaký divný ne? Každý není tak bohatý, aby kupoval origo díly.

S tím výfukem to je asi pravda... vadí to někomu i na STK. Policajtům taky. I když... nevím proč :-D

Mě, když jednou zastavil policajt a ptal se na výfuk a srovnával CRX s feliciou, tak jsem se normálně smál :-D on se ptal, proč se ptám a když jsem mu řekl, že to je jak kdyby porovnával ladu a mercedesa... že to s tím nemá vůbec nic společného. Jsem mu pak řekl, podívejte se, Hondy mají výkon na litr vyšší než nějaké lambo, hold jim dobře pracuje motor a dělá trochu hluku. Ale pokud chtějí chytat hlučné věci, ať si chytají motorkáře či třeba nějaké ferrary či lamba nebo poršata. A nechal mě jet bez flastru :-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 01 lis 2012 19:56

:D by šlo, pochybuju že v kelly by jsi koupil nárazník nebo tak něco co by jim vadilo, buď se hold bude tvrdit že je to origo nebo když se kupuje neco (tuning) tak už homologovaný s papírem. když jsem si bral ty výfuky tak jsem minorovi psal ještě dodatečně o homologační list aby nebyly problémy když mě zastavý :)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 lis 2012 20:04

Stean píše::D by šlo, pochybuju že v kelly by jsi koupil nárazník nebo tak něco co by jim vadilo, buď se hold bude tvrdit že je to origo nebo když se kupuje neco (tuning) tak už homologovaný s papírem. když jsem si bral ty výfuky tak jsem minorovi psal ještě dodatečně o homologační list aby nebyly problémy když mě zastavý :)

Nebo si nějakej udělat :-D oni by beztak nepoznali, jestli ej to pravý, či ne... jako vzít někde origo a potom to trochu poupravit :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 01 lis 2012 20:05

tak samozdřejmě ale nesměl by to být nějaký nový výkřik americké pouliční móódy :D:D

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 lis 2012 20:28

Já jsem myslel papíry poupravit a vytvořit k obrazu svému :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod murtin » 01 lis 2012 20:38

no a co kdybychom vytvořili ňákou databázi certifikátů CRX aby si měli v čem počíst,když je to tak baví :) vozit v kaslíku pro všechny takový radostný okamžiky,kdy to vypadá na sebrání techničáku.stejně cérek jezdí jen málo a nikdo je detailně nezná :D je fakt,že mně z toho do smíchu moc není,to auto budí pozornost,ale zase mi mávaj skoro všechny děti *jizda*

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 01 lis 2012 20:40

:D pokud se jim to nebude zdát daj ti pokutu stejně :D jsou to hold parchanti

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 lis 2012 20:42

murtin píše:no a co kdybychom vytvořili ňákou databázi certifikátů CRX aby si měli v čem počíst,když je to tak baví :) vozit v kaslíku pro všechny takový radostný okamžiky,kdy to vypadá na sebrání techničáku.stejně cérek jezdí jen málo a nikdo je detailně nezná :D je fakt,že mně z toho do smíchu moc není,to auto budí pozornost,ale zase mi mávaj skoro všechny děti *jizda*

njn, ale tak to máš dneska hodně aut takto nápadných... hondy snad všechny... některé BMW, Audi... plus samozřejmě barva :-D mám audi A6 a to není zase tak nápadné auto, ale jelikož je žlutá, tak je to průser :-D aby si nebyl nápadný, tak by si musel mít fábku stříbrnou :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod murtin » 01 lis 2012 21:47

no já byl vždy trochu buřič.. :roll: kdyby jste mi někdo mohli poslat ňáký certifikáty nebo něco,udělal bych brožurku pro případ nouze.samozřejmě následně kopie pro zájemce ;)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 lis 2012 21:57

Taky... třeba něco na výfuk... James má certifikát na výfuk... mohl by ho sem dát a já bych si jej trochu poupravil :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 01 lis 2012 22:40

Bengám je nejlepší ujíždět :D, je fakt že dříve měli felicie a to byla sranda, dneska už je to horší, ale stejně je dáš *jizda*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 lis 2012 22:50

To jo :-D to máš pravdu :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

chosse.j
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chosse.j » 01 lis 2012 23:40

Bohužel žádný certifikát nemám, takže stímhle nepomůžu. Ale jen tak mimochodem dělám v copycentru, takže by se případně nějaký lepší scan nebo drobná úprava certifikátu nebo homologace dala nějak zařídit..

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 lis 2012 23:45

Výborně... píšu Jamesovi
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod murtin » 02 lis 2012 08:48

ujet není problém,ale to mě budou pak nahánět všechny hlídky kdykoli vyjedu na silnici.. *box* lepší když budou vědět,že je to nemá cenu,páč lustrace jsou ok.oni asi taky nemaj náladu zkoušet to pořád dokola,když to je neprůstřelný :roll:

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 02 lis 2012 08:54

-jeee... co tohle je za tema ? to s tema dilama z kelly a certifikatama na ne myslite vazne ? autokelly a veskery auto dily dodavaji bud original nebo druhovyrobu original dilu,jeste sem nevidel,ze bych jel do autokelly koupit tuzingovej naraznik... JEN koncovky (sroubovaci ci navarovaci ) tam maji,ale na ten nutno certifikat bejt nemusi (vetsinou tusim i nejakej maji ) kazdopadne dokud auto nerve jak bez vejfuku,vzadu nekouka roura od kamen a necumi to metr do zadu,je to tusim kvuli nehode pri couvani a nehlede na to,ze nejdelsi vzdalene body na aute maji byt narazniky,pripadne tazne... a ne vejfuk ...

-jinak to s tim kridlem - pokud mas nejaky velky kridlo,nedivim se,ze jim to vadi a auto je napadny,styl rychle a zbesile bude pritahovat vzdy pozornost (at uz v dobrym ci spatnym ) a jestli myslis,ze crx bez nejakyho COOL kridla je popelnice nebo podobne,tak se mylis...napr ja nemam na ceru kridlo zadny :)
Jazzik

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 02 lis 2012 09:46

jazzik píše:-jeee... co tohle je za tema ? to s tema dilama z kelly a certifikatama na ne myslite vazne ? autokelly a veskery auto dily dodavaji bud original nebo druhovyrobu original dilu,jeste sem nevidel,ze bych jel do autokelly koupit tuzingovej naraznik... JEN koncovky (sroubovaci ci navarovaci ) tam maji,ale na ten nutno certifikat bejt nemusi (vetsinou tusim i nejakej maji ) kazdopadne dokud auto nerve jak bez vejfuku,vzadu nekouka roura od kamen a necumi to metr do zadu,je to tusim kvuli nehode pri couvani a nehlede na to,ze nejdelsi vzdalene body na aute maji byt narazniky,pripadne tazne... a ne vejfuk ...

-jinak to s tim kridlem - pokud mas nejaky velky kridlo,nedivim se,ze jim to vadi a auto je napadny,styl rychle a zbesile bude pritahovat vzdy pozornost (at uz v dobrym ci spatnym ) a jestli myslis,ze crx bez nejakyho COOL kridla je popelnice nebo podobne,tak se mylis...napr ja nemam na ceru kridlo zadny :)

s tím autokelly to samozřejmě byla sranda... to byl jenom takový příklad. Já to naštěstí s výfukem takhle mám, že je skoro zarovnaný s koncem, ale hlučnný je až až :-D

No... crx... i kdyby bylo seriové, má dost nebovyklé tvary na naší dobu a tím je nápadné... myslím, že si zase tak moc nepomůžeš. A i se seriovým výfukem je slyšet
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 02 lis 2012 10:13

a tím autokekelem to sranda není... :D oni prodávají i světla a mnoho lidí je na cérkách má ,byť by se jednolo jen o blinkr. Výfuky to samé ,to je v roce 2013 bude také hodně zajímat. Atd.

Zpět na „Pokec / Discussion“