Petk@ píše:Hezká prácenejradši bych měl už všechno dodělane a pak už je detailoval a čistil
neboj sa,dočkáš se

Moderátor: Minor
Petk@ píše:Hezká prácenejradši bych měl už všechno dodělane a pak už je detailoval a čistil

lazzzik píše:Petk@ píše:Hezká prácenejradši bych měl už všechno dodělane a pak už je detailoval a čistil
neboj sa,dočkáš se
 pak už je to jen radost kdyš člověk vidí že se to mění mění a pak finalní vyjíždka z garaže
 pak už je to jen radost kdyš člověk vidí že se to mění mění a pak finalní vyjíždka z garaže 
 Jinak původní lamino kapotu jsem nahradil origo nastříkanou,je sice nikdě poškrábaná ale mě se ty dvojbarevný auta nějak nelíbí.Dnes jsem vyndal budíky,vyndám otáčkoměr a nahradím za vtecovi.Jinak pořád objevuji pod autem loužičky chladící kapaliny.objevují se pod motorem a co je zajímavé,tak i uprostřed auta kde je středový díl výfuku,nedokážu si to vysvětlit,dnes jsem třeba ležel půl hodiny pod autem a čekal jestli neuvidím spadnou kapku ale prostě NIC.Přitom,se mi nezdá,že mi chladící kapaliny ubývá.V motoru jsem také neviděl že by něco teklo,nevím,napadá vás něco...?
 Jinak původní lamino kapotu jsem nahradil origo nastříkanou,je sice nikdě poškrábaná ale mě se ty dvojbarevný auta nějak nelíbí.Dnes jsem vyndal budíky,vyndám otáčkoměr a nahradím za vtecovi.Jinak pořád objevuji pod autem loužičky chladící kapaliny.objevují se pod motorem a co je zajímavé,tak i uprostřed auta kde je středový díl výfuku,nedokážu si to vysvětlit,dnes jsem třeba ležel půl hodiny pod autem a čekal jestli neuvidím spadnou kapku ale prostě NIC.Přitom,se mi nezdá,že mi chladící kapaliny ubývá.V motoru jsem také neviděl že by něco teklo,nevím,napadá vás něco...?
 jednobarevná se mi páčí více
  jednobarevná se mi páčí více

Wláďa píše:Ty sedačky jsou úžasný, hrozně se mi líbí... I když na týhle fotce vypadaj trochu neodborně ušitý, zřejmě to vyráběl sám, nebo mu to dělal někdo za minimum... Ale kdo by se divil, u profi čalouníka by to byla asi pěkná pálka...
 okoukneš třeba na srazu:-)
 okoukneš třeba na srazu:-)
 půjdeš bručet do temné báně kámo takhle stáčet tacho
  půjdeš bručet do temné báně kámo takhle stáčet tacho  

koukám nárazník od dutche že?? a docela mě zaujal ten zadní držák RZ
 koukám nárazník od dutche že?? a docela mě zaujal ten zadní držák RZ
Redy píše:těžkotonážní závist

kapid píše:Co je s motorem?
Job!k píše:kapid píše:Co je s motorem?
podle mě to bude to že dlouho stála

už se těšim až se naše cera potkaj v práci
 už se těšim až se naše cera potkaj v práci