PAKO píše:*drinks* vše nej,hlavně zdraví...ženský a peníze se vždy někde seženou
díky

Moderátor: Minor

PAKO píše:*drinks* vše nej,hlavně zdraví...ženský a peníze se vždy někde seženou

Ale pomalu se to rýsuje
  Ale pomalu se to rýsuje   A myslíš,že to do srazu stihneš ??
  A myslíš,že to do srazu stihneš ??   Tak držím palce at to jde bez problému a hlavně s radostí
  Tak držím palce at to jde bez problému a hlavně s radostí   

a z5 jinak po kud to výjde tak by cero mohlo do 2 tejdnu vyrazit měr LAKOVNA !
 a z5 jinak po kud to výjde tak by cero mohlo do 2 tejdnu vyrazit měr LAKOVNA ! 

lazzzik píše:hergot,tak to je paráda,takže pak už jen začít skládat vid?:-)kdybys potřeboval pomoci tak řekňi.Jak to vůbec vypadá s motorem???

protože měl bejt za 14 dnu po mesici sem volal chapal jsem že maj plno
 protože měl bejt za 14 dnu po mesici sem volal chapal jsem že maj plno  protože jsou sama chvala
 protože jsou sama chvala  a řekli mi že but bude v patek nebo v pondělí v patek se nikdo neozval tak sem v pondělí volal a že prej maj tejden volno že zavolaj tak jsem dneska volal a že prej v patek tak jsem zvědavej
 a řekli mi že but bude v patek nebo v pondělí v patek se nikdo neozval tak sem v pondělí volal a že prej maj tejden volno že zavolaj tak jsem dneska volal a že prej v patek tak jsem zvědavej  už je tam skoro 2 měsíce
 už je tam skoro 2 měsíce  

PAKO píše:kde to máš? to vypadá podle chování na motorart

Minor píše:PAKO píše:kde to máš? to vypadá podle chování na motorart
Poznámka trefná a oprávněná, nicméně to má myslím u Kasla.

at to máš co nejdřív
 at to máš co nejdřív
PAKO píše:tak už?

výfuk si nakonec odvezl ale řikal že se jim to pěkně prodražilo
 výfuk si nakonec odvezl ale řikal že se jim to pěkně prodražilo  ale z5 k ceru dneska jsem se hrabal v naboranym a vyndal tlumiče zadní jeden vypadal špatně ale kdys jsem ho vyndal tak vypada v pořadku i pružiny tak snad
 ale z5 k ceru dneska jsem se hrabal v naboranym a vyndal tlumiče zadní jeden vypadal špatně ale kdys jsem ho vyndal tak vypada v pořadku i pružiny tak snad  ale udivilo mě co jsem našel u spolujezdce pod kobercem coje na podlaze nějaký vypínač co byl na podlaze na kterej se nedalo dostat bez toho aby se odklopil velkej koberec tak nevim 2 draty vedli nekam do přístrojovky a jeden někam do zadu tak uvidim až vyndam sedačky atd
 ale udivilo mě co jsem našel u spolujezdce pod kobercem coje na podlaze nějaký vypínač co byl na podlaze na kterej se nedalo dostat bez toho aby se odklopil velkej koberec tak nevim 2 draty vedli nekam do přístrojovky a jeden někam do zadu tak uvidim až vyndam sedačky atd 

Petk@ píše:Tak o víkendu jsem byl na chatě nejdřív to začlo stim že si měl přijed kluk pro středovej díl na cero jel s plzně a najednou volal že vyjeli s bmw ze zatačky a nabourali do stromu tak sme sedli do aut a jeli jsme podle toho co řikali tak jsme čekali auto ve škarpě ale ale preskočili svodidlo a ve strani se zastavilio pařez auto se povedlo vytahnou asi po 2 hodinach až kdys přijel traktor v 21:30výfuk si nakonec odvezl ale řikal že se jim to pěkně prodražilo
ale z5 k ceru dneska jsem se hrabal v naboranym a vyndal tlumiče zadní jeden vypadal špatně ale kdys jsem ho vyndal tak vypada v pořadku i pružiny tak snad
ale udivilo mě co jsem našel u spolujezdce pod kobercem coje na podlaze nějaký vypínač co byl na podlaze na kterej se nedalo dostat bez toho aby se odklopil velkej koberec tak nevim 2 draty vedli nekam do přístrojovky a jeden někam do zadu tak uvidim až vyndam sedačky atd

jedině,že by byl tajnej i pro řidiče !!
  jedině,že by byl tajnej i pro řidiče !!  

J!R! píše:Tipuji palivovy cerpadlo ci neco k hudbe...
 uvidim až se do toho zavrtam až tam pojedu o velikonoce
 uvidim až se do toho zavrtam až tam pojedu o velikonoce  

Petk@ píše:J!R! píše:Tipuji palivovy cerpadlo ci neco k hudbe...
taky mě to napadlo ale bylo to pod kobercem a jeste k tomu na straně u spolujezdceuvidim až se do toho zavrtam až tam pojedu o velikonoce

J!R! píše:Petk@ píše:J!R! píše:Tipuji palivovy cerpadlo ci neco k hudbe...
taky mě to napadlo ale bylo to pod kobercem a jeste k tomu na straně u spolujezdceuvidim až se do toho zavrtam až tam pojedu o velikonoce

Tak prave ze u spolujezdce to ma pro me vetsi logiku,nez kdyby to bylo u ridice.Vem si ze ses zlodej,nejde to nastartovat,reknes si:aaaaaa tajny vypinac..... a hledas....hledas jej spis na miste ridice.A to ze je ted momentalne pod kobercem....treba predtim byl trosku nekde jinde.Kazdopadne jdi po kablech a uvidi se

takže snad už brzo
 takže snad už brzo  druhá věc je že už mam domluvenej rozpočet na celolak nakonec mi to cele budou i kitovat
 druhá věc je že už mam domluvenej rozpočet na celolak nakonec mi to cele budou i kitovat  takže ne cena 24-28tis  což si myslim že je slušné
 takže ne cena 24-28tis  což si myslim že je slušné  napsal jsem si i všechno co bude potřeba nove takže cca 10 tis + a je to
 napsal jsem si i všechno co bude potřeba nove takže cca 10 tis + a je to  k tomu bohužel muset připočítat i o5 novej chladič ten co jsem si kupoval origo na to červene bohužel zachranit nepujde
 k tomu bohužel muset připočítat i o5 novej chladič ten co jsem si kupoval origo na to červene bohužel zachranit nepujde  škoda měl najeto max 500km
 škoda měl najeto max 500km  dole viz foto
 dole viz foto  takže asi tak dneska jsem si koupil stříbrnej a modrej HAMERITE a zitra to začne stabilizatory ramena atd
 takže asi tak dneska jsem si koupil stříbrnej a modrej HAMERITE a zitra to začne stabilizatory ramena atd  tak snad to nebude jak omalovanky
 tak snad to nebude jak omalovanky  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 84 hostů