ED9 - modrá - martas CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

ED9 - modrá - martas CRX

Příspěvekod martas CRX » 20 dub 2012 19:04

Tak zdravím všechny hondaře *drinks*
Nevím, kde mám začít. Tak začnu, jak jsem k CRX přišel. :D Bylo mi 17 let a jeden známí strejda měl hondu, tu co má Minor ;) " myslím civic". A jednou mě v ní svezl a já jsem se zamiloval !!!! Prostě láska na první pohled a svezení !!! Ještě mi říkal,že by tam chtěl dávat silnější motor, (měl domluvený v-tec) ale to nevím, jak už dopadlo. A pak jsem jeste vydel párkrát hondu *crx*
Když jsem začal chodit do práce, tak po čase mi ukradly auto ( teda olcita ) *vytlem* Tak jsem vybíral nové auto a v tu dobu jsem parkrát vyděl CRX a vzpomněl jsem si i na strejdovou hondu. Tak jsem se ptal v autobazarech na hondu crx. A až tak po 3 měsicích v jednom bazaru mi řekly,že zrovna za 2 dny jednu přivezou, ať se příjdu na ní podívat. Ty 2 dny byly snad nekonečný !!! *dash* Za 2 dny jsem vzal kamoše a vyrazyly jsme.Hondu jsme vyděly už z dálky. Honda stála ještě před bazarem. A na první pohled jsem věděl,že bude moje !!! A že sní musím dneska odjet !!
Měla světle modrou metalízu,byla snížena,folie na oknech,central, komplet v elektrice a sportovní volant. Prostě krasavice *love* *love* A v tu dobu za ní chtěl 80 000 kč. Je pravda,že jsem se ani nerozmýšlel a hned jsem řekl,že jí beru !!!! A do hoďky a půl jsem už odjížděl domů. Paráda *jizda*
Měl jsem na ní půjčku na 3 roky. Ale bohužel po 2 necelých krasných let s ní mi jí někdo ukradl !!! A tak jsem jestě platil přes rok auto které jsem neměl a bohužel se už nenašla *cry* *cry*
V tu dobu jsem chodil se svojí dnes už ženou , se kterou máme krásnou roční dcerku Nikolku. Za tu celou dobu cca 7 let jsme vystřídaly dost aut. A pokaždé když jsme vybíraly auto, tak jsem zkoušel na Gabču ( manželku) aby jsme si kopili Hondu CRX, ale prostě to nebylo rodinné vozidlo, . *cry* Až na konci minulého roku, jsem potřeboval prodat jedno z 2 aut, co jsme měly a náhodou :D na bazoši prodával kluk Hondu crx. Na konci inzerátu měl napsáno, že by tu hondu vyměnil i za jiné auto. Tak jsem to Gabče ( manželce) řekl a ta řekla, ať si to klidně zkusím vyměnit. Tak jsem mu spíš ze srandy, napsal. A asi za 2 dny mi odepsal,že by to asi šlo *dance* Tak jsme si chvíly psali a pak jsme si domluvili,že se přijedu podívat!! Oboum dvou se auta libila a tak jsme si je vyměnili a já už jsem jel domů Hondou CRX *slint* *drinks* A od té doby se mi zas plní sen malého kluka !!!! *vytlem* Jen doufám,že nám finanční situace dovolí mít 2 auta co nejdíl ;)
A představy o autě ?? Určitě už né žádný velký tuning ;) Z venku snad jen to křídlo co tam už teda je a jen nějaké hezké elektrony a možná výfuk !!! Vnitřek jen sportovní volant a taky jinak original. *oprava* A hlavně to udržovat v dobrém pojízdném stavu. Samozdřejmě podle financích *oprava* a nejduležitější je alarm !!! Aby mi ho zas neukradly !!! *dash* *vytlem* Tak to je asi zatím vše a doufám,že to alespoň někdo dočte až sem. ;) *drinks* Děkuji *drinks*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: martas CRX

Příspěvekod Robo23x » 20 dub 2012 21:35

Dobré čítanie a aj manželka :P A inak by asi bolo treba zainvestovať do kvalitného zabezpečenia keď máš také šťastie na zlodejov.... ;)

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 21 dub 2012 18:18

Robo23x píše:Dobré čítanie a aj manželka :P A inak by asi bolo treba zainvestovať do kvalitného zabezpečenia keď máš také šťastie na zlodejov.... ;)

Jo jo na manželku si stězovat nemužu *fin* A alarm už pomalu vybírám a doufám,že co nejdřív nainstaluji *oprava* *box*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 21 dub 2012 21:51

Tak i ja docetl do konce :) Co to bylo za auto, cos vymenil za CRX? :) A k alarmu urcite popremyslel i o ruznych vypinacich na palivo, zapalovani atd.....nic neni 100% ale cim vic, tim lip....

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 21 dub 2012 22:56

J!R! píše:Tak i ja docetl do konce :) Co to bylo za auto, cos vymenil za CRX? :) A k alarmu urcite popremyslel i o ruznych vypinacich na palivo, zapalovani atd.....nic neni 100% ale cim vic, tim lip....

jojo přesně tak čim víc tim lip :-D všechno možný a tak :-D taky to tak budu dělat a snad si budu pamatovat co kde ma bejt zaplí a vyplí aby slo nastartovat nebo jsem nejel a netroubil mi klakson atd :-D

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 22 dub 2012 08:54

.
Naposledy upravil(a) martas CRX dne 22 kvě 2012 20:21, celkem upraveno 2 x.

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 22 dub 2012 08:58

Petk@ píše:
J!R! píše:Tak i ja docetl do konce :) Co to bylo za auto, cos vymenil za CRX? :) A k alarmu urcite popremyslel i o ruznych vypinacich na palivo, zapalovani atd.....nic neni 100% ale cim vic, tim lip....

jojo přesně tak čim víc tim lip :-D všechno možný a tak :-D taky to tak budu dělat a snad si budu pamatovat co kde ma bejt zaplí a vyplí aby slo nastartovat nebo jsem nejel a netroubil mi klakson atd :-D

*vytlem* To je fakt,ale zase aby mi netrvalo startovaní 15 minut *vytlem* *vytlem* a na konec ani nenastartoval,protože jsem na něco zapoměl. *box* Ale je pravda,že budu radči startovat 15 minut,než aby mi jí nekdo ukradl *fin* *fin*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 22 dub 2012 09:02

a na kolik to víde ? ja jsem to vubec nesledoval jeste ale videl jsem nejakej za 3900 a bylo to se všim jako ty čidla pak jeste naký co snimali tlak v autě virbrace a tak a k tomu bylo co se mi libylo že na ovladči byl malej displej kterej byl propojen s autem a kdys se neco stalo tak to do 5km chytalo a začlo pípat :-) a nebo se mi libi takovíto jak nejde nastartovat musiš přiložit někam čip a až pak frčí :-) jsem celkem rad že jsem splasil na cero zamek zpátečky :-)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 22 dub 2012 12:19

Petk@ píše: jsem celkem rad že jsem splasil na cero zamek zpátečky :-)

Jeste pred rokem bych rekl:Zááááátěž *vytlem* ale tedka by se mi to taky libilo....sice staci fakt chvlika a poradi si i s tim...Kazdopadne dobrej alarm, vytahly tahla od vlozky zamku kliky k zamku dveri a nejaky ten tajny vypinac a odnimatelnou nabu.Tim je vylouceny pomerne slusny procento "lidi" co by ji chteli.....ale pokud to nekdo jooooo bude chtit ukrast, tak ji proste ukradne.Ale to uz neplati o nasich autech, aspon v soucasne dobe.....

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 22 dub 2012 13:29

Petk@ píše:a na kolik to víde ? ja jsem to vubec nesledoval jeste ale videl jsem nejakej za 3900 a bylo to se všim jako ty čidla pak jeste naký co snimali tlak v autě virbrace a tak a k tomu bylo co se mi libylo že na ovladči byl malej displej kterej byl propojen s autem a kdys se neco stalo tak to do 5km chytalo a začlo pípat :-) a nebo se mi libi takovíto jak nejde nastartovat musiš přiložit někam čip a až pak frčí :-) jsem celkem rad že jsem splasil na cero zamek zpátečky :-)

Jo jo to jsou dvoucestný alarmy s pagerem ty jsou opradu dobrý !!! Ale mě se pravě moc líbí ty vystřelovací klíče ;) proto jsem si vybral tento alarm
http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoala ... ax-r3.html
a k tomu připojit jeste tento GSM pager
http://www.levnealarmy.cz/eshop/pagery- ... ogate.html

Zámek zpatečky *fin* to mě nenapadlo !!! To by asi bylo taky dobrá překážka !!!! *oprava*

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 22 dub 2012 13:35

J!R! píše:

Jeste pred rokem bych rekl:Zááááátěž *vytlem* ale tedka by se mi to taky libilo....sice staci fakt chvlika a poradi si i s tim...Kazdopadne dobrej alarm, vytahly tahla od vlozky zamku kliky k zamku dveri a nejaky ten tajny vypinac a odnimatelnou nabu.Tim je vylouceny pomerne slusny procento "lidi" co by ji chteli.....ale pokud to nekdo jooooo bude chtit ukrast, tak ji proste ukradne.Ale to uz neplati o nasich autech, aspon v soucasne dobe.....

vytahly tahla od vlozky zamku kliky k zamku dveri - tak to nechapu ???? :o co pak nebudou moc udělat ?? Na odnimatelnou nabu jsem taky koukal,ale nekde jsem četl,že ve volantu je pak trochu vule *dash* tak to mě trochu odrazuje.Ale taky dobré !!! *fin*

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 22 dub 2012 15:09

Jestli chceš nějaké info o GSM alarmu tak se podívej sem http://www.flajzar.cz/electronic-micro-alarm-ema.htm
Já už EMU nějakej ten měsíc používám a musím říci, že je to fakt super věcička!!!
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 22 dub 2012 16:24

noha píše:Jestli chceš nějaké info o GSM alarmu tak se podívej sem http://www.flajzar.cz/electronic-micro-alarm-ema.htm
Já už EMU nějakej ten měsíc používám a musím říci, že je to fakt super věcička!!!

Tak ted jsem na to koukal a vypada to fakt dost dobře !!!! *slint* *fin* i ta cena je docela v pohodě. Jen mi vrtá v hlavě,když někdo vleze dovnitř a vyndá to stihne to poslat tu sms nebo zavolat ???

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 22 dub 2012 16:29

Má to integrovanou baterii, stihne to poslat, jde o to že si můžeš koupit zásuvku a schovat ji třeba pod palubku a je klid. Nikdo nebude vědět kde ji máš, můžeš to schovat prakticky kdekoliv v autě.
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 22 dub 2012 18:24

martas CRX píše:
J!R! píše:

vytahly tahla od vlozky zamku kliky k zamku dveri - tak to nechapu ???? :o co pak nebudou moc udělat ?? Na odnimatelnou nabu jsem taky koukal,ale nekde jsem četl,že ve volantu je pak trochu vule *dash* tak to mě trochu odrazuje.Ale taky dobré !!! *fin*

Je to takovy kratky tahlo, ktere umoznuje odemykani klicem a dle me docela bolestivy misto pro vyhackovani.Osobne jsem to mel vzdy vypojeny a valil jenom a pouze pres central.

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 22 dub 2012 20:38

Je to takovy kratky tahlo, ktere umoznuje odemykani klicem a dle me docela bolestivy misto pro vyhackovani.Osobne jsem to mel vzdy vypojeny a valil jenom a pouze pres central.[/quote]

A co když odejde dalkáč ?? Jak bych se dostal dovnitř do auta ?? *oprava*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 22 dub 2012 21:10

Na to je zas jina finta......SZ

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 22 kvě 2012 20:34

Zdravím,chci se zeptat v jakým krámě nebo strankách nakupujete nové díly na *crx* ?? A kde jste byly spokojený *vytlem* *fin* Potřebuji koupit přední kotouče a destičky a jednu manžetu k převodovce. Ale bohužel ted nemám moc peněz *dash* ale toto se musí udělat co nejdřív *oprava* je to v hrozném stavu *cry* a jdu na STK a ME . Tak že to scháním co nejlevnější *cry* A třeba stranky e-cat.cz tak tam jsem našel dobré ceny máte nekdo zkušenosti ??? Díky

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 22 kvě 2012 21:00

kotuce som kupoval EBC od nipponcars.sk, v cesku to riesi niekto u vas na hondaclube a ceny neboli az take vysoke, takisto som bral diely z http://www.autodily-pracharna.cz/ maximalna spokojnost ;)

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 25 kvě 2012 23:10

Chlapy budu měnit lanko na kapotu *oprava* Chci se zeptat budu muset sundat i přední narazník,nebo to jde i bez toho ?? *oprava* Jde o to,že mi nejdou povolit šrouby u narazníku *cry* *cry* děkuji za každou radu *fin*

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“