to su origo narazniky alebo ejaka druhovyroba?
ten spolujazdcov stierac ma pritlacne kridlo ... ako si ho tam dal? navaril na povodne rameno alebo pouzil rovnake ako ma vodic?

Moderátor: Minor

pochopitelne jsem musel zakoupit radio,opravit panel topeni,sem tam nejake nesmysly ..zakoupil konecne novou baterii a vymenil klapku za spravnou.Cero vrni,rve,lita,drnca
 pochopitelne jsem musel zakoupit radio,opravit panel topeni,sem tam nejake nesmysly ..zakoupil konecne novou baterii a vymenil klapku za spravnou.Cero vrni,rve,lita,drnca  a porshe kamarada praska
 a porshe kamarada praska  .. jedine co bylo nemile zjisteni,ze mi obcas neco lupne pri rozjezdu,vrze plast kolem volantu a sem tam se cero rozhodne po silnici zaplavat ci poskocit,takze se snad dostanu i na zdviz a uvidime co bude
 .. jedine co bylo nemile zjisteni,ze mi obcas neco lupne pri rozjezdu,vrze plast kolem volantu a sem tam se cero rozhodne po silnici zaplavat ci poskocit,takze se snad dostanu i na zdviz a uvidime co bude  kazdopadne sem jeste stihl zakoupit nove 15ti palcove borbety (pochopitelne jsem je musel nechat srovnat
 kazdopadne sem jeste stihl zakoupit nove 15ti palcove borbety (pochopitelne jsem je musel nechat srovnat  )
 )

a taky uz sem ho stihnul nekde trochu tuknout :'(
 a taky uz sem ho stihnul nekde trochu tuknout :'(  

pak cero prodal nasledně koupil US a teď kapku na kapotě nemáme ani jeden
  pak cero prodal nasledně koupil US a teď kapku na kapotě nemáme ani jeden 
Martin16 píše:No vidíš tu kapotu jsem si zřejmě odvezlpak cero prodal nasledně koupil US a teď kapku na kapotě nemáme ani jeden

jazzik píše:Martin16 píše:No vidíš tu kapotu jsem si zřejmě odvezlpak cero prodal nasledně koupil US a teď kapku na kapotě nemáme ani jeden
asi osud :d

tak  cero uz prijelo z lakovny
 tak  cero uz prijelo z lakovny  takze asi vecer hura nasadit listy na dvere konecne
 takze asi vecer hura nasadit listy na dvere konecne 

takze sem byl pochvalen a vicemene i spokojen
 takze sem byl pochvalen a vicemene i spokojen 

kdyz pominu,ze sem tam prijel se 14kou rezervou (kdyz bych tahal tu 13ku origo tak s tim nikam nevyjedu ani na silnici
 kdyz pominu,ze sem tam prijel se 14kou rezervou (kdyz bych tahal tu 13ku origo tak s tim nikam nevyjedu ani na silnici  ),pres pul kufru muzika a jeste spolujezdci
 ),pres pul kufru muzika a jeste spolujezdci  tak sem relativne i spokojenej
 tak sem relativne i spokojenej 

těším se až ji uvidím na živo
  těším se až ji uvidím na živo 
 no jeje,mozna se fakt nekdy zblaznim a prijedem s cerem do prahy... kdyz vy nejedete k nam
 no jeje,mozna se fakt nekdy zblaznim a prijedem s cerem do prahy... kdyz vy nejedete k nam 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů