Zdravíčko Honďáci, omlouvám se že nepodávám info, ale bohužel mám dost osobních a dalších problémů takže jsem rád, že žiju a že mi zbyla špetka zdravého rozumu..
Každopádně - termín bych měl mít potvrzen do konce týdne s tím, že spanilka bude asi na Kozákov, jak píše Ajsik, cestu není třeba nějak řešit, moc jiných tam nevede, jen řeším cestu zpět jelikože tam je jeden super úsek..ale vše bude, nebojte

Dále...chatky budou řešeny následujícím způsobem :
Do příspěvku níže budu postupně psát jména lidí, kdo mi závazně napíše do SZ - vždy prosím napište Auto (SPZ) a jméno (případně pokud vás bude v autě více tak více jmen) a počet nocí, kolik budete trávit, je to důležité i pro představu o tom ,kolik nás asi bude jelikož to všechny zajímá kamkoliv se jdu ptát a já skutečné číslo zatím nevím takže prosím co nejdřív ať mám představu..

..kemp bude skutečně Jinolický, je jich tam několik ale jeden je spíš pro rodiny s dětmi kde se moc nedá nějak projevovat, ikdyž nečekám půlnoční omezovače

a druhý je plný východních němců což by asi po pár kouscích nedopadlo dobře jelikože je jistě milujeme všichni stejně

..takže jsem zvolil ten klasický, který sice není nikterak překrásný ale zato je tam velká louka, kterou obsadíme, možnost půjčení lodiček a šlapadel a hlavně asi tucet stánků s jídlem a pivem a vůbec vším možným takže nebudeme ničím a nikým omezováni a o zábavu budeme mít postaráno + vymýšlím další program mimo spanilky.
Pokud by nevyšly Jinolice tak je v jednání ještě autocamp Lužany který je celkově hezčí atd ale zase je to jen kemp kde si pomalu nekoupíme ani vodu

...takže toť zatím komplet info, dodám postupně další, mějte prosím strpení, opravdu jsem teď v těžce nezáviděníhodné situaci... mám nové číslo takže kdo by měl cokoliv tak 607 839 168 ...další info brzo dodám !