Chtěl by jsem vám tu udělat jen takovou malou osvětu, ohledně CRX, kterou jsem se tu nikde nedočetl a z toho usuzuji, že to asi málo kdo ví.
Jedná se o to , že Honda Crx se celosvětově hojně používá v jedné soutěži, ktera se jmenuje DbDrag, ve které úspěšně sedmí rok soutěžím.
Jedná se o celosvětovou soutěž v autohifi ozvučení, která má přesně stanovená pravidla a funguje po celém světě, včetně čr.
V této soutěži jde o to, dosáhnout nejvědčí akustický tlak, vytvořený aparaturou. Lajciky řečeno jde o to, kdo dodáhne vědčího kraválu.
Crx je celosvětově hojně používané auto, díky svým akustickým vlastnostem a trhaj se v nich rekordy, zejmena v Usa.
U nás a všeobecně v Evropě se spíš používaj auta Fiat Panda a Seat Marbella. Ale díky novým pravidlům, který jsou platný od téhle sezony v podobě změněný maximální frekvenci na 60hz., se přestanou tam masivně používat Pandy a hodně lidí pokukuje po crx. Zatim ale je problem s cenama. Panda se dá sehnat za pár korun..
Tak že, až uvidíte crx s podlahou vylitou betonem, 5cm tlustym sklem a mraky tlumením, kufru plnym baterek a místo sedaček ohromnou bednu s basákem, tak to je Db Drag
Jinak kdyby někdo měl zájem se téhle soutěže zůčastnit, dejte vědět. Máme různé kategorie i začátečnické a každej si tam najde uplatnění a diky rezonančním vlastnostem CRX i snadné umístění.
Honda CRX a DbDrag??!!
Moderátor: Minor
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Re: Honda CRX a DbDrag??!!
jojojo znám
kolikrát mě udivovalo co všechno okna vydržej
asi sprovoznim me druhe nabourane cero
a nacpuho všim možnym
ne dělam si srandu
fakt stačilo co jsem měl dřív ve favoritu
kaýdej řikal to mužeš otevřít kufr a jedeš za darmo
nej ale bylo jak všechno lítalo na střeše praskali CD vcuclo to ručník
atd
taky kdys sem ho prodaval ten sub tak vevnitř byli bramburky kapesniky rozlamaný CD prostě bordel takovej nezavislej LUX
....todle je zajímavé
http://www.youtube.com/watch?v=RnwzcpiY ... re=related
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hustý jak se klepou ty okna !!!!
A ty kabely co maj za tema sedačkama tak to je jak do elektrárny

A ty kabely co maj za tema sedačkama tak to je jak do elektrárny
Honda CRX je láska na celý život !!!
No v elektrárně ani takový nemaj. Tam maj nízký proudy při vysokém napětí.
Mě to třeba papá v soutěžnim autě 3000 amper... Tam se to pak nevede kabelama, ale měděnou pásovinou.
Mě to třeba papá v soutěžnim autě 3000 amper... Tam se to pak nevede kabelama, ale měděnou pásovinou.