Slávečkova Sněhurka

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Slávečkova Sněhurka

Příspěvekod Slávek » 23 bře 2012 13:45

Bylo nebylo jednoho krasneho dne...... nevim co to bylo za den ,ani jestli bylo hnusne nebo hezky . Rodice v tu dobu jeste meli favouse a deda 110 v te dobe tu jezdila zluta crx a ja z ni nemohl spustit oci v tu dobu to bylo snad nejmodernejsi auti u nas ve meste vim ze pote jsme meli felinku kterou mam do ted. No nekdy v tomto prelomovem ranim skolnim veku jsem ji zacal milovat a hrozne me stvalo ze jsem nemel anglicaka od buraga to krasne kupecko a mel jsem jen zelene mentos BMW m3 nakonec jsem ho rozbil nebo defakto to byl asi muj prvni tuning kdyz jsem na nej slapl.....Byl jsem vejlupek..preskocime dale.... po zakladce jsem sel studovat jak jinak ...nez na automobilni skolu obor autotronik tam jsem o ni snil pote to upadlo a ja zacal koukat po holkach .... nakonec jsem si jednu odchytl a uz s ni jsem 5 let ale v prubehu tech 5ti let me do dilny jednou prijela cerna cerka a pan si stezoval ze nema vykon....byl ucpanej vyfuk ..to neni podstatne kazdopadne jsem ji znovu miloval . A uz jsem se tesil jak si ji jednou koupim ... tak jsem furt koukal na internetu co jineho me zbejvavalo ..jen snit a za sny si casem dojit... zase to preskocime ... kdyz jsem se uz pak rozhodl padla volba na matyho crx jiste jste ho znali prisla tedy navsteva cerusky a ja nemohl odolat a po jeho jizde jsem mel totalni orgac a nemohl jsem mluvit nakonec jsme podepsali smlouvu ze ja mu ho zaplatim ve splatkach a on me ho prez zimu schova ... to jsem sice nemel delat ale take jsem nemel penizky v hotovosti . Tak jsem cekal dlouhych 5 mesicu na to az si pronej prijedu nebyl den abych se na nej nepodival na fotce nebo na videjku ktere jsem mel v pc. Jsou to 4 dny co ho mam doma ale to terno co nasledovalo pred odvozem bylo hrozne den pred stukem me vecer volal ze je cero bourane a ze to nestihnul opravit v tu chvilu ve me hrklo rekl jsem si ze uz mu ho radsi nenecham ani den ze si ho radeji odvezu nabourane nakonec kdyz jsem dojem byl maty prijemnej a spolecensky dobre naladeny ... po vsech papirech a uradech jsme jeli pro cerku cerka stala ve stodole omrkl jsem predni naraznik a ten byl popraskany a na nekterych intimnich mistech :D bez barvy. To jsem musel prejit .. s tim jsem pocital nakonec ale nesli otevrit ani dvere to me zaclo uz velmi mrzet .. vytlacili jsem ho a dostali sjem se tam od spolujezdce. Tak jsme zacli startovat ale baterka vymlacena na buben.Ani nebylo slyset ze by se pastorek starteru snazil roztocit proste nic ani palivova soustava nebyla slyset..proste jako kdyby jste dali misto baterky banan vyslo by to nastejno. tak jsem dal baterku z feldy . a starter uz se roztocil ale ejha zase ani prd.. zacal jsem byt zase bezradny.. zacal jsem si uvedomovat ze maty ji mel trosku nahaku kdyz jsem videl vzduchovej filtr tak ten byl zapraskanej takovym zpusobem az jsem umiral. nakonec jsme sjeli do autoopravny kde byl aj malej kramek a tam nam pujcili startovaci sprej co se strikne do sani ale zase nic tak jsme to tam odtahnuli a asi po 20 startovani se rozhodlo ze se daj jine svicky jelikoz nahrejvani plamenem nepomohlo kdyz se koupili nove tak to chytlo asi napotreti . Takze jsem byl spokojeny konecne jsem slysel ten nadhernej zvuk a vedel jsem ze mozna jeste odjedu ten den domu nasedli jsem umili jsme okna aby bylo neco videt jelikoz jsem se dozvedel ze neni ani voda v odstrikovacich a ze predni nejdou :D..dalsi vec o ktere jsem nevedel ... to je jedno uz jsem ji chtel ridit matyho jsem nechal ridit jeho posledni cestu k nemu domu aby mu to nebylo tolik lito nakonec jsme se rozloucili a ja jel domu.Dojel jsem vecer jizda byla super.Ale druhy den jsem zistil ze me nejde nastartovat za tepla tudis ted budu resit opravu relatka . Take jsem prestrikal dno kufru jelikoz v nem byla bonakva prez zimu a praskla a nalila se na mastny povrch dale zde byla rozmackla lihovka atd.. samej mastnej cernej bordel takze se to vycistilo a striknulo . Niceho kazdopadne nelituju na aute se musi hodne moc veci udelat a uvazuju aj o celolaku jelikoz lak neni v nejlepsim stavu nekde jsou uz puchyrky urcite barva by zustala bila a nebo hodne jemnoulinka perlet. Take jsem zistil ze me prosakuje motorek odstrikovace kde tkvi hlavni problem prednich odstriku dale jsem zistil ze chybi nektere zaslepky a krytky ale tyto veci uz jsou v jednani.Take me nesviti zpateckove svetlo tusim ze bude spatnej spinac. Jeste tu mam pak nefunkcni sibr otevre se jen do prvni polohy . Ted budou na rade EBC komplet brzdy + green stuff ktere me meli jiz dojit ale jeste nic neprislo :( Je na nem jeste hodne prace ale jede suuprove a ten zvucek? .... lahoda a ty pohledy okoli jsou ubec ze vsech nejlepsi a kdyz jsem pujcil cerku tej mej prcine blondatej tak na ni cumeli vsichni chlapy ..takze ji ho uz asi nepujcim nebo me ji nekdo prebere :D .... o dalsich Upravach opravach tady budu psat a budu od vas prijmat kritiku. *vytlem*
Naposledy upravil(a) Slávek dne 11 bře 2014 23:17, celkem upraveno 1 x.
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu :D

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: Sláveckova Cerka

Příspěvekod Slávek » 23 bře 2012 13:48

Zahumusenej filtr
Přílohy
brekeke.jpg
Zahumusenej filtr

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 23 bře 2012 13:49

pred
Přílohy
IMAG0023.jpg

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 23 bře 2012 13:50

odmastit a pak zaklad
Přílohy
IMAG0025.jpg

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 23 bře 2012 13:51

prvni vrstva
Přílohy
IMAG0030.jpg
prvni vrstva

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 23 bře 2012 13:53

Dnes rano uz nablejskana lestenkou
Přílohy
ranicko.jpg

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 23 bře 2012 13:55

Ceruska pohled 2
Přílohy
ceruska moje.jpg

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 23 bře 2012 13:58

No....ohledne prodeje jsem Ti svoje jiz rekl....a jak tak koukam...kolik ze stala?80tis?A to premyslis o celolaku a byly tam dalsi nedostatky.Kurna mel ses stavit za mnou, ja bych Te svezl a za 150 bysme se treba dohodli *vytlem* Jako je videt ze jsi srdcar, coz je fajn... jen bych se na Tvym miste bal, co se se jeste ukaze za zavady.Precejen nektery(ty zasadni) se objevuji az casem....
Takze preji hodne stastnych km...

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 23 bře 2012 14:10

Ja nemam do ceho davat penize jen do Pritelkyne a do tejhle novej krasky takze kdyz to budu delit fifty fifty tak to bude ok ale az uslysi o celolaku tak bude chtit umely prsa :D a to me asi posadi na zidlu realneho zivota :D.. jeste je tady take moznost 3d folie ale uvidi se tak nebo tak se musi dat do poradku p ovsech strankach a jsem si vedomej aj toho ze mou dalsi vysnenou integru nejakou dobu jeste neuvidim

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 18 dub 2012 17:49

Slávek píše:odmastit a pak zaklad

Ahoj, prosím tě cím jsto odmastil ?? *oprava* A jaký zaklad a barvu jsi používal ??? Chtěl bych to také dělat ale porad nemužu vybrat čím to udělat !!!! Chtěl bych udělat celý vnitřek auta *box* *fin* *drinks*
Honda CRX je láska na celý život !!!

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 18 dub 2012 20:04

...jo tak ta vypadá moooc dobře *fin*

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 19 dub 2012 01:30

Gratuluju k autu, ale jestli jsi za ni dal 80 litru tak si provaril bych rek.

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 19 dub 2012 19:46

martas CRX píše:

Ahoj, prosím tě cím jsto odmastil ?? *oprava* A jaký zaklad a barvu jsi používal ??? Chtěl bych to také dělat ale porad nemužu vybrat čím to udělat !!!! Chtěl bych udělat celý vnitřek auta *box* *fin* *drinks*
hele odmastil jsem to technosolem je to ve spreji ale docela draha věc hele jinac zakladovka byl obyc sprej a ta druhá a 3 vrstva to byla dříve už namichana barva od zdejší firmy Nosek.

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 19 dub 2012 19:49

kapid píše:Gratuluju k autu, ale jestli jsi za ni dal 80 litru tak si provaril bych rek.

Ano máš možná pravdu ale nelituju koupě dám ji pořádně dopucu a bude z ní nádherná krasavice snad no určitě se ukážu na srazu když by uo už někdo naplánoval.

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 19 dub 2012 21:23

Slávek píše:
martas CRX píše:

hele odmastil jsem to technosolem je to ve spreji ale docela draha věc hele jinac zakladovka byl obyc sprej a ta druhá a 3 vrstva to byla dříve už namichana barva od zdejší firmy Nosek.

OK díky *fin* Teda ten technosol to je dost drahá zaležitost,to musí odmaštovat samo,ne ?? *vytlem* *vytlem* Ale jinak máš krasné auto !!! *pohladit* *drinks*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 20 dub 2012 19:24

Hele já ho používám snad na všechno perfektní věc na cokoliv ať už když odmastujes brzdy bo tak něco dokonce jsem s tím sundaval lep z foliji na okno. Je to ale jen tím že k němu mám přístup zdarma jinac bych hledal levnější alternativu. Ale novato dělá více věci kterých využívám například tvrdnouci modelinove tmely

5zigen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod 5zigen » 21 dub 2012 20:40

Přej provařil....to soudíš podle toho že auto potřebuje celolak? Kdyby byli aspon vyjmenovaný úpravy co jsme se stím štval a motor v super kondici tak bys neříkal provařil možná kdyby ses svezl asi bys měl taky jinej názor. Cena crx se pohybuje od 10 tis do 100 i přes sto. záleží na každým, kolik je ochotný obětovat, co se týče nějakýho relátka , tak to že auto přes zimu stálo tak se není čemu divit.

Jak říkám na netu je plno inzerátu crx style super tuzing ala benzina , ale performance díly a úpravy nikdo neřeší. To se mi hrozně líbí. Nutno podtknout že auto bylo stavěno ve smyslu racing a ně nákej poblblej lamino nevím co.

Takže toť vše;)

na závěr nějaké video z Brna http://www.youtube.com/watch?v=io3LYwrD5gs

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 21 dub 2012 21:09

Celolak je mi u zadku, ale u ED9 za 80 000 bych cekal, ze bude vse ve 100% stavu a muzu vesele jezdit bez toho abych na to sahnul. Nevim co je delanyho na motoru ci na podvozku, ale 80 tacu bych za to ja nedal. Za takovy prachy bych chtel urcite ee8. Muj nazor, nikomu nic nenutim a kazdej si tu muze psat co si mysli, pokud je to v mezich.

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 21 dub 2012 21:55

kapid píše:Celolak je mi u zadku, ale u ED9 za 80 000 bych cekal, ze bude vse ve 100% stavu a muzu vesele jezdit bez toho abych na to sahnul. Nevim co je delanyho na motoru ci na podvozku, ale 80 tacu bych za to ja nedal. Za takovy prachy bych chtel urcite ee8. Muj nazor, nikomu nic nenutim a kazdej si tu muze psat co si mysli, pokud je to v mezich.

Souhlas...... *fin*

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 21 dub 2012 22:39

Já to obetoval jsem spokojenej jen pár detajlicku a bude ok

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“