napadla mě taková věc... Myslím si, že by bylo pěkný, kdyby se autíčko pěkně postupně rozsvěcovalo po otevření dveří (myslím kabinovou žárovku). V aktuálním stavu když otevřete za tmy dveře, hned se rozsvítí kabina. Mám na mysli to, že když bych otevřel dveře, světýlko by se tak pěkně postupně rozzářilo a zase naopak, při zavření by došlo k postupnému útlumu světla.
Teď, když jsem si pod auto nalepil modré LED pásky (většina mě tady za to asi zakousne
 ), tak bych to chtěl napojit i na to. U otázky jak to udělat mě napadlo jen to, že je zapotřebí nějaká řídící jednotka z jiného auta, které tohle má (např. Octavia). Zjistit si kde to to auto má, zajít na vrakáč a tam to vytáhnout.
 ), tak bych to chtěl napojit i na to. U otázky jak to udělat mě napadlo jen to, že je zapotřebí nějaká řídící jednotka z jiného auta, které tohle má (např. Octavia). Zjistit si kde to to auto má, zajít na vrakáč a tam to vytáhnout.Na internetu jsem našel přesně to co bych si představoval, jenomže je to do domácnosti, tudíž na 230V (http://www.elkoep.cz/fileadmin/user_upload/archiv/dim-4.htm). A nebo co takhle dát do obvodu kondenzátor? Ten by se musel nejdříve nabít a udělal by postupný náběh, potom by se musel postupně vybíjet, takže by dělal postupné zhasínání... Toť teorie. Pište návrhy