TK
Moderátor: Minor
TK
Neví někdo kde se dá ještě projít přes technickou s pár mouchama? Nejlépe sehnat jenom samolepky na spz a byl by klid...

Re: TK
Fegut píše:Neví někdo kde se dá ještě projít přes technickou s pár mouchama? Nejlépe sehnat jenom samolepky na spz a byl by klid...
Jako da se ledasco, ale musi byt v poradku brzdy, rizeni a dalsi dost dulezity veci.Pokud jde o samostatne nalepky, tak to je blbost, protoze technicka musi byt v systemu.
Brzdy řízení atd jsou v cajku, ale jiný číslo motoru, folie a pár drobností

Jiný číslo motoru nevadí, jiný typ motoru ano.

Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
U folií teď dost hudrujou, několik kámošů s nima vyhodili   jedno jestli zadní přední apod.
 jedno jestli zadní přední apod.

jedno jestli zadní přední apod.
 jedno jestli zadní přední apod.- Petk@
- Šéfík!:) 
- Kontaktovat uživatele:
všechno de když se chce a dobře zaplatí  k nám do práce jezdil chlap co vlastnil STK a řikal si 2500 když auto bylo starý do 10let
 k nám do práce jezdil chlap co vlastnil STK a řikal si 2500 když auto bylo starý do 10let  a kdys nad 10 tak 3500:-) ale bylo fakt že jsi jen dal velkej techničak a po obede ti přivezl potvrzení -emise a nálepky
a kdys nad 10 tak 3500:-) ale bylo fakt že jsi jen dal velkej techničak a po obede ti přivezl potvrzení -emise a nálepky  jinak já jsem dneska dělal technickou na svim favoritu vedel jsem že neprolezu emisema že tam mam výfuk trochu vetší než origo
 jinak já jsem dneska dělal technickou na svim favoritu vedel jsem že neprolezu emisema že tam mam výfuk trochu vetší než origo  jinak naprosto bez koroze
 jinak naprosto bez koroze  a teda unik oleje s převodky klasika
 a teda unik oleje s převodky klasika  ale domluvil sem si to za 2000 a NOSTRESS
 ale domluvil sem si to za 2000 a NOSTRESS  favorit tam dojel oni rychle projeli zaevidovali a naskledanou
 favorit tam dojel oni rychle projeli zaevidovali a naskledanou  takže jsem si zaplatil o 700 víc ale lebší než viletet
 takže jsem si zaplatil o 700 víc ale lebší než viletet 

k nám do práce jezdil chlap co vlastnil STK a řikal si 2500 když auto bylo starý do 10let
 k nám do práce jezdil chlap co vlastnil STK a řikal si 2500 když auto bylo starý do 10let  a kdys nad 10 tak 3500:-) ale bylo fakt že jsi jen dal velkej techničak a po obede ti přivezl potvrzení -emise a nálepky
a kdys nad 10 tak 3500:-) ale bylo fakt že jsi jen dal velkej techničak a po obede ti přivezl potvrzení -emise a nálepky  jinak já jsem dneska dělal technickou na svim favoritu vedel jsem že neprolezu emisema že tam mam výfuk trochu vetší než origo
 jinak já jsem dneska dělal technickou na svim favoritu vedel jsem že neprolezu emisema že tam mam výfuk trochu vetší než origo  jinak naprosto bez koroze
 jinak naprosto bez koroze  a teda unik oleje s převodky klasika
 a teda unik oleje s převodky klasika  ale domluvil sem si to za 2000 a NOSTRESS
 ale domluvil sem si to za 2000 a NOSTRESS  favorit tam dojel oni rychle projeli zaevidovali a naskledanou
 favorit tam dojel oni rychle projeli zaevidovali a naskledanou  takže jsem si zaplatil o 700 víc ale lebší než viletet
- martas CRX
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:všechno de když se chce a dobře zaplatík nám do práce jezdil chlap co vlastnil STK a řikal si 2500 když auto bylo starý do 10let
a kdys nad 10 tak 3500:-) ale bylo fakt že jsi jen dal velkej techničak a po obede ti přivezl potvrzení -emise a nálepky
jinak já jsem dneska dělal technickou na svim favoritu vedel jsem že neprolezu emisema že tam mam výfuk trochu vetší než origo
jinak naprosto bez koroze
a teda unik oleje s převodky klasika
ale domluvil sem si to za 2000 a NOSTRESS
favorit tam dojel oni rychle projeli zaevidovali a naskledanou
Já myslím,že do 2 000 kč. je to krasná cena !!!
 Já jdu za 1,5 měsíce s
  Já jdu za 1,5 měsíce s   a mám to taky domluvený za 2 000 kč. Tak doufam,že to víde.
  a mám to taky domluvený za 2 000 kč. Tak doufam,že to víde.   Někdo mi říkal,že si berou i 4 000 kč. !!!  To jsou pak už pálky
  Někdo mi říkal,že si berou i 4 000 kč. !!!  To jsou pak už pálky  
Honda CRX  je láska na celý život !!!
Dokazu zaridit TK, ale musi byt dobry brzdy, rizeni a vylozene nezbastleny auto....ale taky za dva tisice.Tady ty TK bez auta jsou dost o drzku....

- martas CRX
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
James píše:no tak tady o tom hodně mluvte, ať si na to začnou dávat větší pozor
Jo jo a všechny nás tady zavřou !!

mňa čaká z civicom kontrola za mesiac .... tá cena 2000 je len za to že auto prejde a + sa platí ešte aj za samotnú cenu kontroly alebo ako to je ?? ešte som v ČR na stk nikdy nebol... brzdy idem vymeniť riadenie je v pohode len mi trochu uniká olej z motora.. už som menil aj tesnenie pod hlavou a nepomohlo... :/

- martas CRX
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
Robo23x píše:mňa čaká z civicom kontrola za mesiac .... tá cena 2000 je len za to že auto prejde a + sa platí ešte aj za samotnú cenu kontroly alebo ako to je ?? ešte som v ČR na stk nikdy nebol... brzdy idem vymeniť riadenie je v pohode len mi trochu uniká olej z motora.. už som menil aj tesnenie pod hlavou a nepomohlo... :/
Ne,ta cena je za komplet !!!!
 cena stk a emise + že projde
  cena stk a emise + že projde   

ahaa tak to je fajn cena .. a niekto z okolia Třinca by sa nenašiel čo by to dokázal zariadiť ?? ....

Hele číslo motorů se dá úplně v pohodě prerazit nebo ne číslo ale typ  je k tomu dobrej přístup jen zavarit vybrousit a prerazit stačí jen sundat brejle a chladič já na to du příští měsíc takže sem dám foto k posouzení orig a prerazeneho. Jinac já Tk řeším prez známé.

Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

- Petk@
- Šéfík!:) 
- Kontaktovat uživatele:
Slávek píše:Hele číslo motorů se dá úplně v pohodě prerazit nebo ne číslo ale typ je k tomu dobrej přístup jen zavarit vybrousit a prerazit stačí jen sundat brejle a chladič já na to du příští měsíc takže sem dám foto k posouzení orig a prerazeneho. Jinac já Tk řeším prez známé.
tak ono pokud maš stejnej typ motoru tak je to uplně jedno
 a pokud maš jinej tak je mnohozpusobu od toho přerazit a nebo si sehnat jinej kod motoru a jednoduše zbrousit na placku a jakoby přelepit na předchozí číslo
 a pokud maš jinej tak je mnohozpusobu od toho přerazit a nebo si sehnat jinej kod motoru a jednoduše zbrousit na placku a jakoby přelepit na předchozí číslo  
  viděl jsem to nebudu řikat kde ale nejde to absolutně pohledem poznat
 viděl jsem to nebudu řikat kde ale nejde to absolutně pohledem poznat  a oto je to hezčí kdyš vidíte B motor a na čísle je D16Z5
a oto je to hezčí kdyš vidíte B motor a na čísle je D16Z5 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“