Sundani okeni listy
Moderátor: Minor
Sundani okeni listy
Jak sundat oneni listy bez poskozeni netusim jak je vycvaknout potrebuju sundat venkovni okeni listu co je dole u okna na prednich dverich  potrebuju ji prestrikat a dat na nove dvere  premyslim ze vemu flexu a vyriznu to

Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

Re: Sundani okeni listy
prej flexu  pan bude asi mechanik od forda
 pan bude asi mechanik od forda  

... co se mi tuhle osvedcilo - malej sroubovacek (zkousecka na zasuvky ),stahnout okynko dolu,listu drzi takovy bily plastiky,drzi ji zevnitr i zvenku (blbe se to popisuje,fotky u sebe momentalne nemam) kazdopadne to jakoby odcvaknes,pak s ni zajezdis do stran a ona postupne vyskace..
 ... co se mi tuhle osvedcilo - malej sroubovacek (zkousecka na zasuvky ),stahnout okynko dolu,listu drzi takovy bily plastiky,drzi ji zevnitr i zvenku (blbe se to popisuje,fotky u sebe momentalne nemam) kazdopadne to jakoby odcvaknes,pak s ni zajezdis do stran a ona postupne vyskace..

... co se mi tuhle osvedcilo - malej sroubovacek (zkousecka na zasuvky ),stahnout okynko dolu,listu drzi takovy bily plastiky,drzi ji zevnitr i zvenku (blbe se to popisuje,fotky u sebe momentalne nemam) kazdopadne to jakoby odcvaknes,pak s ni zajezdis do stran a ona postupne vyskace..Jazzik
ok du to zkusit ja to musim to sundat do zejtra vis jak  a stare dvere jdou stejne do srotu
 a stare dvere jdou stejne do srotu  takze popr flexa ale to by bylo mozna az moc prace
  takze popr flexa ale to by bylo mozna az moc prace

a stare dvere jdou stejne do srotu
 a stare dvere jdou stejne do srotu  takze popr flexa ale to by bylo mozna az moc prace
  takze popr flexa ale to by bylo mozna az moc praceKazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

ja na to tuhle kouknul,rikam - hm plochej sroubovacek,zakvrdlat ... a trada uz mam doma sundany 3 listy 

Jazzik
ja je taky vycvakaval ale nejako me to nesklo cece ale ted uz valim do garaze tak mmnt a dam vedet

po 10 minutach sem nesundal ani jeden doslo to k fazi (ser na to ) vyrval jsem to vsechny rupli ted bud sezenu nove nebo slepim stare a nebo to vyresim jinak

- Floutek
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
S tím jsem měl taky trápení,taky jsem sundával a polovina tech bílech potvor se mi polámala  takže jedině sehnat nový,slepit ty pacičky a nebo už jsem chvilku uvažoval že bych to nabodoval černym tmelem
 takže jedině sehnat nový,slepit ty pacičky a nebo už jsem chvilku uvažoval že bych to nabodoval černym tmelem  

takže jedině sehnat nový,slepit ty pacičky a nebo už jsem chvilku uvažoval že bych to nabodoval černym tmelem
čo takto sa skúsiť spýtať v honde koľko by za to chceli  myslím že okolo 100kč za kus by sa dalo obetovať nie ??
 myslím že okolo 100kč za kus by sa dalo obetovať nie ??

myslím že okolo 100kč za kus by sa dalo obetovať nie ??
 myslím že okolo 100kč za kus by sa dalo obetovať nie ??- Floutek
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
To taky neni špatnej nápad...hlavně aby je měli no,přece jen cérka už jsou trošku náročnější věková kategorie